Jauns Izpārdošana
Programmaparatūras Mapi silikagela Sega Turētājs bezadatu Sega Turētājs Klipu Non-marking neslīdoša Gultas apvalks apvalks ar Klipsi Skatīt lielāku

Programmaparatūras Mapi silikagela Sega Turētājs bezadatu Sega Turētājs Klipu Non-marking neslīdoša Gultas apvalks apvalks ar Klipsi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€1.98

-50%

€3.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Silikagēls sega turētājs bezadatu sega turētājs klipu non-marking neslīdoša gultas apvalks apvalks ar klipsi

Aizzīmju Punktiem:

1、Adatu-bezmaksas Dizains: uz leju sega turētājs pieņem adatu-bez čaulas dizains, skaists izskats, vieglo svaru, metāla, gluda, un nav ievainots ādas, tāpēc, ka jūsu sega un sega vāks cieši kopā un izvairītos no pārvietojas, lai iegūtu Ļoti ērti un mierīgs naktī gulēt.

2、Bez Zīmēm un Bez Adatas: Mēs izmantot vides mīkstas gumijas bez adatas dūrienu noteikt sega sedz, kas ir droši par savu ģimeni, nesabojās un traipu sega, un nav jāuztraucas par sevi ir ievainots ar adatām.

3、Viegla Atvēršana un Aizvēršana: unikāla dizaina gultas vāks vāka klipu padara tos viegli noteikt un izjaukt pēc dažām sekundēm.Sega sedz klips ir aprīkots ar divām mīksta silikona adatas dažāda garuma (par 15mm/0.59 collu, aptuveni 25mm/0.98 collu), kas varētu apmierināt segas ar dažāda biezuma dažādos gadalaikos.

4、Viegls un zems profils-katra klipa, sver mazāk nekā apmēram 0,25 unces, un tā izmērs ir mazāks par vienu collu, kad pilnībā slēgta.Atvadīties neveikli, skavas vai smago magnēti, kas var ievainot un nomākt gultas segt.

5、Piemērots: Aizdari, anti-slīdēšanas sprādzes, piemērots segas, gultas veļa, matrači, galdauti, dīvānu pārvalki, mēbeļu pārvalki, piekārtiem rotājumi, aizkari, utt.Piemērots gultas, dažādi izmēri.

Funkcijas:

1. Adatu-bezmaksas Dizains: uz leju sega turētājs pieņem adatu-bez čaulas dizains, skaists izskats, vieglo svaru, metāla, gluda, un nav ievainots ādas, tāpēc, ka jūsu sega un sega vāks cieši kopā un izvairītos no pārvietojas, lai iegūtu Ļoti ērti un mierīgs naktī gulēt.

2. Bez Zīmēm un Bez Adatas: Mēs izmantot vides mīkstas gumijas bez adatas dūrienu noteikt sega sedz, kas ir droši par savu ģimeni, nesabojās un traipu sega, un nav jāuztraucas par sevi ir ievainots ar adatām.

3. Viegla Atvēršana un Aizvēršana: unikāla dizaina gultas vāks vāka klipu padara tos viegli noteikt un izjaukt pēc dažām sekundēm.Sega sedz klips ir aprīkots ar divām mīksta silikona adatas dažāda garuma (par 15mm/0.59 collu, aptuveni 25mm/0.98 collu), kas varētu apmierināt segas ar dažāda biezuma dažādos gadalaikos.

4. Viegls un zems profils-katra klipa, sver mazāk nekā apmēram 0,25 unces, un tā izmērs ir mazāks par vienu collu, kad pilnībā slēgta.Atvadīties neveikli, skavas vai smago magnēti, kas var ievainot un nomākt gultas segt.

5. Piemērots: Aizdari, anti-slīdēšanas sprādzes, piemērots segas, gultas veļa, matrači, galdauti, dīvānu pārvalki, mēbeļu pārvalki, piekārtiem rotājumi, aizkari, utt.Piemērots gultas, dažādi izmēri.

Specifikācijas:

Nosaukums: Mīksta Silikona Sega Turētājs

Materiāls: mīksts gumijas un cietas adatu

Stils:

1. Šļirču 1, pogu, 48. un ilgi plastmasas adatu, 200 (piemērots 5-12 kg sega)

2. Šļirču 1, pogu, 48. un ilgi plastmasas adatu 400 (piemērots 5-12 kg sega)

3. Šļirču 1, pogu, 48. un īsā plastmasas adatu 400 (piemērots segas, zem 5 kg)

Piemērots: sega virtuļi, loksnes, gludās loksnes, matracis, spilveni, gultas veļa, matrači, spilveni, galdauti, slipcovers, Mierinātājs, Piespraudes, dvīņu vai pilnībā Strādā ar visu veidu visu izmēru gultas piederumi.

Instrukcijas:

1. Izvelciet mīkstās adatas, atbilstoša garuma.

2. Ielikt mazāku beigām mīksto adatu ieroci adatu.

3. Ielikt pogu ar groove pusi uz leju uz pistoli adatu.

4. Ielikt sega, lai to salabotu.

Iepakojuma Saraksts:

1*Adatu ar Vāciņu

48*Mīksta Silikona Vāciņu

400*15mm Īss, Mīksts Adatu

vai

1*Adatu ar vāciņu

24 vai 48*Mīksta Silikona Vāciņu

400*25mm Mīkstās Adatas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: gulta klipu, kokvilnas palags, sega turētājs, turētājs lapā, klipu lapa, sega sedz klipu, liela atmiņas putu paklājs, gulta suns pet, karalis wong, palags turētājs.

Datu lapa

Modeļa Numurs Adatu ar Vāciņu
Materiāls
Piliens kuģniecība Atbalsts
Nosaukums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 20

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Programmaparatūras Mapi silikagela Sega Turētājs bezadatu Sega Turētājs Klipu Non-marking neslīdoša Gultas apvalks apvalks ar Klipsi

Programmaparatūras Mapi silikagela Sega Turētājs bezadatu Sega Turētājs Klipu Non-marking neslīdoša Gultas apvalks apvalks ar Klipsi

Saistītie Produkti: