Jauns Izpārdošana
Gooulfi Kristību Bērnu Sega Akrila Adītas Satīna Robežu Jaundzimušo Kristīšana Sega Baltā Bērnu Šalles un Segas Skatīt lielāku

Gooulfi Kristību Bērnu Sega Akrila Adītas Satīna Robežu Jaundzimušo Kristīšana Sega Baltā Bērnu Šalles un Segas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

APRAKSTS

Produkta Informācija

Stila Kods: 55998,52663 Produkta Nosaukums: Kristību Kristības Bērnu Lakatu, Krāsa: Balta Izmērs:(L)x (W): Apm. 90x120 cm 35.5"X47.5 collu Materiāls: korpuss - 100% Akrils Robežas: Satīns ~~~IEZĪME ~~~ Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes.Ideāli piemērots bērnu gultiņas, mozus grozi un bērnu ratiņiem,utt Mīksts un silts, izveidotu ērtu vietu bērnu Šūnu dizains ir īpaši noderīgi, lai pa nakti guļ,tie ir elpojošs un pēc tam pārliecinieties, vai mazulis būs ne pārkarst,Mašīna mazgājami, var ietaupīt jūsu laiku un enerģiju.

Priekšrocības Kristību Šalle

Tas saglabās jūsu bērnam siltu un jūs varat viegli swaddle bērnu iekšā lakatu.A kristību šalle būs pievienot dzirksti izskatu bērnu, un pēc reizē, arī jūs varat izmantot lakatu, lai kara mazulim ap šalle ir lieliska dāvana, kā tā piepilda mērķis, kas sniedz komfortu ar eleganci un skaistumu bērnam.Laikā kristību periodā jums var būt nepieciešams īpaši rūpēties par bērnu, piemēram, barošana ar krūti, vai bērnam ir nepieciešams nap, šajā gadījumos šalles ir ideāls daļa, lai dotu siltumu un komfortu mazulim.

Produkta Parādīt

Detalizēti Parādīt

IEPIRKŠANĀS PADOMI

~~~~MAKSĀJUMU ~~~ --Pašlaik, jūs varat maksāt, izmantojot Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro debetkarti.WebMoney un bankas pārskaitījumu. --Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.winwithwow.lv nākotnē.

~~~KRĀSU NEATBILSTĪBA~~~ 100% faktisko fotogrāfijas.Atšķirības krāsu, varbūt izraisa kādu citu iemeslu dēļ .Lūdzu natūrā virsroku.

~~~ATGRIEŽAS~~~ Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

~~~ATSAUKSMES~~~ mūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, atstāj atsauksmi, un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

PIEGĀDE

Parasti,mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.Savukārt pasta nodaļas būs update sekošanas informāciju par 3 dienām,jūs varat izsekot, onwww.17track.neto.Parasti paiet 2-3 nedēļas, lai ASV un Eiropa, un 15-60 dienas uz Krieviju, un 30-90 dienas uz Brazīliju.Dārgie,mēs nosūtīsim priekšmetus, 3-10 dienu laikā (darba dienās), pēc maksājuma saņemšanas.Par Brazīliju,muitošana, ātrumu ietekmēs piegādes laiku.Lūdzu, pārbaudiet sekošanas informāciju.Ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar savu muitas un palīdzēt viņiem likvidēšana.Es domāju, ka jūs varat saņemt jūsu preces daudz ātrāk.Kad jūs saņēmāt šo vienumus, kas jums lika 24 stundas,lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Ja jūs didn ' t get to nosūtīšanas laiku vai citi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.

Pasūtījuma Nodoklis

Pēc preces saņemšanas vietējā teritorijā, vietējām paražām var iekasēt papildu maksu, kas nesedz ar mūsu kompāniju.Ja jums ir kādi jautājumi par šo maksu, lūdzu, sazinieties ar jūsu vietējo muitas iestādē, lūdzu, saprast.Paldies.

5 ZVAIGZNES

Jūsu 5 zvaigžņu atsauksmes ir ļoti appreciated!Ja ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, lai ļautu mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: bērnu adīt swaddle, adīt dzijas, tukšu canva, vienkāršu, baltu segu, , paisley šalle, pleds teddy, bany sega baltā, pleds trusis, sega mest, bērnu sega mežģīnes.

Datu lapa

Puika swaddle segu puika
Veids bērnu segu, lakatu
krāsa Balts Bērnu Sega
jaundzimušo jaundzimušo segu swaddle
Modelis Tips Krusta bērnu segu baznīca
Materiāls 100% Akrils
Bērnu Sega Bērnu Sega Jaundzimušie
Vecums 10-12 mēneši
Stils 52663/55998
jaundzimušo segas baby boy segas jaundzimušie
Vecuma Grupa Bērni
mazulis bērnu pirmā baznīca segu
Saņemšana jaundzimušais zēns sega bērnu, kas saņem
Gultas piederumi sega gultas
Kristības Kristības Bērnu šalle
Modeļa Numurs bērnu segas jaundzimušie
Zīmola Nosaukums GOOULFI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Gooulfi Kristību Bērnu Sega Akrila Adītas Satīna Robežu Jaundzimušo Kristīšana Sega Baltā Bērnu Šalles un Segas

Gooulfi Kristību Bērnu Sega Akrila Adītas Satīna Robežu Jaundzimušo Kristīšana Sega Baltā Bērnu Šalles un Segas

Saistītie Produkti: