Jauns Izpārdošana
Plīša Dzīvnieku 18/40/60/80cm Milzu Liels Astoņkājis Plīša Rotaļlietas Lelle Kawaii Istabu Mīksto Kawaii Plīša Ilgi Spilvens Pārtikas Plīša Bērnu Dīvāns Rozā Skatīt lielāku

Plīša Dzīvnieku 18/40/60/80cm Milzu Liels Astoņkājis Plīša Rotaļlietas Lelle Kawaii Istabu Mīksto Kawaii Plīša Ilgi Spilvens Pārtikas Plīša Bērnu Dīvāns Rozā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.75

-25%

€5.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

23680 jūs varat arī patīk šis plīša rotaļlietas 01 šādas detaļas:

Izmērs:18 cm ,40cm ,60cm ,80cm

Krāsa:Balta , Violeta ,Rozā

Materiāls:Kokvilna

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Negatīva atgriezeniskā palīdz jums nothings.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir sniegusi un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

'

Tagi: ike, milzu lelle, kawaii, mazie astoņkāji, plīša, spilvena ilgi, octopu, milzu astoņkājis rotaļlietas, milzu astoņkājis, dekoru kawaii istaba, liels plīša.

Datu lapa

krāsa balta , violeta ,rozā
Tēma TV un Filmas Varoni
Forma Ģēnijs
Materiāls plīša
Stils 3 salds plīša dzīvnieki
Dzimums Unisex
Stils 5 plīša dzīvnieku lelles
Modeļa Numurs THSPA19
Vecums > 3 gadiem
Veids Plīša/Nano Lelle
Brīdinājums no
Vienuma Tips Dzīvnieki
Dzīvnieki Astoņkāji
Stils 4 plīša dzīvnieki lielu
Uzpildes Materiāls PP Kokvilnas
Funkcijas Pildīti & Plīša
Uzpildes PP Kokvilnas
1. stils Plīša Dzīvnieku
Izmērs 18 cm 40cm, 60cm 80cm
2. stils dzīvniekiem plīša rotaļlietas acis
Zīmola Nosaukums Vilead

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Plīša Dzīvnieku 18/40/60/80cm Milzu Liels Astoņkājis Plīša Rotaļlietas Lelle Kawaii Istabu Mīksto Kawaii Plīša Ilgi Spilvens Pārtikas Plīša Bērnu Dīvāns Rozā

Plīša Dzīvnieku 18/40/60/80cm Milzu Liels Astoņkājis Plīša Rotaļlietas Lelle Kawaii Istabu Mīksto Kawaii Plīša Ilgi Spilvens Pārtikas Plīša Bērnu Dīvāns Rozā

Saistītie Produkti: