Jauns Izpārdošana
2016 Elegantu Rožu Rhinestone Broša Pin,augstākās Kvalitātes AAA Granāts Broša Šalle Sprādzes,Rose Gold Plated Piespraudes Sievietēm Broaches Skatīt lielāku

2016 Elegantu Rožu Rhinestone Broša Pin,augstākās Kvalitātes AAA Granāts Broša Šalle Sprādzes,Rose Gold Plated Piespraudes Sievietēm Broaches

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.07

-9%

€6.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Tips: Broša

2. Materiāls: Top sakausējuma ar rožu zelta pārklājumu un augstas kvalitātes AAA granāts un rhinestone

3. Izmērs: 6.3 * 4 cm

4. Svars: 28 g

5. Dzimums: W zīme,meitenēm un vīriešiem

6. Izcelsmes vieta: Ķīna (Mainland)

7. Iepakojums: Standarta un drošā iepakojumā

8. Funkcija: Keep modes un skaisti; Parādīt individualitāti un lai jums veicas

9. Sakarā: Mīlestības dāvanas,Kāzu ceremonija, Deju grupa,Jubilejas svinības,Ceļojumu piemiņas, Biznesa dāvanas,Godīgu,Reklāmas, reklāmas utt.

Laipni lūdzam StyleSea Šarmu interneta veikalā!Nāciet un Parādiet savu STILU un INDIVIDUALITĀTI!

StyleSea Šarmu ir profesionāls un vadošais uzņēmums darbojas biznesa vairumā veidu jewelries un skaistumkopšanas aksesuāri .Ja jums ir individuālu pircējs,lūdzu atcerieties, pievienojiet mums savu vēlmju sarakstu.Ja esat vairumtirgotājs vai izplatītājs un arī meklē biznesa partneri Ķīnā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Jūs varat mums uzticēties.

Mūsu galvenie klienti ir no Eiropas, Amerikas, Āzijas valstīm un Dienvidaustrumu Āzijā utt.Augstākās Kvalitātes un apkalpošanu, ir galvenās priekšrocības, lai uzvarētu, un palielināt vairāk starptautiskajos tirgos.

Mums ir un būs darīt visu, ko varam, lai atbilstu jūsu cerības!Mēs saprotam to !

Izvēlēties StyleSea, Izvēlēties Skaistums !!!

Mēs veikt lielu katru rūpēties par drošu iepakošanas un kraušanas .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai saņemtu to.Ja tā tika bojāta vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi (gandrīz 12 stundu laikā).

Bezmaksas piegāde ir pieejama tikai sūtīšana pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu vai www.winwithwow.lv Standarta Piegāde.Preces ieradīsies aptuveni 15~25 darba dienu laikā .Ja jums ir nepieciešams, preču steidzami un iegādāties vairāk, mēs varam nosūtīt tos pa Pauž,piemēram, DHL, vai EMS un tā tālāk.

Pārvadātāja Nosaukums

Paredzamās Tranzīta Laika

Sekošanas Pakalpojums

DHL

Par 3-5 dienu laikā

www.dhl.com

UPS

Par 3-5 dienu laikā

www.ups.com

EMS

Apmēram 5-7 dienas

www.ems.com

Ķīnas Ziņu Gaisa Pasts

Par 15-25 dienām

www.intmail.183.com

HKPOST

Aptuveni 15-20 dienas

www.hongkongpost.com

Ja jums ir nepieciešama jebkāda labvēlīgu cenas, ātra piegāde, laipni aicināti sazināties ar mums.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nodevas un nodokļa jūsu vietējā valsti.Bet mēs varam rakstīt zemāku vērtību, vai "dāvanu" par kuģniecības lai viegli grāmatojumu Muitas.Un visām precēm, ir nosūtīti uz www.winwithwow.lv pārbaudīt adrese.Paldies.

Samaksu ir paredzēts saņemt 24 stundu laikā pēc jūsu pārvedums pabeigts.Pēc tam, kad apstiprina jūsu maksājumu par preču un nosūtīšanas informācija, mēs nekavējoties organizēt sūtījumu 2~3 dienas .

Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi.Mēs arī pieņemt citu dažādu maksājumu objektus,piemēram, Bankas Pārskaitījums, Western Union, Kredītu Karti, Visa,Master Card utt.Ja jūs izpildītu visas ar maksājuma problēmām, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies.

Ja jums ir kādi jautājumi vai neapmierinātība par mūsu produktiem,jūs var piegādāt problēmas, mums nekavējoties.Mums būs redzēt, ja atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.Paldies.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību.Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt PIECAS Zvaigznes un Pozitīvus komentārus, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi tikai 1 minūte,.Paldies!Ja ne, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, pirms došanās jebkura neitrāla un negatīva atgriezeniskā saite.Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams (gandrīz 12 stundu laikā ) un izmēģināt mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies ļoti daudz!

Mums veikt pareizos pasākumus, lai aizsargātu mūsu jewelries un piederumus no putekļiem un bojājumiem.Lūdzu, lūdzu, pievērsiet uzmanību šīm instrukcijām.Paldies.

Krāsu Neatbilstība : reālās krāsas varbūt nedaudz atšķirties no bildes.To var izraisīt arī citi iemesli,piemēram, ekrāna pārdomu displejs, gaismas efektu un citi faktori.

Krievijas klientiem : Lūdzu, korekti aizpildiet savu vārdu, uzvārdu uztvērēja.Tāpēc, ka Pēc Krievijas Politikā ir diezgan stingri.Tas ir ļoti svarīgi, lai jūs, lai saņemtu savu sūtījumu ātri un veiksmīgi.

CERU, KA JUMS BŪS LAIMĪGS PIEREDZI MŪSU SOTRE.VISU TO LABĀKO !!!!!

Tagi: broša, pin sieviete, urbis pin, šalle, sedz zelta broša, broch chanel, mākslīgās pashmina šalles, baložu asins sarkans rubīns, broch sievietēm, baroka pin.

Datu lapa

Modeļa Numurs BLE480
Bezmaksas dāvanu ?
Piespraudes Tips Piespraudes
Metālu Tips Zelta Pārklājumu
Stils Cēls, Modes, OLA, Gadījuma piespraudes
Zīmola Nosaukums STARBEAUTY
Dzimums SIEVIETES
Veids Broša rožu un rhinestone broša pin
Formas\raksts AUGU
Izmērs 6.3 * 4 cm
Sods vai Modes Modes
Materiāls Akmens
Izsekot ?
Vienuma Tips Piespraudes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2016 Elegantu Rožu Rhinestone Broša Pin,augstākās Kvalitātes AAA Granāts Broša Šalle Sprādzes,Rose Gold Plated Piespraudes Sievietēm Broaches

2016 Elegantu Rožu Rhinestone Broša Pin,augstākās Kvalitātes AAA Granāts Broša Šalle Sprādzes,Rose Gold Plated Piespraudes Sievietēm Broaches

Saistītie Produkti: