Jauns Izpārdošana
YKYWBIKE Riteņbraukšana Jersey Iestatīt Pielāgotu Dizainu Kalnu Velosipēds Apģērbu MTB Velosipēdu Drēbes Maillot Ciclismo Augstas Kvalitātes Riteņbraukšanas Komplekts Skatīt lielāku

YKYWBIKE Riteņbraukšana Jersey Iestatīt Pielāgotu Dizainu Kalnu Velosipēds Apģērbu MTB Velosipēdu Drēbes Maillot Ciclismo Augstas Kvalitātes Riteņbraukšanas Komplekts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€39.47

-44%

€71.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

PAKALPOJUMS

Karstā pārdošanas produktu no top pārdevējiem.Mums ir pietiekami daudz krājumu, mēs nosūtīsim jums produktiem

48 stundu laikā pēc jūsu pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi iegādāties,kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums!

IETEIKT

Tas ir normāli riteņbraukšanas apģērbu, kam mazliet krāsa, hromatiskās aberācijas, jo dažādu monitoru un gaisma, kad šaut,ja pircēji var nepieņemt ,lūdzu, nopirkt uzmanīgi.

Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Pēc tam, kad saņemts maksājuma rīkojumi būs kuģis veic ietvaros 1-5 dienu laikā, izņemot brīvdienas.Arī pielāgoti objekti, un liela apjoma pasūtījumus var veikt mazliet ilgāk.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un adrese, kas ir pareizi ,nepareizi, adrese vai vārds lieta atpakaļ, vai saņem būs pircēja atbildība.

Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.

Standarta Pakalpojuma aizņems aptuveni no 30-60 darba dienām (Izņemot Brazīliju, kas prasīs apmēram 30-90 dienas).Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var aizņemt vairākas darba dienas.

Ja tu esi Spānija/krievijas Federācija/Francija/Nīderlande,jūs varat izvēlēties, www.winwithwow.lv Standard Shipping,tas aizņem apmēram 12-25 dienas.

Ja jūs esat Amerikā,jūs varat izvēlēties, ePacket,tas aizņem apmēram 7-15days.

Ja jūs esat Apvienotajā karalistē,jūs varat izvēlēties, Singapūra Pastu,tas aizņem apmēram 20-40 dienas.

Jūs arī varat izvēlēties express shipping (DHL, EMS), ja jūs vēlaties ātrāk kuģniecības, kuģniecības laiks ir aptuveni 3-7 dienu laikā ar DHL un 7-10 dienas EMS parasti.Dažreiz tas ir nepieciešams vairāk dienu uz kuģa laikā aizņemts sezonā.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

Ja prece saņemta, ir nepieņemami bojāts, bojāta, nav tā, kā aprakstīts, vai pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.Lūdzu, e-pastu mums.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Lūdzu, neatstājiet nergative vai neitrālu atsauksmes, neprasot palīdzību.Paldies!

Pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu pēc tam,kad maksājumu,vai saņēmis sūtījumu,ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies.

Tagi: riteņbraukšana grupu, kas izveidota, RION, kapteinis riteņbraukšanas komplekts, milzu ciclyng apģērbi, bicycl, pieaugušo velosipēdu, spexcel, cycl jersey, tsw velo apģērbi, kalnu velosipēds.

Datu lapa

Rāvējslēdzēja Garums Pilna
Sezona Vasaras
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Līmenis Profesionāla, augstas kvalitātes
Svīteri Materiāls 100% Poliesters
Dzimums VĪRIEŠI
Bikses Materiāls 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
Materiāls Poliestera un Likra(Spandex)
Veids Džersija Komplekti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums YKYWBIKE
Piedurknes Izmēra īsas piedurknes
Modeļa Numurs Pro Velosipēdu Komplekts
Pārdošanas Metodes Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
Riteņbraukšana Jersey Pad Stils Sūklis Bikses Pad

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YKYWBIKE Riteņbraukšana Jersey Iestatīt Pielāgotu Dizainu Kalnu Velosipēds Apģērbu MTB Velosipēdu Drēbes Maillot Ciclismo Augstas Kvalitātes Riteņbraukšanas Komplekts

YKYWBIKE Riteņbraukšana Jersey Iestatīt Pielāgotu Dizainu Kalnu Velosipēds Apģērbu MTB Velosipēdu Drēbes Maillot Ciclismo Augstas Kvalitātes Riteņbraukšanas Komplekts

Saistītie Produkti: