Jauns Izpārdošana
Jauns 3 Veidu Cute Dzīvnieku Lieldienu Zaķis Simulācijas Pūkains Tupus Trušu Ziemassvētku Diena, Dzimšanas Dienas Dāvanu, Mājas Kāzu Dekorēšana Rotaļlietas Skatīt lielāku

Jauns 3 Veidu Cute Dzīvnieku Lieldienu Zaķis Simulācijas Pūkains Tupus Trušu Ziemassvētku Diena, Dzimšanas Dienas Dāvanu, Mājas Kāzu Dekorēšana Rotaļlietas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.38

-5%

€7.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Simulācijas Dzīvnieku Tupus Trušu Amatniecības Rotaļu Šī sadaļa ir super cute tupus trušu rotaļlieta, tas var sniegt jūsu dzīvi daudz laimes.Jūs varat likt to, guļamistaba, dzīvojamā istaba, rakstāmgalds un auto, un tā tālāk, kas ir diezgan labs.Jūs varat dot arī bērniem, draugiem un ģimenes locekļiem kā dāvana.Turklāt, to var darīt mājās, automašīnā, birojā apdare.Iezīmes: - Taisnība, kažokādas, dziļi apstrādi. - Dinamisku spilgti, jums jauku vizuālo baudījumu. - Simulācijas dzīvnieku, trušu interjera priekšmeti. - Var uzskatīt par mājas, automašīnas, biroja apdare. - Mīksts, ko var viegli tīrīt ar zibspuldzi un saglabātu tīru uz ilgu laiku.Vecums: Visas Vecuma Materiāls: Plīša, Kokvilna, Āda Iezīme Tips: Ķīnas Iepakojuma svars: 0.21 kg Produkta Izmērs (L x W x H) : 22.5 x 15 x 9 cm / 8.84 x 5.90 x 3.54 cm Iepakojuma Saturs: 1 x Simulācijas Dzīvnieku Pad Trušu Nap Rotaļlietas

Piezīme:

* Lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu ar mums, pirms iegādāties, ja jums ir kādas alerģiskas reakcijas, lai dzīvnieku kažokādas.

Mums nav atbildīgs par jebkādu alerģiskas reakcijas

* Sakarā ar dažādiem displeja un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu sapratni.

* Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Par Kuģošanas

1.Mēs centīsimies piedāvāt bezmaksas piegāde, lai lielākā daļa valstu,bet piegādes veids mainās atkarībā no kopējā pasūtījumu.

2.Ja summa ir mazāka par $5,mūsu bezmaksas piegāde metodi izvēlas no 4PX Singapūra Pastu ,Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu un Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus .

Izsekošanas Informācija nav pieejama.

3.Ja summa ir vairāk nekā $5,mūsu bezmaksas piegāde metode lielākoties ir balstīta uz Ķīnas ziņu gaisa pastu.

Uzskaites informācija ir pieejama.

4.Tas parasti ilgst 30-60 dienu laikā uz jūsu valsti.Krievijas Federācijas varbūt vajag vairāk nekā 60 dienas un Brazīlijas dažreiz ir vairāk nekā 90 dienas.Ja jūs nevarat saņemt vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums.

Aptuveni Apraksts

Sakarā ar citu monitoru un spilgtumu, nekustamā krāsu objektu, ko jūs saņemat varbūt nedaudz atšķiras no attēliem.Un ir neliela kļūda izmēra izraisa manuāla mērīšana.

Ceru, ka jūs varat pieņemt to.Paldies!

Par pēcpārdošanas pakalpojumi

Daudzums sūdzēties ir derīgs 3 dienas pēc tam, kad esat saņēmis savu sūtījumu.

Kvalitāti sūdzēties ir derīga 12 dienas pēc tam, kad esat saņēmis savu sūtījumu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pirms atgriezties un sākt strīdu,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu!Paldies!

Par Atsauksmes

Jūsu apmierinātība ir vienmēr vissvarīgākais mums.

1.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu precēm un pakalpojumiem,lūdzu atstājiet savu pozitīvo un 5 zvaigznes.Jo mēs esam jauni pārdevēji šeit,tas nozīmē daudz, lai mums.

2.Ja jūs neapmierina,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu kādas problēmas un nodrošinātu vislabāko pakalpojumu, lai jūs.

Tagi: peter rabbit rotaļlietas, lieldienu dekors, trusis rotaļlietas, spilveni ir gudrs, vīrieši zaķis, kawaii plīša, simulācijas dzīvnieku modeli, bing trusis, lieldienas, poni rotaļlietas.

Datu lapa

Funkcijas Pildīti & Plīša
Materiāls plīša
Zīmola Nosaukums MOONBIFFY
Modelis A18O40165
Dzīvnieki trusis
Forma Dzīvnieku
Tēma TV un Filmas Varoni
Brīdinājums bez uguns
Vienuma Tips Dzīvnieki
Dzimums Unisex
Uzpildes PP Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Plīša/Nano Lelle
Izmērs About 23x13cm
Modeļa Numurs Gudrs
Vecums > 6 gadiem

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jauns 3 Veidu Cute Dzīvnieku Lieldienu Zaķis Simulācijas Pūkains Tupus Trušu Ziemassvētku Diena, Dzimšanas Dienas Dāvanu, Mājas Kāzu Dekorēšana Rotaļlietas

Jauns 3 Veidu Cute Dzīvnieku Lieldienu Zaķis Simulācijas Pūkains Tupus Trušu Ziemassvētku Diena, Dzimšanas Dienas Dāvanu, Mājas Kāzu Dekorēšana Rotaļlietas

Saistītie Produkti: