Jauns Izpārdošana
1 Iestatiet Koka Skulptūru Dārzs Apdare, Koka Sejas rotājums Pagalmā Skatīt lielāku

1 Iestatiet Koka Skulptūru Dārzs Apdare, Koka Sejas rotājums Pagalmā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.62

-47%

€25.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Šo preci ir smieklīgi vecs vīrietis koku saskaras ar āra dārza dekori.Viņu lielām acīm un viņu bārdas, piemēram, vecu koku saknes dot parasto koku vitalitāti, smieklīgi un jauki.Dekori āra ar šo koku sejas, kas ir viegli, lai pārvērstu jebkuru koku, par personības dzīvi.Process hands-on uzstādīšana ar savu ģimenes dos negaidītu jautrību.

Funkcijas

- Krāsa: Brūns Materiāls: Sveķi - Izmērs: Aptuveni 26.00X22.00X5.00 cm/10.22X8.65X1.97 collu - apburošs pārsteigums pie koka vai žoga, mūsu smieklīgi vecs vīrietis, koka seja, kas izriet no mizas vai koka, ar smieklīgu acis. - Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, drošu, videi draudzīgas un izturīgas. - Vecais vīrs, koku sienas skulptūra ir izgatavots no sveķiem, ļoti izturīga un foršākais, lai bērniem, rotaļu laukums, mūsu pagalmā. - Nav viegli izbalināt un pagrimuma.Lieliska dāvana ģimenei vai draugiem, kam patīk dārza darbi. - Mūsu koka skulptūras dos savu mīļāko koku tūlītēja, trīs-dimensiju pārvērtības.Skaisti izstrādātas, ar mūsu unikālo statuja piebilst, raksturu un dziļumu, mājās, dārzā vai pagalmā. 1 x Komplekts Rota

Tagi: klēts durvju dekors, budha sejas rota, suns putas, cilvēka koka sejas rota, beanie un maskas komplekts, epilatoru lcd, dārza instrumentu komplekts komplekts, Dārzs, rūtiņu seju, mājas dekori.

Datu lapa

Modeļa Numurs 1 Iestatiet Koka Skulptūru Dārzs Apdare, Koka Sejas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums NICEXMAS
Iestatīt Tipu
Veids, Vairumtirdzniecība No
Iepakojums Nē, Dāvanu Kastē

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1 Iestatiet Koka Skulptūru Dārzs Apdare, Koka Sejas rotājums Pagalmā

1 Iestatiet Koka Skulptūru Dārzs Apdare, Koka Sejas rotājums Pagalmā

Saistītie Produkti: