Jauns Izpārdošana
Sipuris Pasūtījuma Nosaukums Kaklarota Dzīvības Koks Nerūsējošā Tērauda Ģimenes Koku Kaklarota Sievietēm Personalizētu Vēstuli Rotaslietas Ģimenes Dāvanu Skatīt lielāku

Sipuris Pasūtījuma Nosaukums Kaklarota Dzīvības Koks Nerūsējošā Tērauda Ģimenes Koku Kaklarota Sievietēm Personalizētu Vēstuli Rotaslietas Ģimenes Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.11

-35%

€4.79

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzmanību : Lūdzu atstājiet jūsu pasūtījuma nosaukums.Ja jūs aizmirst, man būs jāgaida 48 stundas.Ja jūs neesat atbildēja, tad es pielāgot jūsu saņēmēja vārds, lai jūs.

1.Pielāgotus produktus nepieciešams ražošanas laiku 7-14 dienu laikā.Ja jūs vēlaties, lai saņemtu produktu ātrāk, jāizvēlas ātrāks loģistikas metodi. 2.Jūs nevar atcelt pasūtījumu pēc 12 stundu jūs veicāt pasūtījumu.Jo mums ir sākt producting.Paldies par jūsu saprast. 3.Materiāls ir nerūsējošais tērauds, kas nav sakausējuma!Mazgāšanās un peldēšana var valkāt, produkts Nekad Izbalināt!Uzticama Kvalitāte!

Kā atstāt nosaukums

1. metode: Pievienot savu vārdu, lai, kad jūs maksājat. 2. Metode: Ja jūs aizmirst, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pēc apmaksas.

Modelis attēlā

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas kā soo, cik vien iespējams.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!Plz iedodiet mums 5 zvaigznes, atsauksmes,paldies .

Tagi: seno korejiešu kleita, necklac, apkakle sarunāties, foto rāmis koka, Pasūtījuma Izgatavotu, neckless sievietēm, ģimenes personalizētāja, sānslīdi kaklasaite kaklarota sievietēm, ņemiet vērā, koka, dzīvības koka kulons.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums sipuris
Formas\raksts AUGU
Kaklarota Tips Kulons Kaklarotas
Forma Dzīvības koks
Pakalpojums Vairumtirdzniecība, Piliens Kuģniecības Pieejams
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
krāsa Tērauds, Zelta krāsa, Rose gold krāsa
Materiāls Metāla
Posteņa Nosaukums Pasūtījuma Jebkādu Vārdu Kaklarota
Dāvana Māte /Tēvs /Kids/Mīļotājiem/vīrs/Sieva/Baby
Stils Classic
Sods vai Modes Modes
Saderība Visi Saderīgie
Pielāgota Tips Nosaukums
Godu dzimšanas diena
Dzimums Sievietes/vīrieši
Kulons Izmērs 35mm*38mm
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Bezmaksas Piegāde Pasūtījuma summa pārsniedz $100, bezmaksas piegāde(DHL/Fedex)
Reizes Puse,Dzimšanas Dienu,Ziemassvētki,Kāzas,Jubilejas,Ziemassvētku,Baznīcas Lūgšana
Modeļa Numurs DZXL2020052801
Vienuma Tips Pielāgota Kaklarotas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sipuris Pasūtījuma Nosaukums Kaklarota Dzīvības Koks Nerūsējošā Tērauda Ģimenes Koku Kaklarota Sievietēm Personalizētu Vēstuli Rotaslietas Ģimenes Dāvanu

Sipuris Pasūtījuma Nosaukums Kaklarota Dzīvības Koks Nerūsējošā Tērauda Ģimenes Koku Kaklarota Sievietēm Personalizētu Vēstuli Rotaslietas Ģimenes Dāvanu

Saistītie Produkti: