Jauns Izpārdošana
Xiaomi Petoneer Smart Pet Ūdens Padeves 1.9 L Dzeramā Strūklakas 4-Filtrs Apkures Sterilizācijas Kaķi, Suns, Darbs Ar Mijia APP Skatīt lielāku

Xiaomi Petoneer Smart Pet Ūdens Padeves 1.9 L Dzeramā Strūklakas 4-Filtrs Apkures Sterilizācijas Kaķi, Suns, Darbs Ar Mijia APP

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.26

-30%

€10.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sildoša laipni lūdzam Mi VH Veikalā!Sekojiet mūsu veikalā Fani Īpašos Piedāvājumus!

Mēs vēlamies tajā dalīties smart preces no Xiaomi un Mi Ekoloģisko zīmolu preces ar augstāko kvalitāti un skaistu cenas .

Lūdzu, ņemiet vērā, ka:

1. Ne visas preces ar "MI" logo, jo Mi Ekoloģisko zīmoli ir savs logo.

2. Mums būs atvērt kādu iepakojumu, lai pārbaudītu, vai pievienot adapteri (ja nepieciešams ) pirms piegādes, ja jūs saņemt un redzēt, atvēra kategorijas uzlīme,mēs garantējam, ka visas ierīces ir 100% pavisam jaunu.

3. Sakarā ar pastāvīgu atjaunināšanu Mi ekosistēmu piegādes ķēdē, jaunākajiem produktiem, kas mēs nosūtīsim jums var būt tādā pašā iepakojumā kā aprakstīts.Atpūtas apliecināt, ka mūsu produkti ir oriģināla un up-to-datums, no Xiaomi.

4. Ar aviācijas ierobežojumi,baterijas nav iekļautas komplektā.

Novēlu patīkamu iepirkšanos !

Zīmols: Xiaomi Petoneer Tas ir Xiaomi ekoloģiskās ķēdes produkti [nav nekādas Xiaomi LOGO uz tā] Paldies par jūsu sapratni! :-) Apraksts :

Var savienot ar Mijia APP, lai uzraudzītu ūdens padeves jaudu jebkurā laikā

- Dabas Iedvesmotas, Sākot Ar Dzeramo "Dzīvais Ūdens"

Likvidēt veidā, dzeramā ūdens atpakaļ, izmantojiet tehnoloģiju, lai atrastu dabas rakstura, nodrošina dabisku svaiga ūdens avots, 24 stundas diennaktī, un katrs mazliet mīlas dzēriens ir tīrs.

- Mazi Izmēri Un Lielu Jaudu, Ļaujiet Mājdzīvnieki, Dzēriens Ātri

Saskaņā ar kompakts un vienkāršs izskats, ir pietiekami daudz jaudas hidden; ūdens uzglabāšanas spaini var turēt līdz 1L ūdens, kuru var apmierināt kaķiem un maziem un vidējiem suņiem, vairākas dienas no dzeršanas, pat tad, ja lāpstu amatpersona dodas īsi un dodas bez jāuztraucas.

- Vienkārša Pogu Dizaina Darbība Ir Vienkārša

Tikai vienu pogu, tiek pievienots atpakaļ uz galveno vienību, lai izmestu papildu kontroles maiņa.Noklikšķiniet uz pogas, lai pagrieziena rādītājs ieslēgts vai izslēgts un nospiediet un turiet, lai nodzēstu filtrs dzīvi.Funkciju pogas ir vienkāršotas, Lai katrs ģimenes loceklis var ātri sākt.

- Automatizēta Ūdens Līmeņa Izpētes,Anti-Dry Aizsardzība

Automātiski kontrolē ūdens līmeni uzglabāšanas kausu, zema ūdens līmeņa, automātiski pārstāj darboties, un indikators mirgo sarkanā krāsā, tajā pašā laikā, lai jūs varētu pievienot ūdeni, lai novērstu aprīkojuma bojājums, ko izraisa ūdens trūkumu, un izmantot to, drošāka un drošāka.

Specifikācijas : Zīmols Petoneer (XIAOMI Sadarbības Zīmolu) Modelis FSL020 Materiāls ABS Krāsa Balta Svars 750g Izmērs 180 x 175 x 147mm Spriegums DC 5V / 1A Tilpums 1.9 L komplektā Ietilpst :

1 x Automātiskais Pet Dzeramā Dozatoru

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kā dziesmu secība :

A: Lūdzu, pārbaudiet belowing saite: vai

Q: Par Muitas nodokli:

A: Cienījamais klients, lūdzu, izvēlieties PL vai RU, Noliktavu, tur ir nodoklis nav jāmaksā.

Bet kuģis no Ķīnas, saskaņā ar muitas noteikumiem, pircējiem ir pienākums skaidrs, muitas un saņemt paku.

Ja pircējs neveic muitošana, preču, varētu tikt iznīcināts, tad mēs neesam atbildīgi par to.

Atsauksmes

1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi!Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs atstāt Neitrālu vai Negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

2.Mēs augstu vērtējam 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, tas ir labi, mūsu ilgtermiņa bizness, mēs nosūtīt arī pašā atsauksmes, lai jūs.T henks jums par jūsu laipni izpratni(*^__^*)

Tagi: kaķis ūdens strūklaka, oficiālais xiaomi, smart home, kaķis fontain diy, gato, saites mājdzīvnieki, bļodā suns, led kaķis ūdens strūklaka, mijia xiaomi, liels pet ūdens strūklaka.

Datu lapa

Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Xiaomi Petoneer Smart Pet Ūdens Padeves 1.9 L Dzeramā Strūklakas 4-Filtrs Apkures Sterilizācijas Kaķi, Suns, Darbs Ar Mijia APP

Xiaomi Petoneer Smart Pet Ūdens Padeves 1.9 L Dzeramā Strūklakas 4-Filtrs Apkures Sterilizācijas Kaķi, Suns, Darbs Ar Mijia APP

Saistītie Produkti: