Jauns Izpārdošana
40mm PARNIS black dial bezel Safīra stikls, datums GMT automātiskā mens watch Skatīt lielāku

40mm PARNIS black dial bezel Safīra stikls, datums GMT automātiskā mens watch

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€69.44

-52%

€144.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu skatīties: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Apraksts:

KUSTĪBA :GMT automātiskā mašīnu kustība

GADĪJUMĀ, DIAMETRS-40 mm, bez kroņa

BIEZUMS : 14mm

GADĪJUMĀ, ja MATERIĀLS : Matēts 316L nerūsējošā tērauda lietā,

PRIEKŠĒJAIS STIKLS : Safīra Stikls

ATPAKAĻ MATERIĀLS :316L Nerūsējošā tērauda pulēšana apakšā

Aizdare veids : Locīšanas Aizdare ar Drošības Naudu: Mēs pieņemam maksājumu metodes sniedz www.winwithwow.lv Darījuma.Piegāde: 1. Mēs pēc savu posteni, 48 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta.Un mēs nosūtīt Izsekošanas numuru un nosūtīšanas informācija 1-3 dienu laikā. 2. Transports laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes un attālumu. 3. Mūsu Bezmaksas Piegāde Dienests:Ķīna Post /Hongkong post ar sekošanas numuru.Kuģniecības laiks savu atsauksmi zemāk: 1) Amerikas savienotās: 10-15 darba dienas ierasties; 2) Eiropā: 10-25 darba dienu laikā ierasties; 3)Citu valstu: ne vairāk kā 15-30 darba dienas ierodas.Ja jūs vēlaties ātrāku nosūtīšanas, jūs varat izvēlēties: 1) DHL:5-8 darba dienas ierodas.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas, Jums ir nepieciešams, pievienot $20; 2) EMS:7-15 darba dienās ierasties.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas, Jums ir nepieciešams, pievienot $25. Atsauksmes: Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs patiesi ceram, ka jūs varat veikt 1 minūti atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādi jautājumi ,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ,mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Paldies!Atgriešanās: Mēs jums var sniegt pilnu kompensāciju par preces atpakaļ 15 dienu laikā no jums, kas tos saņem ,ja jūsu preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Pircējiem ir jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa.Kad saņem atpakaļ postenis, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Tagi: zilā safīra skatīties, skatīties taurētājs, liela parnis, jw kvarca, astoņkāji skatīties, parnis nirt, vīriešiem skatīties, gmt master, vīrieši parnis, oumashi skatīties.

Datu lapa

Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Kustība Automātiskā Self-Vēja
Dial Logu Materiāla Veids Safīra Kristālu
Gadījumā Biezums 14mm
Stils Biznesā
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Joslas Platums 20mm
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Zīmola Nosaukums Parnis
Dzimums VĪRIEŠI
Joslas Garums 22inch
Iezīme Vairākas Laika Zonas
Modeļa Numurs P138
Ūdens Izturība Dziļums 5Bar
Dial Diametrs 40mm
Kastes & Gadījumos Materiāls Nē pakete
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Skavu Veids Aizdare Aproce

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

40mm PARNIS black dial bezel Safīra stikls, datums GMT automātiskā mens watch

40mm PARNIS black dial bezel Safīra stikls, datums GMT automātiskā mens watch

Saistītie Produkti: