Jauns Izpārdošana
ES Bez Muitas Nodevas Cepuri Klp Sublimācijas Mašīna Siltuma Preses Nodošana Digitālo Atvāžamais 7x3.5 Skatīt lielāku

ES Bez Muitas Nodevas Cepuri Klp Sublimācijas Mašīna Siltuma Preses Nodošana Digitālo Atvāžamais 7x3.5"

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€84.27

-10%

€93.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cepuri Klp Sublimācijas Mašīna Siltuma Preses Nodošana Digitālo Atvāžamais 7x3.5"

1. ES MUMS Valstīm: Mēs sūtītu objektus no ES/ASV noliktavas.Piegādes laiks ir aptuveni 9 dienas, un Nav Nepieciešams Maksāt Muitas Nodevas.

(1) Nav Nepieciešams Maksāt Muitas Nodevu! (Piegāde no ES Noliktavā )

Francija, Spānija, Vācija, Polija, Itālija, Portugāle, Rumānija, Ungārija, Beļģija, Nīderlande, Zviedrija, Austrija, Bulgārija, Horvātija, Čehijas Republika, Dānija, Igaunija, Somija, Īrija, Latvija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Slovākija, Slovēnija, Somija, Apvienotā Karaliste. (2) Nav Nepieciešams Maksāt Muitas Nodevu! (Piegāde no ASV Noliktavā ) MUMS valstīs: Amerikas savienotās Valstis, Kanāda

Cepuri Vāciņš Siltuma Preses

Aprīkots ar profesionālu, precīzu, digitālas kontroliekārtas un automātiskās laiks kontrolieris,šo apbrīnojamo digitālās siltuma preses sniedz jums lielisku un augstu precizitāti.Izmantojot die-casting alumīnija sildīšanas plati kā materiālu, tā kalpošanas laiks var ilgt līdz 12,000 stundas.Tie ir ļoti populāri tirgū, par to izcilu veiktspēju, izcilu dizainu un pieņemamu cenu.Tie ir noteikti jūsu labākā izvēle!

Funkcijas un Detaļas 【IEVĒROJAMO KVALITĀTI] aicina - Izmantojot augstas kvalitātes materiālus, nodot, mūsu cepuri siltuma preses mašīna ir izturīgs, super stabils un lieljaudas.Ar izsmalcinātu izskatu un naudas sodu meistarība, šī mašīna ir ticis atzīts un mīlēts patērētāju tirgū. 【ALUMĪNIJA PLĀKSNE] aicina - Atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu siltuma preses pieņem die-casting alumīnija plāksne.Tā ir kalpošanas laiks ir no 12 000 stundu, kas ir 11,500 stundas ilgāk nekā citi piegādātāji, kas izmanto parastās silikona termoforus. 【LIELISKU PRECIZITĀTI] aicina Aprīkots ar precīzāku digitālas kontroliekārtas un automātiskās laiks kontrolieris, šī iekārta automātiski skaņas signālu, apturēt apkures pēc noteikta laika, un iepriekš temperatūra ir sasniegta, efektīvi novērst bojājumus cepures un cepurītes. 【EKSKLUZĪVAS DIZAINA] aicina - izliektās detaļas ir pamatoti izmēra un pilnīgi nodot dažāda veida cepures un cepurītes, par lielu drukāšanas.Turklāt ergonomisko putu paralēli roku rokturis samazina obstrukciju, salīdzinot ar citām savīti viens-rokas mašīnas. 【PIETEIKUMĀ] aicina - Mūsu ekonomisko un praktisko siltuma preses mašīna tiek plaši izmantota.Tas var sakarst visu veidu krāsains zīmes, zīmes un raksti, cepuri, kas ir īpaši piemērots, lai padarītu dažādas dāvanas un suvenīrus.Specifikācijas Sildīšanas elements: 5.5" x 3.5" (liekta elementa) Temperatūras diapazons: 0-399°C (līdz 750°F) Slēdzis kontrole: regulējams no 0-999 sekundes Jauda: 600 W nominālā Ieejas Jauda: 110 V Izmēri: 10" x 16" x 12" Iepakojuma Saturs 1 x Pilnībā samontēti mašīna 1 x sākotnēji instalēto apkures elements 1 x lietošanas instrukcijas

Tagi: cricut viegli nospiediet, krūze siltuma preses mašīna amazon, nospiediet siltuma, antikvariāts, augstspiedes dobspiedes iekārtas un mašīnas, siltuma preses, harsle, papildus maksa, cricut viegli preses mašīna uk, heatpress mašīna, mājas, liela ekrāna drukāšanas mašīna.

Datu lapa

Modeļa Numurs CP2815-STHJ000001V1
Temperatūras Diapazons 0-399°C (līdz 750°F)
Jauda 600W rated
Nospiediet Izmēra 5.5 x 3,5 collas
Izmēri 0"X16"X12"
Apkures plāksne Alumīnija
Veids hot press
Sildīšanas Elements 5.5" x 3.5" (liektu elementu)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Programmas Tips Iedz./U
Taimeris, vadības 0-999 sekundes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ES Bez Muitas Nodevas Cepuri Klp Sublimācijas Mašīna Siltuma Preses Nodošana Digitālo Atvāžamais 7x3.5

ES Bez Muitas Nodevas Cepuri Klp Sublimācijas Mašīna Siltuma Preses Nodošana Digitālo Atvāžamais 7x3.5"

Saistītie Produkti: