Jauns Izpārdošana
EITTAR OBD2 OBDII darbības chip tuning modulis lielisku sniegumu par Nissan Cabstar(Cabstar) 2008+ Skatīt lielāku

EITTAR OBD2 OBDII darbības chip tuning modulis lielisku sniegumu par Nissan Cabstar(Cabstar) 2008+

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€80.98

-20%

€101.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kas ir Eittar darbības chip tunning modulis ?Uz OBD2 veiktspējas mikroshēmu ir inovatīvākā un labākais risinājums tirgū, kas ir ieteicams speciālisti, automobiļu rūpniecības un auto pārdevējiem.Jaunas labāk uzstādījumus ekspluatācijas temperatūru no motora,atbrīvošanas "slēptās rezerves,tāpēc, ka jūs varat braukt daudz drošāk un labāk, bet, izmantojot mazāku degvielas daudzumu .mēs rūpējamies par ekoloģiju OBD2 Eittar ļauj samazināt degvielas patēriņu, uzlabot ekonomiku, vadīšanu un samazina emisijas par kaitīgām izplūdes gāzēm.Eittar ierīce ir teated gandrīz pie katra modeļa auto marku.maksimālā diapazonā no 30% uz izejas jauda automašīnas.tāpēc ir droši par savu motoru, un citas automašīnu detaļas.pēc tam, pievienojot šo ierīci, viss, kas jums nepieciešams ir vienkārši bauda braukt ar labāku griezes momentu ,vairāk enerģijas un labāku degvielas patēriņu !nē braukšanas kārtējās pārmaiņas ir nepieciešamas.Eittar veiktspējas mikroshēmu automašīnām ar Hibrīda Dzinēju un darbina ar LPG GĀZI.Eittar darbības chip tuning modulis, kas iesaistīti transportlīdzekļu saziņas kontroles sistēmu, izmantojot OBD autobusu , atrast trīsdimensiju galda, ko sauc par karti .kartes satur informāciju, kas apraksta, Datus, piemēram, ieplūdes tilpums, spiediens turbokompresori, ieplūdes temperatūra, degvielas iesmidzināšanas likmi, gaisa degvielas attiecība, droseles stāvoklis, aizdedzes leņķis, ātrums, tacho, sadedzināšanas stāvoklī un tā tālāk, ir savākti reālajā laikā ,atkarībā no daudziem parametriem, dati tiek optimizēta un labots reālā laikā, lai pielāgotu datu , Palielināt izejas jauda, motora tukšgaitas stabilitāti, optimizēt emisiju, uzlabot droseles reakciju, mazāk shift pārtraukt,ierīcē nemainīsies jebkuru datums savu ECU,visi grozījumi tiks veikti ārējās kontrolieris.veikt motora saglabāt lielisku darbību izpildi, atbrīvošanas lielāku efektivitāti.

Eittar darbības chip tuning modulis vienkārši jāiesprauž jūsu OBD2 ports, lai uzreiz iegūtu papildu zirgu jaudu un griezes momentu, vienlaikus saglabājot degvielas, tajā pašā laikā.

Eittar skaņošanas modulis nepārsniedz jebkuru ražotāju prasībām un vienmēr paliek pielaides robežās, jūsu dzinējs.Tā būs iespēja mūsu chip tuning neradot jebkādu negatīvu ietekmi uz savu ECU vai motoru.Mūsu čipu nav neatgriezeniski mainīt jebkuru rūpnīcas uzstādījumus.Lai mainītu atpakaļ, vienkārši atvienojiet chip tuning no OBD2 ports un atpakaļ uz normālo.

Kā izmantot Eittar darbības chip tunning modulis ?

1. Plug Eittar darbības chip tunning modulis uz OBD2 savienotājs jūsu auto.

2. Eittar darbības chip tunning modulis Automātiska optimizācija savu auto, tur varētu būt nepieciešams veikt papildu korekcijas.un tad Eittar darbības chip tunning modulis pielāgo sevi, lai atbilstu jūsu automašīnas perfekti.

3.Eittar darbības chip tunning modulis darbojas, pamatojoties uz maiņas signālu veidā ECU.Rezultātā, tas maina visu injekcijas kartes.

4. Galvenā atšķirība starp Eittar darbības chip tunning moduli un Remapping tuning metodēm ir tā, ka Eittar darbības chip tunning modulis ir viegli noņemams, un pēc tam atvienojiet jūs iet atpakaļ uz rūpnīcas iestatījumiem.

5. Remapping ir pastāvīgas izmaiņas, lai jūsu auto.Tas ir dārgi tuning, un to nevar noņemt.

6. Eittar darbības chip tunning modulis ir aprīkots ar dzinēja aizsardzības funkcijas un droši par savu automašīnu dzinēju.

Uzstādīšana

1 - Vilkt Automašīnu Atslēgu no aizdedzes.

2 - Atrast OBD2 savienotājs jūsu auto un Pievienojiet Eittar darbības chip tuning modulis.

3 - Ievietojiet atslēgu uz aizdedzi un Sāktu motora.

4 -Eittar darbības chip tuning modulis pielāgot sevi, lai atbilstu jūsu automašīnas perfekti vairāk degvielas ekonomija.

Tagi: auto diagnostikas (obd, NCV8141, chip tuning audi a5, cabstar, obd2 diagnostikas kodu lasītājs, skeneris, programmētājs, chip tuning nissan mikra, ktag, eittar chip, japānas auto chip tuning, 2 stikla.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums EITTAR
Nissan Modelis cabstar
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Nissan

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EITTAR OBD2 OBDII darbības chip tuning modulis lielisku sniegumu par Nissan Cabstar(Cabstar) 2008+

EITTAR OBD2 OBDII darbības chip tuning modulis lielisku sniegumu par Nissan Cabstar(Cabstar) 2008+

Saistītie Produkti: