Jauns Izpārdošana
Pupu Maiss Krēsla Pārsegs Slinks Dīvāni Segtu Krēsli, Bez Pildījuma Linu Auduma Sauļošanās Krēslu Sēdekļa Pupu Maiss Pouf Puff Dīvāns Tatami Dzīvojamā Istaba Skatīt lielāku

Pupu Maiss Krēsla Pārsegs Slinks Dīvāni Segtu Krēsli, Bez Pildījuma Linu Auduma Sauļošanās Krēslu Sēdekļa Pupu Maiss Pouf Puff Dīvāns Tatami Dzīvojamā Istaba

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.11

-37%

€22.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Modernizētas Materiāls: Izgatavots no biezāka velveta audums, ir biezāks, mīkstāka un vairāk grezns materiāls, kas var stāvēt laika pārbaudi.Šīs ērti beanbag krēsli noteikti kļūs par jūsu jaunā mīļākā vieta, kur atpūsties.

2、Jautri, lai Ikviens: Tas ērti pupu maiss ir ideāli piemērots bērniem un pieaugušajiem.Tā ir ideāla mēbeles jebkāda pagrabā, ģimenes istaba, kopmītnē vai guļamistaba, vai tas tiek izmantots kā spēle, krēsls vai mācību vietā.

3、Kvalitātes Struktūra: Augstas kvalitātes rāvējslēdzēji un roku sašūtām audumi tiek piedāvātas divas reizes, lai sasniegtu maksimālo spēku un izturību.Segums ir mīksts, patīkami pieskarties un izturīgs pret traipiem.

4、Mīksta un Mazgājamas: veļas mazgājamā mašīna un žāvētājs ir droši un ērti, lai jūs varētu izmantot.Extra garš rāvējslēdzējs ir viegli izjaukt.Mūsu microfiber segtu pilnīgi maisījumi, komfortu, vieglumu aprūpes un izturību.

5、Piemērots Vairumam Dīvāns: dīvāna pārsegs var turēt 300L uzpildes materiāla, un tās izmērs ir aptuveni 85*100cm, ka ir piemērots vairumam dīvāni.Ja jums nav pietiekami daudz putu, jūs varat aizpildīt putas ar spilveni, segas un citas lietas, kas aizņem skapī vietu.

Funkcijas:

Top materiāli

Naudas sodu meistarība

Ideāls apdares

Specifikācijas:

Nosaukums: Sofa Cover

Materiāls: biezs velveta audums

Izmērs: aptuveni 85*100cm/33.46*39.37 gadā

Noņemams un mazgājams: jā

Priekšrocības: elastīgs un universāls

Svars: aptuveni 480g

Krāsa: melna, tumši pelēka, brūna, zaļa, zila

Pildījums: nē uzpildes

Iepakojums: OPP iepakojums

Iepakojuma Saraksts:

1*kafijas Pupiņu Maiss Vāciņu (bez Apdares)

Piezīmes:

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt 1-2 cm pielaide, lūdzu, saprast.Sakarā ar dažādiem monitora iestatījumi, krāsu novirzi var būt dažādi.

Mēs nodrošināt jūs ar labākajiem produktiem un pakalpojumiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinātu problēmu, cik drīz vien iespējams.Paldies ļoti daudz.

Tagi: mazo pouf vāciņu, beanbag putas, dīvāns, laukuma segums, dīvāns, fit, portatīvo pupu maiss vāciņu, pouf, soma pupiņu vāciņu, pouf dīvāns, rozā dīvāns, pupu maiss.

Datu lapa

Priekšrocības elastīgs un universāls
Stils Citi
raksts Citi
krāsa melns, tumši pelēks, brūns, zaļš, zils
Modelis Tips Citi
Nosaukums Sofa Cover
Feature3 Sauļošanās krēslu Sēdekļa Pupu Maiss Puff asiento Dīvāns Tatami Dzīvojamās Istabas Mēbeles
Materiāls biezas velveta audums
Feature2 Pupu Maiss Sofa Cover Krēsli, bez Pildījuma
Feature1 pupu maiss krēsla pārsegs
Iezīme Slinks Pupu Maiss
Ražošana Citi
Modeļa Numurs Pupu Maiss Vāciņu
Izmērs about 85 x 100 cm/33.46 x 39.37 in
Gadījumā Dīvāns Šķērsgriezuma Dīvāns

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pupu Maiss Krēsla Pārsegs Slinks Dīvāni Segtu Krēsli, Bez Pildījuma Linu Auduma Sauļošanās Krēslu Sēdekļa Pupu Maiss Pouf Puff Dīvāns Tatami Dzīvojamā Istaba

Pupu Maiss Krēsla Pārsegs Slinks Dīvāni Segtu Krēsli, Bez Pildījuma Linu Auduma Sauļošanās Krēslu Sēdekļa Pupu Maiss Pouf Puff Dīvāns Tatami Dzīvojamā Istaba

Saistītie Produkti: