Jauns Izpārdošana
Pasūtījuma zelta Happy Eid kāzu ramadāna dāvanu kāzu favor musulmaņu somas Vecmeitu Paģiras recovery Skatīt lielāku

Pasūtījuma zelta Happy Eid kāzu ramadāna dāvanu kāzu favor musulmaņu somas Vecmeitu Paģiras recovery "Survival Kit", Konfektes somas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.57

-12%

€17.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Spilvenu Izmēri: S:4" x 6" 10*15 cm

M:5" x 7" 13*18 cm, L: 6" x 8" 15*20cm

XL:8" x 12" 20*30cm {LIETAS, kas PIEZĪMI,} Naftas paiting, vai mirdzēt krāsu vai pērļu cietā krāsas

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kā Pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Jūs varat pielāgot somas, kā jūs vēlaties!

Jūs varat samaisa un saskaņot dažādas krāsas, viens komplekts.Tādā gadījumā, lūdzu, izvēlieties vienu krāsu, bet izvietojot savu pasūtījumu, pēc tam sniedz informāciju norāda sadaļā vai sarunu kaste.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt visu informāciju formāts sniegts zemāk:

**Lūdzu, norādiet šādu informāciju Norāda, Lai Pārdevējs pēc izrakstīšanās:**

1. Ja vēlaties, attēla stila, pls izvēlēties daudzumu un izmēru, jūs vēlaties, lai pls pasūtījuma tieši, un, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu, pls atstāt vārdu vai vecumu vai īsu tekstu pārdevējs, ņemiet vērā, mēs pieņemam dažādās valodās, izņemot angļu valodu, drukas

2. Ja jūs nezināt, kā atstāt ziņojumu pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši un pēc tam, kad maksājumu, sūtīt ziņas ar mums tieši.

Jūtieties brīvi, lai ļaujiet man zināt, ja jūs pirkt komplektā, kā mēs nodrošinām daudzuma atlaides.

>>Labumi redzams nav iekļautas, bet ir tikai izlases, kas būs piemērots.Trūkst ideju?Tylenol/advil, kaltuves, gumija, eyedrops, Tums, bandaids, matu saites, kosmētikas salvetes, utt.

>>Mūsu "pasūtījuma daudzums" saraksts ļauj jums izvēlēties precīzu summu, kas jums nepieciešams.Lūdzu, ņemiet vērā, tas tomēr dara aprēķināt kuģniecības nedaudz grūts, manā galā, lai man, iespējams, vajadzēs atmaksāt vai jums rēķinu atsevišķi, lai novērstu nodevas.

>>Mēs izpētītas augstu un zemu, lai atrastu produktu, kas varētu saglabāt spīguļi, somas tā vietā, lai visā viss.Mēs domājam, ka esam atraduši perfektu lieta, tomēr, kā ar visām lietām, mirdzoša, nedaudz mirdzēt novietnē ir normāli, un sagaidāms.Ar mirdzēt pāri ir izgatavots no dzelzs-uz vinila.

>>Mans muslīnu somas ir 100% kokvilnas muslīnu, ziloņkaula/off balta krāsa.Somas var atšķirties kādreiz tik nedaudz izmērs - tas ir ražotāja standarts, un tas ir ārpus manas kontroles.Visas somas ir roku darīts, un attēlu izvietojums var nedaudz atšķirties no maisa uz maisu.

>>Lūdzu, convo man ar visiem jautājumiem.Pārliecinieties, lai, ņemiet vērā pašreizējo laiku saskaņā KUĢNIECĪBAS tab.Ja jūsu pasākumā ir agrāk par divām nedēļām, lūdzu, sazinieties ar mani, lai pārliecinātos, ka mēs varam iekļaut jūsu laika!Dārgie draugi,viss ir stock.Ja vēlaties, jūs varat izvietot, lai tieši un pasūtot, pls sūtīt mums vārdus, un vai dzimšanas datumu vai vecumu vai kāzu datumu vēlaties pārdevējam piezīme.Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu citu dažādu tekstu vai forma, vai logo, pls sazinieties ar mums, vispirms un pēc tam mēs jums saiti uz pasūtījumu.Mums ir savas rūpnīcas, lai mēs varam veidot jebkura stila vai krāsas puse no papīra, akrila vai papīra priekšmetus jūs vēlaties.Ja jūs vēlaties veidot citu stilu, pls, rakstiet mums.Vairāk stilu, pls apmeklējiet mūsu veikalu:)

Tagi: oh shit komplekts, pieaugušo pielāgotas somas, dekoru ramadan, bachelorette puse soma, cilvēks paģiras komplekts, komplekts surviv, ilgi svārki pārdošanas musulmaņu, soma somiņa, eid mubarak, ramadāna dāvanas.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums PARARTDIY
Modeļa Numurs 00
Godu Ķīniešu Jaunais Gads
Materiāls Audums
raksts Sejas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pasūtījuma zelta Happy Eid kāzu ramadāna dāvanu kāzu favor musulmaņu somas Vecmeitu Paģiras recovery

Pasūtījuma zelta Happy Eid kāzu ramadāna dāvanu kāzu favor musulmaņu somas Vecmeitu Paģiras recovery "Survival Kit", Konfektes somas

Saistītie Produkti: