Jauns Izpārdošana
Barbie House Portatīvā 1-Stāsts Playset Namiņš ar Baseinu un Piederumi Interaktīva Lelle, Rotaļlieta, Brīvdienu Dāvanu FXG55 Skatīt lielāku

Barbie House Portatīvā 1-Stāsts Playset Namiņš ar Baseinu un Piederumi Interaktīva Lelle, Rotaļlieta, Brīvdienu Dāvanu FXG55

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€67.38

-50%

€134.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts:

Atvērt šo Barbie leļļu namiņš un palīdzēt Barbie lelle pārvietot tiesības -portatīvo māja atveras, lai atsegtu vienu-stāvu mājas vairāk nekā 2 pēdas plata un ar 360 grādu spēlēt!Tur ir virtuve, guļamistaba, vannas istaba un baseins zonas, katra ar parakstu stilu un reāli fona bildītes, tēmu piederumi un jautri iezīmes.Virtuves izlietne un stovetop palīdzētu spēlēt cooking stāsti un sala, bārs ir lieliska ēdināšana.Guļamistabā ir gulta, kas flips uz leju un skapis, kas var turēt apģērbu.Vannas istaba, tualete ir darba vāks reālistisku pieskārienu.Ārpus, baseins var piepildīt ar ūdeni, lai veiktu reālu splash, kamēr krāsains "gaismas", hang no terases.Jautri gabali, kas veicina iztēli un lomu spēles, piemēram, virtuves, trauku, segu un augu.Daži gabali ir rokturi Barbie lelle var turēt, un citi ir paredzēti, ar plug-and-play sistēma stay-in-place spēlēt un easy clean-up!Slēgt uz veikalu, lai ņemtu līdzi.Barbie lelle ir gatavs kaut kādā ziedu tvertne kleita ar rozā kurpēm.Maziem bērniem patiks stāstīt stāstus iekšpusē vai ārpusē, un pagrieziena šis saldais namiņš uz sweet home, jo, kad meitene spēlē ar Barbie, viņa izdomā visu, ko viņa var kļūt.Pievienot vēl vairāk šķirnes Barbie lelle istabu, savācot visus viņas pasakains mēbeles un rotaļlietas.Ietver Barbie lelle, leļļu namiņš un tēmu piederumi.Krāsas un rotājumi var atšķirties.

❤Barbie lelle portatīvo namiņš atveras, lai atklātu 2+ kājām iekštelpu un āra stāstu jautri -- viens-stāsts playset funkcijas, virtuve, guļamistaba, vannas istaba un āra baseins -- un Barbie lelle cute ziedu kleitu un atbilstošas kurpes!

❤Piepildīt baseinu ar ūdeni, lai tiešām padarītu splash -- Barbie lelle būs tik daudz jautrības, "peldēšana" zem krāsains terases gaismas, kas var pakārt no atlokāma terases segumu!

❤Velciet diviem krēsliem līdz salas bāra telpās vai uz āra restorānvagonos!

Uztaisīt pasakainu maltīti virtuvē, kas ietver izlietni un stovetop, plus pods un trauku divas

❤Reizes uz leju guļamistabā gultā un baudīt saldi sapņi, izmantojot sapņains segu un spilvenu

Barbie leļļu Namiņš Būvē Foundation for Fun!

Sniedz iztēli ar Barbie lelle, viņas namiņš un stāstu gabali, kas veicinātu jauniešu iztēli, lai pārvietotos pa labi un izveidot savu mājas tikai veids, kā viņiem patīk!Tas viens-stāsts portatīvo Barbie leļļu namiņš ir pircēja atrast -- portatīvo playset atver un atveras, lai atklātu spēlēt platību vairāk nekā divas pēdas plats ar četriem spēļu laukumiem, mēbeles, mazākos gabalos un jautri iezīmes, kas palīdz stilu vietu un izspēlē stāstu!

Apburošs Pārsteigumus un Darba Iespējas!

Katra istaba ir ar savu unikālu vērpjot, kas veido pamatu jautri.Ārpus, baseins var piepildīt ar ūdeni, lai Barbie lelle var patiesi splash.Vai atveriet ikonu rozā durvju un galvas iekšpusē, kur sala, bārs, virtuvē var kalpot izsalcis diners iekšpusē vai ārpusē, gulta salokāms, uz leju no sienas guļamistabā un tualetes vāku flips atvērt un aizvērt vannas istabā!Pat jumts ir pārsteigums-tas vienlaikus ir arī rokturis, lai ērti

Uztaisīt garšīgi stāsti ar katlā uz plīts, kas maltīti diviem-ar diviem krēsliem un vietu uzstādījumi.

Mest pool puse saskaņā krāsains terases gaismas, rotā ar augu un gaismām, vai pieglausties dziļā miegā saskaņā ar iespiesti segu un pielāgot spilvena.

Mēbeles un mazākas rotaļlietas veicina iztēli un iesaistīt bērnus lomu-spēlēt fun.Barbie lelle nēsā universāls, zila kleita ar ziedu drukāt un rozā kurpes, kas ir gatavi kaut ko!

Bērni Var Projektēšanas Barbie Lelle Pasaulē, un Atklāt To Pašu!

Ir tik daudz veidi, kā spēlēt Barbie portatīvo namiņš -- stilu skatuves, izspēlē stāstu, pauž noskaņojumu vai izpētīt pasauli!Ir bezgalīgas iespējas iesaistīties un spēlēt.Apkopos citu Barbie lelles un rotaļlietas, pat vairāk, ilgums iespējas, jo, kad meitene spēlē ar Barbie, viņa izdomā visu, ko viņa var kļūt !

Gan vairumtirdzniecībā, gan tiešā piegāde, ir laipni lūgti.

Par tieši kuģniecības, mēs varam nosūtīt preces saviem klientiem.

Pirms pirkšanas, lūdzu, izlasiet šo rakstu uzmanīgi, lai mazinātu pārpratumus un palīdzētu mums augt kopā.

1. Mēs varam nodrošināt, ka mūsu produkti ir rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jums ir steidzami nepieciešama, objektu, ja jūs nevarat gaidīt pacietīgi gaisa pasta paketi, Ķīna Post, lūdzu, izvēlieties express piegādi metodi.Ja jūs izvēlaties, Ķīna Post, Gaisa Pasts, bet tas tiek izmantots, kad transports kavējas.Lūdzu neuzņemas nekādu kompensāciju vai domstarpības, bet mēs labprāt vēlētos, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu pasūtījuma apstrādes laiks.

3. Jūs varat izmantot visus produktus pēc tam, kad maksājumu.Parasti, mēs nodrošināsim izsekošanas skaits, kas 24 stundu laikā un nosūtīt paketi 48 stundu laikā.Pēc tam, kad pakete ir izsūtīta, tā nevar kontrolēt ar mums.Ļoti atkarīga no starptautisko transportu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat saprast un pacietīgi gaidīt.Ja tur ir jebkura kavēšanās, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, un ļaujiet mums zināt.

4. Ja jūsu pirkuma aizsardzību laika beigām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam jums palīdzēt paplašināt aizsardzību laiku.

Tagi: diy leļļu namiņš, monster high lelle lelles, dora lelle, mājas mēbeles, mēbeles, barbi lelles, māja barbie, pilnīga miniatūra leļļu namiņš, fr lelle, pārtikas mini, leļļu nams, barbi māja.

Datu lapa

Modeļa Numurs FXG55
Veids Interaktīvās Lelles
krāsa Muiticolor
Vienuma Tips Lelles
Dāvanu Bērnu
Sertifikācija CE
Izmēri 13 x 30.5 x 45.8 cm
Plastmasas Tips ABS
Zīmola Nosaukums Barbie
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Tēma Māja
Mfg Sērijas Numurs Modes
BJD/SD Atribūts lelle
Funkcijas Modelis
Biznesa zīmols MATTEL
Materiāls Plastmasas
Vecums > 3 gadiem
Preces nosaukums Māja Barbie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Unisex

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Barbie House Portatīvā 1-Stāsts Playset Namiņš ar Baseinu un Piederumi Interaktīva Lelle, Rotaļlieta, Brīvdienu Dāvanu FXG55

Barbie House Portatīvā 1-Stāsts Playset Namiņš ar Baseinu un Piederumi Interaktīva Lelle, Rotaļlieta, Brīvdienu Dāvanu FXG55

Saistītie Produkti: