Jauns Izpārdošana
Supersized Audekls Malkas Koksnes Pārvadātāja Soma Žurnāls Tūrisma Āra Turētājs Veic Uzglabāšanas Soma Koka Audekls Maiss Skatīt lielāku

Supersized Audekls Malkas Koksnes Pārvadātāja Soma Žurnāls Tūrisma Āra Turētājs Veic Uzglabāšanas Soma Koka Audekls Maiss

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.19

-35%

€22.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

funkcija:

1、Super Izmērs Žurnāls Pārvadātājs:Ar izmēru 19*11*13 collas (L*W*H),(ieskaitot rokturi),neto svars 20oz, šo žurnālu, pārvadātājs palīdz pārnest 15kg malkas tajā.Tas palīdz iegūt darbu izdarīt tik daudz ātrāk, nekā pacelt malka ar rokām.

2、patstāvīgas & Pilnībā slēgta Beidzas:malka Pārvadātājs stāv pats par sevi, kas ļauj jums, lai ielādētu to bez turiet to atvērtu, atkal un atkal.Pilnībā slēgtas konstrukcijas saglabā visas koksnes atlikumus un skaidas iekšā somā, ne vairāk sāpes kļūst grīdas, pilnībā no koka gružus un netīrumus!

3、Dubultā Slāņa Audekls, Būvēts Grūts & Spēcīgu:Mūsu Žurnāla Pārvadātājs ir izgatavota no premium 20oz audekls, dubultā slāņa audekla un dubultas šūtas hi - denier vītni nodrošina gadus smago izmantot bez plīsumi vai caurumi.Tas ir salokāms plakans vienkāršai uzglabāšanai.

4、Polsterēts Rokturis un Plecu Siksna:Biezi polsterēts rokturis, lai panāktu labāku aizsardzību, lai jūsu pirkstiem, pat tad, ja pārvadā lielu daudzumu malkas.Regulējama plecu siksna dizains padarot izcelšanas vairāk ergodynamic un mazāk stresa.Vairākas uzskaites iespējas veikt mazākas vai lielākas slodzes vieglāk ar 1 vai 2 cilvēkiem.

5、Multi - Function Pārvadātājs Soma:pilnībā slēgtās dizainu, padarot to vairāk nekā tikai malkas pārvadātāja!To var izmantot arī kā kārtīgu modes turētājs, soma bērniem, rotaļlietu glabāšanai, pludmale, zvejas rīkus , sadzīves preces, darbarīki, piknika, telšu, iepakojumā.Netīrumi Pierādījumi Melnā Krāsā.

Kas pārsteidzošs produkts:

Šī pārvadātāja soma ir ļoti funkcionāla, tā darbojas ne tikai kā koksnes pārvadātāja malka, bet arī uzglabāšanas maiss dažādas programmas, par nēsāšanas vai glabāšanas vajadzībām, piemēram, bērnu rotaļlietām, piknika,telšu,pārtikas preces,rīki un vairāk!

Problēma Var Būt:

1、jums ir nepieciešams, lai transporta malka no āra uz savu istabu?

2、jūs transports malku ar nelielu gabalu ar rokām vai rokas katru reizi?

3、jums Ir garlaicīgi ar kuru turēt žurnāla pārvadātājs stāv atkal un atkal?

4、vai jums ir apnicis ar to, kam tīrīšana, netīrumu un koka drupām kreisi aiz?

---MŪSU Malkas Pārvadātājs Soma Atrisināt Visas Šīs Problēmas!

Specifikācija:

Izmērs: : 19 x 11x 13 collas (GXPXA) (neskaitot rokturi un būtu siksna)

Būtu Siksna:37.5"~73"

Rokturi:14.2"

Materiāls: Audekls (Double Layer)

Neto Svars:20oz

Jauda: Virs 15kg

Krāsa:Melna

iepakojuma saraksts:

1*Malkas Pārvadātājs soma

Tagi: soma malka, locīšanas somiņa, deju koka somas, malkas maiss, nometnes uzglabāšanas maiss, portatīvo kamīnu malka, soma žurnāls, džutas pagalmā, split koka, malkas sadalītājs.

Datu lapa

Materiāls Audekls
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Forma Trīsdimensiju Tips
Specifikācija Other
Biezums 7 stieples
raksts Trīsdimensiju Tips
krāsa melns
Jauda Citi
Modeļa Numurs Glabāšanas pakete
Produkts Medicīnas Komplekts
Nosaukums Glabāšanas pakete
Iezīme Eco-Friendly
Izmantošana Ceļojumi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Supersized Audekls Malkas Koksnes Pārvadātāja Soma Žurnāls Tūrisma Āra Turētājs Veic Uzglabāšanas Soma Koka Audekls Maiss

Supersized Audekls Malkas Koksnes Pārvadātāja Soma Žurnāls Tūrisma Āra Turētājs Veic Uzglabāšanas Soma Koka Audekls Maiss

Saistītie Produkti: