Jauns Izpārdošana
Pāris pašbloķējoši Velosipēdu Pedāļu Šinas Road Bike Lock Plate SpeedPlay Zero Pedāļu Neilona Izjādes Šinas Piederumi Skatīt lielāku

Pāris pašbloķējoši Velosipēdu Pedāļu Šinas Road Bike Lock Plate SpeedPlay Zero Pedāļu Neilona Izjādes Šinas Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.72

-15%

€5.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes neilona šķiedras, tas ir efektīvi neslīdoša, un nav jāuztraucas par skrāpējumiem uz grīdas, kad ejot iekšā jūsu kurpes.

2、Regulējams 3-caurumu dizaina galīgo stabilitāti.

3、5 grādu un 6 grādu loku, kas palīdzēs jums samazināt sāpes un nogurums, saglabājot jūsu pēdām/potītēm/kājas, kas ir vairāk ērts stāvoklis, braucot ar velosipēdu.

4、Viegli uzstādīt, ceļu velosipēds kurpes un kājas radzes ir pieskrūvēti ar skrūvgriezi, un priekšā un aizmugurē šinas var ātri bloķēta, un to aizstāj.

5、Piemērots SpeedPlay Zero sērija.

Funkcijas:

Izgatavots no augstas kvalitātes neilona šķiedras, tas ir efektīvi neslīdoša, un nav jāuztraucas par skrāpējumiem uz grīdas, kad ejot iekšā jūsu kurpes.

Regulējams 3-caurumu dizaina galīgo stabilitāti.

5 grādu un 6 grādu loku, kas palīdzēs jums samazināt sāpes un nogurums, saglabājot jūsu pēdām/potītēm/kājas, kas ir vairāk ērts stāvoklis, braucot ar velosipēdu.

Viegli uzstādīt, ceļu velosipēds kurpes un kājas radzes ir pieskrūvēti ar skrūvgriezi, un priekšā un aizmugurē šinas var ātri bloķēta, un to aizstāj.

Piemērots SpeedPlay Zero sērija, vieglais svars un viegli veikt.

Pielietojums: piemērots trīs caurumu saulessargs

Informācija:

Materiāls: neilona šķiedras

Izmērs: par 7.5*5.4*0.9 CM

Radiāns: 5° / 6°

Piemērots Speedplay Zero, Bruģēt / Ultra Light Rīcības, X1, X2 un X5

Iepakojuma saraksts:

1*pāri velosipēds saulessargs

6* skrūvju

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: velosipēds džemperis, apkopēja pildspalvu, pedālis, mtb pedāļiem, clit pedāli, vaimanāt, speedplay titāna, kāju plāksnes, pedālis speedplay, speedplay titāna segliņš.

Datu lapa

Izmērs -
Modeļa Numurs -
Pedālis Kategorijas -
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Neilona Šķiedras
Izmanto Piemērots trīs caurumu šinas
Pedālis Ierīces Kategoriju, pedālis
Feature1 Efektīva slīdēšanas
Feature2 Samazina sāpes un nogurumu
Zīmola Nosaukums LACYIE
Izmantošana Kalnu Velosipēdi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pāris pašbloķējoši Velosipēdu Pedāļu Šinas Road Bike Lock Plate SpeedPlay Zero Pedāļu Neilona Izjādes Šinas Piederumi

Pāris pašbloķējoši Velosipēdu Pedāļu Šinas Road Bike Lock Plate SpeedPlay Zero Pedāļu Neilona Izjādes Šinas Piederumi

Saistītie Produkti: