Jauns Izpārdošana
Bezmaksas piegāde Sākotnējā Pandora box sērijas Pandra lodziņā 5/6/9/9D Arcade Jamma multi spēle pcb kuģa Skatīt lielāku

Bezmaksas piegāde Sākotnējā Pandora box sērijas Pandra lodziņā 5/6/9/9D Arcade Jamma multi spēle pcb kuģa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€30.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bezmaksas piegāde Sākotnējā Pandora box sērijas Pandra lodziņā 5/6/9/9D Arcade Jamma multi spēle pcb kuģa

Paketē iekļauts:

1xGame PCB kuģa

1 x Lietotāja rokasgrāmata

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Visiem pircējiem no Brazīlijas , Brazīlija Amatu uz laiku paziņoja, ka tā būs maksas no 15 reais (par 3.5 ASV dolārus ) par pasūtījumu, tāpēc, pirms jums, lai jūs labāk ir zināms tas, kad jūsu pasūtījums ierodas Brazīlijā muitas, jums ir jāmaksā 15 reais (aptuveni 3,5 ASV dolāru) apmērā, lai nodokli.

1) Ja jums ir Brazīlija, piegādes laiks ir 25-90 dienas, nav svarīgi, kāda veida kuģu ceļu, jo pasūtījuma.

2) Ja jūs sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Paātrinātā, iespējams, vajadzēs maksāt kādu nodokli, kad esat pierakstījies kastes.

3) Ja jums ir no Brazīlijas, Čīles un Argentīnas, un izvēlieties DHL/FedEx/TNT/UPS, lūdzu, provise mums savu PVN numuru, lai palīdzētu preces iet pasūtījuma ātrāk.

4) Ja jums ir Brazīlija, Čīle un Spānija, un izvēlieties UPS pārvadāšanas ceļu, jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu, maksājumu pierādījumiem, ja jums kastes.

5) Ja jums ir no Šveices, Zviedrijas, Austrijas un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, kas jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu, thepayment pierādījumiem, ja jums kastes.

6) Ja jums ir no Vācijas, un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, lūdzu, norādiet jūsu uzņēmuma kods

7) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: jamma multi spēle pcb, pardora lodziņā arcade, kabeļi pandora 9, tekken 7, ny arcade komplekts, pandora pasaku dārgumi, arcad, kārba pandora, , turētājs no nerūsējoša tērauda, plate pandora box 6.

Datu lapa

Versija Arcade versija/Ģimenes versiju
Valodas angļu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs TS-WH9
Spēles 1300/1500/2222/2226 spēlēs 1
Vecums >No 8 Gadiem
Veids Sākotnējā Pandora ' s box

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas piegāde Sākotnējā Pandora box sērijas Pandra lodziņā 5/6/9/9D Arcade Jamma multi spēle pcb kuģa

Bezmaksas piegāde Sākotnējā Pandora box sērijas Pandra lodziņā 5/6/9/9D Arcade Jamma multi spēle pcb kuģa

Saistītie Produkti: