Jauns Izpārdošana
Dinamiskā DR90-A01 mobilitātes motorollera ieprogrammēto kontrolieris 90Amp Skatīt lielāku

Dinamiskā DR90-A01 mobilitātes motorollera ieprogrammēto kontrolieris 90Amp

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€167.03

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija:

Ražotājs: Dynamic

Modelis: DR90-A01

Darbības Spriegums: DC 24V

Strāva: 90Amp

programmēšana: Jā

Tērps Mobilitātes motorollera, kas izmanto Dinamisko kontrolieris Fotogrāfijas, kas parāda:

Katrs kontrolieris ir ieprogrammēts, kā standerd motorollera/motorizēta ratiņkrēsla noripošanu, ja jūsu motorollera/motorizēta ratiņkrēsla noripošanu ir īpaša programma, dienas, lūdzu, jautājiet mums, pirms jūs kārtībā.Jebkuru strīdu, jo programmā datumu, ir nepieņemami.Ja jūs varat programma ar sevi, jums nav jāuztraucas par programmu.Īpašas programmētājs, jums ir nepieciešams, atsūtiet mums jūsu motorollera ir vadības panelis ar fotogrāfijas vai manuāli grāmatu, arī kontrolieris 14pin/16pin ir calbe neection foto šādi:

Svarīga piezīme:

(1) pārzinim būtu jāaizstāj vai aprīkotiem ar īpašu elektrisko inženieris un nodrošinātu 24VDC ievades un nav īss savienojumu, kādu kļūdu, operācija būs sadalīti pārzinis un zaudēja garantija.

(2) Lūdzu nemēģiniet atvērt kontrolieris ar sevi, vai arī tā tiks zaudēta garantija.

(3) Par jebkādu vairāk par aprīkot un programmu, lūdzu, pārbaudiet, par PG-I-Drive mājas lapā.

(4) pārzinis nav iekļauta pieslēgvieta, lai Motors, akumulators, utt, Ja jums ir nepieciešams, savienotāji, lūdzu, sazinieties ar mums, un nepieciešamību maksāt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Noteikumu un Serviss Par MUMS: Serfayscooterparts tika dibināta 2013. gadam, kas galvenokārt sniedz dažādas daļas un piederumi mobilitātes motorolleri un ratiņkrēsli , tie galvenokārt ietver metāla rāmja, dakšas, kāju balsts, riepas, diski, riteņi, plastmasas vāks, ietver arī kontrolieri, lādētāju, motori utt.Šīs daļas un piederumi, kas var tikt izmantotas lielākā daļa no zīmoliem, piemēram, Lepnums, KPZ, Sunrise , Permobil, Shoprider utt...Serfayscooterparts arī varam piegādāt visā motorolleri un ratiņkrēsli eksportētājiem, kā SKD vai CKD , arī OEM kādu konkrētu modeli .Jūs varat apmeklēt ārpus mājas lapā vai sazinieties ar mums pa e-pastu, lai dabūt sīkāk informāciju.Ja jums ir izplatītāji vai pārdevēju daudzums, lai, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu.

Piegādes Informācija: 1. Visā pasaulē piegāde ir pieejama (izņemot dažas īpašas valstīm un reģioniem, kas izsaka nevar sasniegt). 2. Daļas vai piederumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 3. Standarta piegāde veikt 3-7 dienas, kā parasti, piemēram, DHL, TNT, EMS, UPS, Fedex etc. 4. Ekonomikas Piegāde veikt 12-30 dienām parasti, piemēram, E-Packet, Ķīna post, Yanwen utt. 5. Liels daudzums pasūtījumus un SKD, CKD tiks nosūtīti s ea.Garantijas laiks:

a) Motoriem, elektriskās bremzes, ātrumkārba, kontrolieris, positioner mēs piegādājam ir 8 mēneši garantija, cilvēks kaitējumu vai produkti, sadalīti pa nepareizu darbību, tiks zaudēta garantija.Mēs piegādājam rezerves daļas, garantijas periods, par produktiem ar trūkumiem.

b) Riepas un plastmasas daļām, kas mums piegādā bez garantijas, bet mēs pieņemam retrun ar sasistas kā pēc atgriešanās atpakaļ noteikumiem.

c) Attiecībā uz Dinamisko kontrolieris garantija, jūs varat sazināties ar savu vietējo Dinamisku filiālē pa tālruni vai e-pastu, kā šādi:

Atgriešanās Un Kompensāciju: 1. 7 Dienas Nav Iemesls, Lai Atgrieztos ir Pieņemams: Ja nav kvalitātes problēma, atpakaļ nosūtītās preces tiks pieņemtas 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemtas preces bez iemesla.Bet klientam būs jāsedz kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ to sākotnējā nosacījumiem. 2. Preci nav Spēles Apraksts: Lūdzu, pārliecinieties, sekojiet lietošanas rokasgrāmata grāmatu, lai apgādātu vai izmantot savu saņemtos objektus .Visas kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms un sniegt fotoattēlus un video, saskaņā ar mūsu pieprasījumu.Pircējs var izvēlēties aizstāt vai jaunu vai atpakaļ itmes ar pārdevēju lāču atgriešanos izmaksas.Jebkādu mākslīgu sabojāt vai salauzt, jo nepareiza darbība, kompensācija nav pieņemams.Sazinieties Ar MUMS: 1. Ja jums ir kādi jautājumi, Lūdzu, jūs varat sūtīt ziņu uz mums caur eBay, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā . 2. Mēs esam, kas nav uzskaitītas visas detaļas, veikals.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru īpaša pasūtījuma. 3. Ja jūs esat vairumtirgotājs vai vēlaties pasūtīt priekšmetus vairumā, nevilcinieties sazināties ar mums par labāko piedāvājumu. 4. Mūsu Darba laiks: no 8:00 līdz 17:00 (GMT+8), no pirmdienas līdz piektdienai.Atgriezenisko saiti: 1. Pozitīvu Atgriezenisko saiti un 5-ZVAIGŽŅU reitings no jums ir ļoti appreciated.Mums ir svarīgi, lai augtu. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: soma ninebot motorollera, akumulatora es4, mazulis motorollera, cooler x99, savienotājs ebike, jauda ratiņkrēslu, 80cc velosipēdu motoru, ķīnas motorollera, riepas skuteri elektriskā, ķīna electric motorolleri.

Datu lapa

Ražotāja Daļas Numurs DR90-A01
Zīmola Nosaukums Bey Birdie
Izvietošana Transportlīdzeklī PRIEKŠĀ
Postenis Augstums 22CM
Īpašas Pazīmes Programmējams kontrolieris
Objektu Platums 20CM
Postenis Svars 1
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Objekta Garumu 56CM
Materiāla Tips AL

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dinamiskā DR90-A01 mobilitātes motorollera ieprogrammēto kontrolieris 90Amp

Dinamiskā DR90-A01 mobilitātes motorollera ieprogrammēto kontrolieris 90Amp

Saistītie Produkti: