Jauns Izpārdošana
Seksīga melnā Lateksa cimdi Gumijas Cimdi Gumijas Cimdi Gummi Operas Garums Fingerless Bruņu Gumijas cimdi plus lieluma ST-016 Skatīt lielāku

Seksīga melnā Lateksa cimdi Gumijas Cimdi Gumijas Cimdi Gummi Operas Garums Fingerless Bruņu Gumijas cimdi plus lieluma ST-016

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€45.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Der uz izvēlēto produktu, mēs iesakām:

Lateksa Gumijas Ilgi dūraiņi no 100% reāla Latekss 100% roku darbs (Izgatavots Ķīnā) Biezums: 0,4 mm

Mēs esam rūpnīcas tikai.Mēs varam piedāvāt konkurētspējīgas cenas un ātri piegādes laiks un labs fit roku pielāgoti lateksa izstrādājumi. *** Kopš 2008. gada, mums ir specializējies R&D, tirdzniecības lateksa produktu. *** OEM & ODM pasūtījumi tiek ļoti atzinīgi. (Jūs varat e-pastu mums, attēls vai skice, un mēs varam padarīt ideāls lietas par jums.) *** Kopēt no mūsu bildes no semināra bez atļaujas mums ir nelikumīga.

Paziņojumi:

1. Fotogrāfijas var nedaudz atšķirties no faktiskās postenis attiecībā uz krāsu apgaismojuma dēļ laikā foto šaušanas vai monitora ekrāna.

2. Fotogrāfijas ir ar lateksu, pulēšana, taču faktiskais postenis ir bez tā.Tas būs maksas vairāk USD8.00, papildus izmaksas, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Jūsu jaunā lateksa apģērbu paliks labā stāvoklī, un dotu daudzus gadus baudījumu, ja izskatījās pēc uzmanīgi.

Kā Valkāt Lateksa apģērbi

LIEKOT UZ:

Velkot lateksa apģērbu, kas mēdz būt saspringts un fit snugly – var viegli sabojāt, atstājot pastāvīgu pirkstu zīmēm, stiepšanās, vai pat rip un asaras, jo materiāls.Ir pacietība, un izmantojiet baby pulveris dāsni iekšpusē jūsu apģērba.Vēl viena iespēja ir izmantot silikona -, pamatojoties spīdošs produkts, vai NAV eļļas bāzes lubrikants, lai, liekot jūsu apģērbiem vieglāk.

Tā vietā, satveršanas lateksa materiālu ar saviem pirkstiem, kas palielina iespējamību, atstājot pirkstu iespiedumi vai nebojāt savu apģērbu, izmantot visu roku vilkt apģērbu.Izmantot savu roku, lai novirzītu lateksa un pakāpeniski maiņu, līdz apģērbs ir vieta, pareizi, un jums ir ērti.Lietojiet tik daudz bērnu, pulvera vai eļļas, kā jūs jūtaties, jums ir nepieciešams; lieko vienmēr var wiped off, cik nepieciešams.

Pārliecinieties, ka skatīties jūsu nagus un asām malām uz rotaslietām vai rokas pulksteņos, jo tie būs nozvejas lateksa un, iespējams, izraisīt asaru.

Lai noņemtu savu apģērbu, izpildiet šo pašu " pull un shift metodi, lai novērstu apģērbi ar aprūpi.

TĪRĪŠANA:

Roku mazgāšanas lateksa apģērbu vieglu ziepjūdeni un pakārt iekšpusē, lai sausa (vai dvieli sausa).

Nekādā dzelzs jūsu lateksa apģērbu!

Tīra lateksa apģērbs, kas pāris dienu laikā valkā (atstājot tos netīra ar sviedriem un ķermeņa eļļas vājinātu).

SVARĪGI

Neļauj gaišas krāsas saskarei ar vara bāzes objektus (naudu, rotaslietas - dažas rotaslietas, šķiet, sudraba, bet ir vara serdi), jo tas būs traipu ļoti slikti.Rūpējas, jo īpaši, ja jums ir apstrādes tādiem posteņiem kā, pat savu roku var traipu gumijas.

Nekad pakļaut savu apģērbu, lai atklātu liesmu un uguns, kā gumijas apdegumus.

UZGLABĀŠANA:

Saglabāt lateksa apģērbs no saules gaismas un vienmēr ir sauss tos iekštelpās un tālāk no gaismas avotus, piemēram, windows.

Vienmēr uzglabāt lateksa apģērbu tumšā vietā (tas ir diezgan laba ideja, lai pakārt tās iekšpusē ir melns plastmasas atkritumu maisā!).

Lateksa nepatīk eļļa, tāpēc nav berzēt jūsu lateksa apģērbu ar to, vai ļaut viņiem nonākt saskarē tas nekādā veidā (tīras rokas ir vienmēr laba ideja!).

Veikalā gaišāku krāsas lateksa apģērbu, lai tie, kas nav tiešā saskarē ar kādu tumšāku gabalos (uz tumšāku krāsu var noplukt vieglāks tiem, ja atstāj kopā, pat uz īsu laiku).

PULĒŠANA:

Polijas lateksa apģērba vai pulveris, viegli, pirms glabāšanas, lai novērstu apģērbi uzlīmēšanu uz sevi.

1. Mēs pieņemam Alipay, T/T, Paypal, Western Union maksājumu metodi.Lūdzu padomu, kas maksājuma metodi vēlaties izmantot,

2. Ja ir nepieciešams, lai mainītu cenu, pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājumu.

3. Visi mūsu lateksa produkti var veikt mērījumu, izņemot objektu, kas veikti, izmantojot veidnes, lūdzu aizpildiet pievienoto tukšu izmēri, ka mēs varam padarīt drēbes fit jums labi.Un mēs esam maksa tikai 10% piemaksu par MTM apģērbi, lielāks nekā 2XL piesaistīs 20% piemaksa, lielāks nekā 4XL piesaistīs 30% piemaksu.Ja jūs nevarat atrast piemērotu viens pats, mēs varam darīt to, ja jūs varētu nodrošināt foto un savu lielumu, lai mums.

1. Mēs sāksim ražošanu pēc maksājuma saņemšanas, un par vienu apģērba, tas aizņem aptuveni 7 līdz 15 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izpildes laiks), piegāde, 4 darba dienas visā pasaulē ar DHL.

2. Drop Shipping atbalsta, tas nepieciešams, lai jūs atstāt pareizo piegādes informāciju kārtībā.

3. Ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nosūtīšanas, un atstāt uz gala adresi, lai lapu ar ziņu.

1. Ja jums ir apmierināti par mūsu produktiem, mēs atzinību, kuru jūs sniedzat mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai Neitrālu atsauksmes, mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.

3. Jūsu uzmundrinājums un atbalsts ir mūsu pastāvīgi uz priekšu impulsu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūsu apmierinātību.

1. Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet iepakojums, mēs uzzināsim iemeslu dēļ, un sniegt jums vislabāko risinājumu.

Tagi: sexy cimdi, spīdīga, infinity kara darbība attēls captain america kari, īss cimdi lateksa, melna ninja, klīniskā cimdi lateksa, sexy cimdi vīriešiem, nekustamā spider, silikona bruņu velosipēds, seksīgi vīriešu cimdi, thano.

Datu lapa

Cimdi Garums Opera
Modeļa Numurs ST-016
krāsa melns
Stils Jaunums
Zīmola Nosaukums Divas veids, kā stiept
Materiāls 100% dabīgā lateksa loksnes (Roku darbs Pielīmē paneļu)biezums 0,4 mm
Dzimums Unisex
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modelis Tips Cietie
Par Vīriešu vai sieviešu(Dāmu/kungu/vīrietis/sieviete/varone/sieviešu/Unisex
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi
Izmērs customized XS S M L XL XXL XXXL plus size
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Seksīga melnā Lateksa cimdi Gumijas Cimdi Gumijas Cimdi Gummi Operas Garums Fingerless Bruņu Gumijas cimdi plus lieluma ST-016

Seksīga melnā Lateksa cimdi Gumijas Cimdi Gumijas Cimdi Gummi Operas Garums Fingerless Bruņu Gumijas cimdi plus lieluma ST-016

Saistītie Produkti: