Jauns Izpārdošana
4 pack Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietu 3 Gadus Veci Zēni Meitene Bērniem Oriģinālas Dāvanas Inerces Auto Rotaļlietas Skatīt lielāku

4 pack Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietu 3 Gadus Veci Zēni Meitene Bērniem Oriģinālas Dāvanas Inerces Auto Rotaļlietas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.29

-45%

€11.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

4 pack Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietu 3 Gadus Veci Zēni Meitene Bērniem Oriģinālas Dāvanas Inerces Auto Rotaļlietas

Informācija:

Pievilcīgs Eco-Friendly Pull Atpakaļ Transportlīdzekļi: Kā spēlēt?pavelciet atpakaļ un ļaujiet tai iet.Nav nepieciešams akumulators.Vienkārši pavelciet to atpakaļ un tad tas iet automātiski, kas padara ļoti jautri puses dod priekšroku un bērniem spēlēt.

droša un Izturīga: izturīgiem sakausējumiem, kas padara to izturīgu, ilgstošu rotaļlietu, spēļu ierīci.Kravas automašīna ar lielgabarīta riepas.Lielisks izglītības un mācību rotaļlieta, kas māca jūsu bērnam justies inerces automobiļu un iedvesmot bērna interesēs.

Mini Izmēra un Vieglā Svara: 4 Rotaļlietas ar katru par 10.5 x 4.5 x 3 cm, portatīvo un kostīmi bērniem " mazo roku.Izstrādāta ar augstas kvalitātes un izturīgas netoksisks bieza plastmasas, kas tika pārbaudīts un pierādīts, lai būtu droši un spēcīgi, lai bērni spēlējas.

360 Grādu Rotācijas Triku Liecina: Pārsteidzošs 360 grādu triks flipping.Vienkārši push grūti, un ļaujiet aizmugurējā riteņa pieskarties zemei, lai viegli sasniegtu 360 grādu rotācijas.Bērni var viegli apgūt šo atdzist triku šovs.

Lieliska Dāvana Ideja: brīnišķīgu dzimšanas dienas dāvanu, Ziemassvētku dāvanu un citu svin dāvanu bērniem.Bērni var spēlēties ar rotaļlietu modeļu automašīnas mājās, vai arī viņi var ņemt tos automobiļiem, kas saglabātu tos izklaidēja ceļojot, kas padara par daudz labāku ceļojums visiem!

Izmērs apt.:

10.5 x 4.5 x 3cm/ 4.13 x 1.77 x 1.18 cm

Materiāls: izturīgs, nav toksisks ABS, vieglmetāla

Ieteicamais vecums 3 un uz augšu.

Iepakojums:

4 x Rotaļu Automašīnu

Maksājumu >>

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Sūtījumu >>

1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

Garantijas >>

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Atgriezties & Kompensāciju >>

1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

Atsauksmēm >>

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.

Tagi: auto bērnu rotaļlietas, rotaļlietas bērniem no 2 līdz 4 gadiem, Pullback, lējumiem kravas automašīna, 2 gads zēns rotaļlietas, ugunsdzēsējs sam rotaļlietas, elvis, ugunsdzēsēju mašīna, zēns, mazulis, rotaļu, firemann sam rotaļlietas, 3d puzzle rāmis.

Datu lapa

Brīdinājums bez uguns
Vecums > 3 gadiem
Veids Auto
Modeļa Numurs Bērniem Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietas
Funkcijas lējumiem
Mēroga 1
Sertifikācija 3C
Svītrkods No
Materiāls Plastmasas
Kuģa/Karakuģi Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4 pack Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietu 3 Gadus Veci Zēni Meitene Bērniem Oriģinālas Dāvanas Inerces Auto Rotaļlietas

4 pack Pull Atpakaļ, Kravas Auto Rotaļlietu 3 Gadus Veci Zēni Meitene Bērniem Oriģinālas Dāvanas Inerces Auto Rotaļlietas

Saistītie Produkti: