Jauns Izpārdošana
JGS1996 Augsta Vidukļa Fitnesa Sporta Zeķes Ar Kabatām Sieviešu Zeķubikses Treniņu Darbojas Activewear Jogas Bikses Sporta Trainning Valkā Skatīt lielāku

JGS1996 Augsta Vidukļa Fitnesa Sporta Zeķes Ar Kabatām Sieviešu Zeķubikses Treniņu Darbojas Activewear Jogas Bikses Sporta Trainning Valkā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.63

-45%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

IZSTRĀDĀTA AR JOGU, PAR JOGU

Visā projektēšanas procesā mēs esam konsultācijas un pulcējās iedvesmu no daži no labākajiem jogu, jo Joga cosmos.

Mums visiem patīk Joga pie JGS1996. Daži no mums ir top-iecirtums Jogas instruktori, un mēs visi vēlamies, lai sniegtu jums kvalitatīvus produktus, lai palīdzētu tālāk savu Jogas praksi.

Mēs radām katru produktu no apakšas uz augšu, ņemot lieliski rūpējas par visu, sākot no materiāliem, kas izmantoti, lai dizaina un fit, tāpat kā jūs augt savā praksē no pamatiem līdz sarežģītām pozām un grūti uzdevumi.

Par JGS1996: Pie JGS1996, mēs uzskatām, ka Joga ir prakse, kas ietver visus dzīves aspektus, ne tikai fiziski.Tas ietver filozofija, elpu un garīgumu.Tas nav par to, kurš ir labākais ķermeņa vai var darīt vismodernākās radīt, bet tas ir par dzīvo dzīvi noteiktā veidā.Tas ir par to, kā jūs pieeja jūsu dzīvi un pasauli jums apkārt.

Augstu josta un gusseted kājstarpes : Labi pieguļošs un ultra-atbalsta vidukļa un kājstarpes, bez slīdēšanas, kad pārvietojas.

Mīksta odere un malām gulēja joga zeķes : Piemēram, jūsu otrā āda,elpojošs, sviedrus absorbcijas un žāvēšanas iespējas.Visu gadu lietošanai.

PIEGĀDE

1. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan laipni, Lai nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 2.Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 3.mums ir 1-3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 4.Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

PAR MUMS

Daži no mums ir top-iecirtums Jogas instruktori, un mēs visi vēlamies, lai sniegtu jums kvalitatīvus produktus, lai palīdzētu tālāk savu Jogas praksi.

Mēs radām katru produktu no apakšas uz augšu, ņemot lieliski rūpējas par visu, sākot no materiāliem, kas izmantoti, lai dizaina un fit.Komanda no tehniskā inženieri pētniecību un attīstīt jaunu gabalu, kas turpina attīstīties darbības jogas apģērbus uz priekšu, uz nākotni.Daži no mums ir top-iecirtums Jogas instruktori, un mēs visi vēlamies, lai sniegtu jums kvalitatīvus produktus, lai palīdzētu tālāk savu Jogas praksi.Mēs radām katru produktu no apakšas uz augšu, ņemot lieliski rūpējas par visu, sākot no materiāliem, kas izmantoti, lai dizaina un fit.Komanda no tehniskā inženieri pētniecību un attīstīt jaunu gabalu, kas turpina attīstīties darbības jogas apģērbus uz priekšu, uz nākotni.

Tagi: Fit, sieviešu skriešanas, gudrs laupījums atpūtas telpa, ierīču joga, activewear sievietēm, jogas bikses sievietēm pack, elsas joga, sporta tops, sporta apģērbus sievietes, zeķes sieviešu fitnesa conjuntos.

Datu lapa

Vienuma Tips Pilns Garums
Aktivitātes Kultūrisms, Crossfit, Fitnesa, Trenažieru Zāle Un Apmācība, Pilates
Veids Bezšuvju stulpiņi
Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs sporta haizivs
Auduma tehnoloģija Elpojošs, Kompresijas, Mitruma Wicking, Stiept
Elsas Garums Pilns Garums
Funkcijas Elpojošs / Gaismas / Anti-sviedri / Anti-wear
Sporta Veids Joga
Materiāls Neilona
Auduma Veids Citi
Zīmola Nosaukums JGS1996
Iepakojums 1 Pāris Sporta Zāle Sporta Apģērbu
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Katalogs Jogas Bikses / Fitnesa Stulpiņi / Sporta Zeķes
Sporta Sporta, Pole Dejas, Skriešana Un Skriešana, Pastaigas, Joga, Trenažieru Zāle Un Apmācība

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

JGS1996 Augsta Vidukļa Fitnesa Sporta Zeķes Ar Kabatām Sieviešu Zeķubikses Treniņu Darbojas Activewear Jogas Bikses Sporta Trainning Valkā

JGS1996 Augsta Vidukļa Fitnesa Sporta Zeķes Ar Kabatām Sieviešu Zeķubikses Treniņu Darbojas Activewear Jogas Bikses Sporta Trainning Valkā

Saistītie Produkti: