Jauns Izpārdošana
Augstas Kvalitātes Digitālo Krāsu Pārklājuma Biezums Rokas Pārklājumu Biezums Tester ar Krāsu LCD Auto Krāsas Testeri Mērītājs (0~1800um) Skatīt lielāku

Augstas Kvalitātes Digitālo Krāsu Pārklājuma Biezums Rokas Pārklājumu Biezums Tester ar Krāsu LCD Auto Krāsas Testeri Mērītājs (0~1800um)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€62.44

-45%

€113.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šis produkts ir krāsu ekrāns portatīvo pārklājuma biezuma mērītājs ar augstas izšķirtspējas displejs.Tā var ātri, ne-destructively un precīzi izmērītu biezumu ne-magnētiskiem pārklājumiem (piemēram, krāsas, electroplate, plānas plēves, utt.) par magnētisko metāla pamatnēm.Tas ir plaši izmanto rūpniecībā, metālapstrādes, ķīmiskās rūpniecības, preču pārbaudes un citas testēšanas jomās.

Īpatnības: Ātri pasākums biezuma, krāsu pārklājums ar plašāku mērīšanas diapazons: 0~1800um/0~70.9 mil/0~1,8 mm un izvēlni.Nemagnētiskiem pārklājuma biezuma mērīšanai magnētisko metāla substrāta virsmas ar simbolu Fe magnētisko pamatni.Automātiska izslēgšanās un pasākums ar metriskajām/angļu no µm/mil/mm vienībām ieslēdzamas. 2 mērīšanas veidi: atsevišķu mērījumu & nepārtraukto mērīšanu. 3 kalibrēšanas režīmus: pamata, kompensētu, nulles kalibrēšanu.Ar maksas aizsardzību, multi-interfeiss parāda & ekrāna spilgtumu izvēles.

Specifikācijas: Modelis: WT2100 / WT2110 (pēc Izvēles) Materiāls: ABS Plastmasa Sensora Tipa Zondi: Fe darbības Princips: Magnētiskā Indukcija(Fe) Diapazons: 0~1800um, 0~70.9 mil, 0~1,8 mm Vienībām: µm, mil, mm Precizitāte: ±5um(≤150um), ±3% no H+1um)(>150um) Izšķirtspēja: 0.1 um( Minimālais Diametrs-Magnētiskā Metāla Substrāts: 12 mm Minimālais Biezums Magnētisko Metāla Substrāts: 0,5 mm Minimālais Rādiuss Magnētiskās Pamatnes Izliekta: 2mm Minimālais Rādiuss Magnētiskā Ieliektiem Substrāts: 11mm Datu Uzglabāšana: 15 Grupām Funkcija: Vienu mērīšana, Nepārtrauktā Mērīšana, LCD Backlight Display, Zemas Baterijas Indikators, Nulles Kalibrēšana, Ofseta Kalibrēšana, Pamata Kalibrēšana, Auto Power Off, Max/Min/Vidējais/Starpība Vērtību, High limit & Zemu limitu, Datu Turiet, Vienības Izvēli, Ekrāna Rotāciju Darbības Temperatūra: 0~50℃ barošana: 3 Veidu 1. USB DC 5V 1A Strāvas Adapteri 2. 3 * Uzlādējami 1,2 V 800mAh NI-MH Baterijas(Nav Iekļautas) 3. 3 * 1,5 V AAA Baterijas(Nav Iekļautas) Uzglabāšanas Kastes Izmērs: 250 * 190* 65mm / 9.8 * 7.5 * 2.6 punkta Izmērs: 70 * 35 * 150mm / 2.0 * 1.2 * 4.7 šajā Postenī Svars: 100g / 3.5 oz Iepakojuma Lielums: 27 * 19.5 * 6.5 cm / 10.6 * 7.7 * 2.6 jo Iepakojuma Svars: 694g / 24.5 oz

Ar Max, Min, Vidējais, Atšķirība vērtību, High limit & Zems limits displejs. 360° ekrāna rotāciju, par vienkāršu datu nolasīšanu, uz zonde nelielas cilindriskas detaļas.Liels krāsu IZŠĶIRTSPĒJAS LCD displejs ar max 15 uzglabāt datus un spilgts apgaismojums, viegli, lai jūs varētu izlasīt rezultāti skaidri.Portatīvo un racionalizētu formu dizains ar īpašu rokas anti-pretslīdes apstrāde, vieglo svaru, mazo un aprīkots izmērs plaukstu.Plaši izmanto apstrādes rūpniecība, metāla apstrādes rūpniecība, ķīmiskā rūpniecība, preču pārbaudes jomā, kā arī spēj strādāt stabili laboratorijas, darbnīcas un āra.

Brīdinājums: uzlādes funkcija ir tikai uzlādējamām baterijām.Vienreizējās lietošanas baterijas, ir aizliegta no maksas!

Iepakojums Saraksts: 1 * Pārklājuma Biezums, Platums 1 * USB Maksas Kabeli 1 * Dzelzs Substrāts 1 * Uzglabāšanas Kaste 6 * Biezums Kalibrēšanas Folijas 1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: transportlīdzekļa krāsas mērītājs, auto krāsas testeris, testeri pārbaudi zīmuli, datu malkas cirtējs termometrs, bieza gabarītu auto, krāsas mērītāju, pretestību, metālisks krāsa testeris, glezna biezums platums, skaitītājs krāsas, datu malkas cirtējs.

Datu lapa

Modelis WT2100
Modeļa Numurs pārklājuma biezuma mērītājs
Zīmola Nosaukums meterk
Ar Apgaismojumu Vai Nav

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstas Kvalitātes Digitālo Krāsu Pārklājuma Biezums Rokas Pārklājumu Biezums Tester ar Krāsu LCD Auto Krāsas Testeri Mērītājs (0~1800um)

Augstas Kvalitātes Digitālo Krāsu Pārklājuma Biezums Rokas Pārklājumu Biezums Tester ar Krāsu LCD Auto Krāsas Testeri Mērītājs (0~1800um)

Saistītie Produkti: