Jauns Izpārdošana
Melna/Sudraba Automašīnas Aizmugurējā Bagāžnieka Spoilers Ārējie Stāvvadu Lifts Paplašinājuma Komplekts Ford Focus ST Hečbeks 4Dr 2013-2019 RS 2016-2019 Skatīt lielāku

Melna/Sudraba Automašīnas Aizmugurējā Bagāžnieka Spoilers Ārējie Stāvvadu Lifts Paplašinājuma Komplekts Ford Focus ST Hečbeks 4Dr 2013-2019 RS 2016-2019

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.19

-32%

€30.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par 2013-2019 Par Ford Focus ST RS " Hečbeks 4Dr Black Aizmugurējā Spārna Spoileris Stāvvadu Lifts Pagarināšanas Komplekts

Paketē Iekļauts:

1x Komplekts Spārna Spoileris Stāvvadu Lifts Komplekts

Uzstādīt:

-Piemērots 2013-2019 Par Ford Focus ST Hečbeks 4Dr Modeļi

-Piemērots 2016-2019 Par Ford Focus RS Modeļi

Specifikācija:

-Tips:Spoilers Lūpu Ārējie Stāvvadu Atspere Komplekta

-Materiāls:Augstas kvalitātes T-6061 Alumīnija

-Krāsa:Anodēta Melna / Sudraba

-Virsma: Anodēta

-Piestiprināšanas Metode:Skrūves, Skrūves

-Izvietojums uz Transportlīdzekļa: Aizmugurē, Augšējā

-Montāžas Veids:Darbība/Custom

-Ražotāja Daļas Numurs:VR-WSR03S

Motīvs:

-100% kvalitātes nodrošināšanas pārbaudīta, atsaucīgāku, lētāk, vieglāk instalēt.

-Šie ārējie ceļas ir lieliska add-on, lai ikviens, kas vēlas pievienot agresīvu stilu, lai to OEM Lai FIESTA ST spārnu, piešķirot tam izvirzīja un leņķveida izskatu.

-Uz stāvvadi ir augstas precizitātes CNC izgatavotas no augstas kvalitātes gaisa pakāpes alumīnija sagatavju, lai nodrošinātu izturību un funkcija o-gredzeni uz lūku, montāža pusē, lai saglabātu no netīrumiem un mitruma.

-Visu komplektu ir testētas un veidotas tā, lai paliek izturīga pie šosejas ātrumiem, kā arī ceļojuma laikā, izmantojot touch auto mazgāšana.

-Lifta spārnu arī palīdz ar klīringa lietus un netīrumu aizmugurējā loga pa novirzīt gaisa ceļot uz leju un pāri stikla.

-Uzstādīšana ir viegls process, bez urbšanas vai grozīšanu, kas ir nepieciešami, lai auto ir lūka vai spoilers.Visi montāžas aparatūra ir iekļauti .

-Uz Stāvvadi ir augstas Precizitātes CNC Izgatavotas no Augstas Kvalitātes Gaisa Pakāpes Alumīnija Sagatavju, lai Nodrošinātu Izturību un Funkcija O-gredzeni uz Lūku, Montāža Pusē, lai Saglabātu No Netīrumiem un Mitruma.Visu Komplektu ir Testētas un veidotas tā, lai Paliek Izturīga pie Šosejas Ātrumiem, kā arī ceļojuma Laikā, izmantojot Touch Auto Mazgāšana.Lifts Spārnu arī Palīdz ar Klīringa Lietus un Netīrumu Aizmugurējā Loga, Ļaujot Gaisa, lai to Sasniegtu.

Piezīme:

-Nē, uzstādīšana gidi ir iekļauti, mēs iesakām meklēt profesionālu uzstādīšanu.

-Nāks ar visu, ko redzat attēlā.Lūdzu atļaut starpības dēļ manuāla mērīšana.

-Lūdzu, pārbaudiet, vai attēla spēles pirms iegādes.Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Tagi: rs uzlīme, buick regal spogulis, ford mustang spoilers, aizmugures spoilers, parādīts ford fiesta, focus st, angel wing, spoilers, vintage stāvvadi, ford kugas.

Datu lapa

Vienuma Tips Spoileri
Materiāla Tips Augstas kvalitātes T-6061 Alumīnija
Mezgls, Detaļas Numurs VR-WSR03S
Modeļa Gads 2013-2019
Ražotāja Daļas Numurs VR-WSR03S
Citas Detaļas Numurs VR-WSR03S
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izvietošana Transportlīdzeklī Aizmugurējās
Zīmola Nosaukums Autoleader
Postenis Svars 180g
Modeļa Nosaukums Spoileris Lūpa Ārējie Stāvvadu Atspere Komplekta
Īpašas Pazīmes NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Melna/Sudraba Automašīnas Aizmugurējā Bagāžnieka Spoilers Ārējie Stāvvadu Lifts Paplašinājuma Komplekts Ford Focus ST Hečbeks 4Dr 2013-2019 RS 2016-2019

Melna/Sudraba Automašīnas Aizmugurējā Bagāžnieka Spoilers Ārējie Stāvvadu Lifts Paplašinājuma Komplekts Ford Focus ST Hečbeks 4Dr 2013-2019 RS 2016-2019

Saistītie Produkti: