Jauns Izpārdošana
Sexy Kāju Modeli Pieaugušo Sieviešu Fotografēšanas Aksesuārus Fetišs Simulācijas Šķidruma Platīna Silikona Skaistumu Plikiem Pirkstiem ZISHINE TGJ41 Skatīt lielāku

Sexy Kāju Modeli Pieaugušo Sieviešu Fotografēšanas Aksesuārus Fetišs Simulācijas Šķidruma Platīna Silikona Skaistumu Plikiem Pirkstiem ZISHINE TGJ41

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€147.52

-45%

€268.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta attēls pakete

zishine.lanzous.com/iL217fdkzeh

Šī versija ir kolekcija versija vairāk piemērota kāju fetiša cienītājiem, kolekcionāriem un profesionālās aksesuārus.

Salīdzinājumā ar TG sērija, TGJ sērija ne tikai satur asinsvadus, bet arī palielina krāsu pāreja no kājām

Tāpēc, ka ādas krāsa cilvēka organismā ir pārāk krāsainu, un ādas krāsa par katru centimetru, nav tieši tas pats, šī versija palielina pārmērīga krāsu no ādas virsmas, piemēram, zila āda ap asinsvadi, sarkana āda dažās jomās, utt., padarot pēdu tuvāk reālu cilvēka ķermenī , Pieder tas, iemīlēties tajā!

★ Ietilpst: 1 pāris Kāju modeli(kas Nesatur nagiem, neietver Rotaslietas Un citi Aksesuāri ).Produkts ir klonēts no īsta Sieviete' kāju, produkts reāla persona, ir modelis, kas pilnībā atspoguļo perfektu ādas tekstūru reālu modeli.

★ Starpība ar TPE produkti: ①looming vēnu un asinsvadu, ar reālu krāsas, reālāks;②material: izmantojot platīna Šķidro silikonu, pilnīgi atrisināt kvalitātes problēmas parasto materiāliem, nav smaržu, nav nepieciešams, lai pievienotu aromāts, lai segtu smaku, nav noplūdes.

★ Skaidrojums versija:

①Full Mīksta Silikona: viss ir izgatavots no Šķidruma silikona materiāla, veselas kājas bez iebūvēta kauliem.Kāju var būt izliekts, bet nevar nemainīgā pozā.Visu Zoli un kājas, un pirksti ir viss mīksts un var smilga būs, tāpat kā biezu gumiju.

② Zoli potītes Skelets:Pēdām un potītēm ir Iebūvēts kaulu,Pirksti bez iebūvēta kauliem;Pēdas, plaukstas, kājas nevar smilga un nemainīgas; Kāju var būt izliekts, kā būs,nevar noteikt stāju, tāpat kā biezu gumiju.

③Toes kaulu:Pēdām un potītēm ir Iebūvēts kaulu,Pirksti ir iebūvēts kauliem;Pēdas, plaukstas, kājas nevar smilga un fiksēto,Pirkstiem var smilga fiksēts.

④ Visus kaulus: Pirkstiem, Kājas, plaukstas, kājas ir Iebūvēts kaulu, Kājas, Pēdas, plaukstas, kājas var smilga un nemainīgā pozā, kā būs.

★ Ir slānis, talks, uz virsmas jauns produkts, kas var tikt noskalota ar ūdeni.Izmantojiet neitrālu mazgāšanas līdzekli vai dušas gēlu un noskalojiet to ūdenī; Ja tas ir deformētas, tas var atgūt, mērcējot ar 60° c siltā ūdenī.

★ Vēlamo attēla vai fotogrāfijas piederumi, piemēram, rotaslietas,apģērbi, sockings, Aproces, Masāžas prakses,Manikīrs,gredzena,Aproces un manikīra mākslā utt., vai kā kolekciju, mākslas kolekcionāri un kāju/Roku mīļāko.

Tagi: pēdu fetišs zeķes, acryl pulveris, pelēkā vārna komanda šķidrums, netīrā meitene, lady silikona bodysuit, viens sajauc 3 pro, kāju modelis, silīcija pēdu fetišs, pēdu fetišs, kājas zēns fetišs.

Datu lapa

4 Instafeet Insta Kāju Ķepas Pēdu Viltus Nagu Kāju Displejs Tarsel Kaulu
Zīmola Nosaukums ZISHINE
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Šķidro Silikonu
3 Nagi Ilgi Skaistumu Modelis Skaistu Kāju Fetišs
Izmērs TGJ41
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
1 Izārstēt Manu Zeķes Fetishnation Kājas Arkas Basām Kājām Higharches Augsta
6 Medicīniskās Elastīgās Apavu Šarnīrveida Rasējums, Skice Ādas Mākslas Reflektorā
5 Potītes Gumijas Vīriešu lastic Manekena Lelles Cilvēka Sieviešu Silikona
Seksuāli Divdomīgs No
2 Papēži Ķīļi Solesfetish Dieviete Pirksta Gredzenu Mīļākais Sexy Kājām
Kausa Formas Pilns Kauss
Modeļa Numurs TGJ41

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sexy Kāju Modeli Pieaugušo Sieviešu Fotografēšanas Aksesuārus Fetišs Simulācijas Šķidruma Platīna Silikona Skaistumu Plikiem Pirkstiem ZISHINE TGJ41

Sexy Kāju Modeli Pieaugušo Sieviešu Fotografēšanas Aksesuārus Fetišs Simulācijas Šķidruma Platīna Silikona Skaistumu Plikiem Pirkstiem ZISHINE TGJ41

Saistītie Produkti: