Jauns Izpārdošana
Karstā Veselības Aprūpes Ostomy Vēdera Jostas Lencēm Jostasvietas Atbalstu Valkāt Vēdera Stomas Novērstu Parastomal Trūce Skatīt lielāku

Karstā Veselības Aprūpes Ostomy Vēdera Jostas Lencēm Jostasvietas Atbalstu Valkāt Vēdera Stomas Novērstu Parastomal Trūce

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.36

-40%

€9.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcija:

ELPOJOŠS UN ELASTĪGS - Augsti elastīgs, elpojošs materiāls padara vēdera saistvielu ērti valkāt ilgāku laiku.Tas der ap jūsu vidukļa ērti, kas atbilst jebkuras formas un izmēru.

ĀDAI DRAUDZĪGA PLĪŠA IEKŠĒJĀ PUSĒ - Premium, plīša iekšējais materiāls mūsu vēdera saistviela ir tik mīksts un ērts, ka to var valkāt pret kailas ādas.Tā sniedz nepārspējamu komfortu VISAS DIENAS garumā!

ĒRTI FIT - Velcro saderīgu audums, kas ļauj noslēguma jostas jebkurā stāvoklī, nevis ierobežojot jums, lai īpašā diapazonā.Plastmasas strais novērstu saistvielu no rites.

LIELS VIŅAS - Palīdz samazināt sāpes, ko sniedz vienmērīgi sadala spiedienu uz vēdera, vidukļa un muguras.Paātrina atjaunošanos pēc C-sadaļā, vēdera trūce, vai jebkura cita operācija, vēdera zonā.Uzlabot līdzsvaru un pārdalīt svaru, lai jūs atgrieztos, lai jūsu prepregnancy formas ātrāk.Dažreiz lieto, lai atvieglotu menstruālo diskomfortu.

LIELS VIŅAM - Elpojošs Elastīga Vēdera Atbalstam Saistvielu samazinās spiedienu un nodrošina lielisku atbalstu, lai vēdera, vidukļa un lumbo-krustu teritorijas.Paātrina atveseļošanos pēc vēdera trūce vai jebkura cita operācija, vēdera zonā.Tas sniedz lielisku vēdera/muguras atbalstu un patiesu slaidinošu efektu.

Apraksts:

Materiāls:39% Kokvilnas/34% Poliestera/27% Elastāns

Izmērs:S/M/L/XL

Krāsa:Random Krāsa(Balta/Pelēka)

Daudzums:1gb

Iepakojuma Saraksts:

1X Ostomy Vēdera Jostas

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2. Lūdzu, piedod 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Tagi: biksītes nabas trūce, trūce atbalsts, sāpes pleca, resqme rīks, gadījumā, kolostomas, colostomi, vēdera trenažieris, zīdaiņu aprūpes ostomy, stoma, par strodes.

Datu lapa

Izmērs S/M/L/XL
krāsa Izlases Krāsa(Balta/Pelēka)
Materiāls 39% Kokvilnas/34% Poliestera/27% Elastāns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Daudzums 1GB
Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Modeļa Numurs Ostomy Vēdera Jostas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Karstā Veselības Aprūpes Ostomy Vēdera Jostas Lencēm Jostasvietas Atbalstu Valkāt Vēdera Stomas Novērstu Parastomal Trūce

Karstā Veselības Aprūpes Ostomy Vēdera Jostas Lencēm Jostasvietas Atbalstu Valkāt Vēdera Stomas Novērstu Parastomal Trūce

Saistītie Produkti: