Jauns Izpārdošana
Džinsa Sajūgs Baltmaizi Soma Sieviešu Dizaineru Dāmu Somiņā Vienkārši Mazas Somiņas Jean Tote Šiks Plecu Crossbody Messenger Bag Skatīt lielāku

Džinsa Sajūgs Baltmaizi Soma Sieviešu Dizaineru Dāmu Somiņā Vienkārši Mazas Somiņas Jean Tote Šiks Plecu Crossbody Messenger Bag

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.75

-49%

€13.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

1> Lūdzu, pārbaudiet izmēru un detalizēti attēli, pirms jūs maksājat. 2> starpības Dēļ, mērījumu metodi, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm izmēru novirze. 3> Tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsa, jo datora monitora iestatījumi un gaismas.

Stāvoklis: 100% Jauns Augstas Kvalitātes Krāsa: Kā Parādīts Materiāls: Džinsa Izmērs: 20*15*6cm Packa ge Ietver: 1 x Soma , (citi aksesuāri uz bildes NAV iekļauti.) Paziņojums : 1. Lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu, pirms jūs to iegādāties. 2. Mēs kuģis paketes ASAP. 3. Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu pārbaudiet jūsu adrese ir pareiza.

vairumtirdzniecības cenas, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvājam piliens kuģniecība

1> Mēs piedāvājam mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības .Ja jums ir nepieciešams mums sniegt tieši uz jūsu klienti, lūdzu atstāt mums ziņu.Mēs jums nav likt jebkuru kartes, kas saistīti ar mūsu veikalā iepakojumā.Ja jums ir nepieciešams liels, lai, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā un piedāvās jums labāko cenu. 2> Ja pasūtījums sasniedz noteiktu summu, mēs nosūtīt caur DHL, UPS, FedEx, EMS par brīvu.

1> preces būs droši iepakoti un nosūtīti ASAP. 2> ievērojiet, ka piegādes adrese un tālruņa numurs ir pareizi.Sakarā ar strauji nosūtīšanas procesā, Mēs nevaram pieņemt jebkuru lūgumu mainīt uz citu dzīvesvietu pēc tam, kad par pasūtījumu ir saņemts. 3> Mēs arī sniegt skaidru kuģniecības metodes, es.e.DHL, UPS, FedEx, EMS..., tomēr jums būs jāmaksā papildu maksu par šādu pakalpojumu.Ja jums ir nepieciešams, Express Piegādi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

1> Jebkādas turpmākas problēmas, kas noticis, vai jūs jūtaties apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs piedāvājam apmierinošus risinājumus. 2> Lūdzu, atstājiet mums 5 ideāls zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu. 3> Mēs ceram, ka mēs varam darīt visu, kas mūsu spēkos, lai jūs, pirms jums ir nepieciešams atstāt negatīvas atsauksmes.

1> Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2> atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu PO#. 3> Mēs atmaksāsim JŪSU MAKSĀJUMU PILNĀ apmērā, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: gg, somā mazo, par tālruni, maku, soma sievietēm, miu džinsa soma, crossbody maku, sajūgs maku, louis vui, vintge baltmaizi soma, liels, lv soma.

Datu lapa

Veidi, somas Plecu & Somas
Dzimums Sievietes, Meitenes, Sievietes, Mujer, Sieviete, Dāmas
Godu Universāls
Stils Modes, Ikdienas, Vintage, Harajuku, Luksusa, Retro
Forma Atloks
sac galvenais femme luksusa somas sieviešu somas, dizaineru,bolso mujer
Oderes Materiāls Poliestera
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Interjers Mobilo Telefonu Kabatā
Ārpuse NAV
Somas Tips Plecu Somas
Modelis Tips Cietie
Izmērs 20*15*6cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Cietība MĪKSTS
Apdare NAV
Modeļa Numurs pleca soma
Svars 0.17kg
Galvenais Materiāls Džinsa
Reizes Ikdienas, Iepirkšanās, Ceļot, Brīvdienas, Ballītes, Dāvana

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Džinsa Sajūgs Baltmaizi Soma Sieviešu Dizaineru Dāmu Somiņā Vienkārši Mazas Somiņas Jean Tote Šiks Plecu Crossbody Messenger Bag

Džinsa Sajūgs Baltmaizi Soma Sieviešu Dizaineru Dāmu Somiņā Vienkārši Mazas Somiņas Jean Tote Šiks Plecu Crossbody Messenger Bag

Saistītie Produkti: