Jauns Izpārdošana
CISI zīda dāmas krekls Skatīt lielāku

CISI zīda dāmas krekls

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€67.48

-19%

€84.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmēri

* Pateicoties roku mērījumu,var pastāvēt 1-2cm tolerance。 * Krekls būs shrinkle 3%-5% pēc mazgāšanas,lūdzu, izvēlēties vienu, lielāka izmēra nekā parasti.

Īpašības Un Specifikācijas

Zīda Stiept Satīna,Pērļu Spīdīgs.Viegls,maigs,Elpojošs,Quick Dry,antialerģiska un Bacteriostasis

Zīda Zināšanas

Zīda crepe de chine, no franču vārda "rievotās Ķīnas" ir sava veida slaveno universāls, zīda auduma, atzīmēja savu zemu greznība, mirdzums,viegla tekstūra, pārsteidzoši viegla kā arī patiesi lieliska drapējums.Tas ir audums ir ļoti viegli rūpēties,un izturīgs pret nodilumu.

Veids, Kā Atšķirt

* Dabīgā zīda ir mīksta un patīkama uz tausti, īpaši karstā dienā, dabīgā zīda ir ļoti elpojošs bez slogs uz ādas,bet mākslīgās zīda ir karsts un unbreathable pat tas ir plānas. * Dabīgā zīda ir 100% olbaltumvielas ar perlamutra spīdīgs, ne pārmērīgi. * Ierakstot mazu gabaliņu no dabīgā zīda,uguns ir maza un off drīz,auduma kļūs melns pulveris,kas smaržo, piemēram, matu vai ādas sadedzina,bet sintētisko degs ātri,tad tas izkūst un kļūst tumši bumbiņas, kad tas kļūst auksts. * Likt dabīgā zīda 84 dezinfekcijas,maisa.Tas būs izšķīdina ūdenī,kamēr mākslīgā zīda joprojām būs saglabāt oriģinālu.

Mazgāšanas Norādījumi

Roku mazgāšanas ar šampūnu zemā temperatūrā | Vienmēr sekojiet carelabel | Atseviu savu krāsu; * Roku mazgā un žāvē ēnā. * Izmantojiet neitrālu mazgāšanas līdzekli,nav enerģiski berzēt vai izmantot matu suku. * Izvairīties no sazināties ar raupju virsmu. * Izvairieties no izsmidzināšanas smaržas tieši uz zīda auduma.

Iepakojums

* Katrs krekls ir pildīta ar EPE soma,bez dāvanu kastē. * Labāk saglabāšanu zīda krekls,mēs piedāvājam jums jauku zīda uzglabāšanas maisiņu kā dāvanu,jūs varat roll krekls vai citām zīda izstrādājumiem maza izmēra un iepakojums tajā. * Uzglabāšanas soma tiks nosūtīts izlases krāsas.

CISULI

Koncentrēties Uz Dabīgā Zīda,Koncentrēties Uz Jūsu Skaistumkopšana Un Veselīgu

Tagi: blūze vecā sievietēm, ķīniešu kleita krekls, 100 zīda, zīda šalle, blūžu apkakles, grūtniecības uzvalks, kaķis galaxy krekls, puff sleev kleita, footbal krekls, apkakle atraut.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums CISULI
Apkakle Savukārt-Apkakle
Stils Biroja Dāma
Drukāt Digitālā druka
Apģērba Garums Regulāri
Preces nosaukums zīda krekls
Apdare NAV
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Drukāt
Auduma Veids Poplīns
Modeļa Numurs WFSH1620122
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Materiāls 100% mulberry zīds
Piedurknes Stils Regulāri

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

CISI zīda dāmas krekls

CISI zīda dāmas krekls

Saistītie Produkti: