Jauns Izpārdošana
Auto Rotaļlietu Komplekts ar Kravas Transporta Lidmašīnu Izglītības Transportlīdzekļa Konstrukcijas Automašīnas, kas noteikts Bērniem ar Lieliem Spēlēt Mat Skatīt lielāku

Auto Rotaļlietu Komplekts ar Kravas Transporta Lidmašīnu Izglītības Transportlīdzekļa Konstrukcijas Automašīnas, kas noteikts Bērniem ar Lieliem Spēlēt Mat

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.85

-15%

€28.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

[Būvniecības Auto & Plaknes Spēlēt Set]- Automašīnas un lidmašīnas ir apvienoti kopā, spēlēt mat.Ar spilgtām krāsām, reālistiski, ti, jūsu bērni un viņu draugi būs liels laiks.

[Transporta Kravas Lidmašīna]- Var ielādēt 6 automašīnas Konteinera iekšpusē.Inerces ritenis lidmašīnas dod lidmašīnu ilgtermiņā pēc tam, kad spēcīgs stimuls.Četras frakcijas padara četras dažādas skaņas efektu un gaismas. 3 AA baterijas prasīts (NAV IEKĻAUTAS).

[Die-Cast Transportlīdzekļi]- 6 būvniecības transportlīdzekļiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas materiāliem, izturīgs un pilnīgi drošs par saviem bērniem.Mini izmēra dizains, ideāli piemērota bērniem " mazo rokās, pietiekami maza, lai ieliek kabatā vai veikt iekštelpu vai āra spēlē.

[11 Ceļa Zīmes]- Ar 11 mini ceļa zīmes, tostarp ugunsdzēsības krāna, STOP, luksoforu, Barjeras utt., padarot to daudz vairāk reālu, lai jūsu bērniem, lai saprastu, ko nozīmē katra ceļa zīmes, kā vadīt pilsētu un izvairītos no satiksmes sastrēgumā.Ļaujiet jūsu bērnam būs daudz bagātīgāka pieredze trīsdimensiju būvniecības darbību.

Mēs vēlamies bagātu ogļūdeņražu automašīnas un lidmašīnas spēles kopā, lai vairāk jautrības, lai jūsu bērniem.

City kartes ar bagātīgu arhitektūras un ceļu satiksmes s varat palīdzēt savam bērnam saprast, kā pilsētas darbi.

Augstas kvalitātes liela karte, tostarp skolām, ātrās ēdināšanas restorāni, s, valdības ēkas, un vairāk trīsdimensiju displeja no pilsētas struktūra.

Sešas automašīnas ir kopā ar daudz dažādām rotaļlietām.Visi šie var uzglabāt uz plaknes.

Tur ir durvis uz priekšējo un aizmugurējo plakni, lai ļautu automašīnām un ārā.

Krāsa: dzeltena

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 40x30x16cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Liela, Spēlēt Mat

8 x Automašīnas

1 x Liela Lidmašīna

11 x Ceļazīmes

(nepieciešams 3 AA baterijas,šis komplekts nav iekļauts)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: grupa mayhem, celtniecības bērniem, metāla traktoru, sensors rotaļlietas, automašīnas būvniecība, kleitas pusaudžiem 12 13 gadi, dizainers celtniecības transportlīdzekļiem, plaknes rotaļlietas, mini automašīnu stāvvieta rotaļlietas, kravas lidmašīna.

Datu lapa

Sertifikācija 3C
Svītrkods No
Modeļa Numurs rotaļlietas plaknes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Lidmašīna
Vecums > 3 gadiem
Brīdinājums NAV
Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Rotaļlietu Komplekts ar Kravas Transporta Lidmašīnu Izglītības Transportlīdzekļa Konstrukcijas Automašīnas, kas noteikts Bērniem ar Lieliem Spēlēt Mat

Auto Rotaļlietu Komplekts ar Kravas Transporta Lidmašīnu Izglītības Transportlīdzekļa Konstrukcijas Automašīnas, kas noteikts Bērniem ar Lieliem Spēlēt Mat

Saistītie Produkti: