Jauns Izpārdošana
Bērnu Elektriskie Deguna Aspirācijas Bērnu Deguna Vēlme Booger Artefakts Mazulim aizlikts deguns Un Bērnu Aprūpes Artefakts Skatīt lielāku

Bērnu Elektriskie Deguna Aspirācijas Bērnu Deguna Vēlme Booger Artefakts Mazulim aizlikts deguns Un Bērnu Aprūpes Artefakts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.31

-27%

€8.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、3 Ieelpas Jaudas Līmenis: Zema/vidēja/augsta iesūkšanas jauda leves ir viegli pārslēgties.Šī deguna aspirācijas ierīci, var ātri un droši izsūkt dažādu deguna, krēpas/gļotas.Pagājis CE, FCC sertifikācija.

2、Viegli Darboties: Ieslēdziet akumulatora, vienkārši nospiediet pogu, ar vienu roku un sāk nepieredzējis puņķis.Jūs varat turēt un komfortu jūsu mazulim ar otru roku.

3、BPA-Free Un FDA Apstiprināts: Kvalitātes deguna tīrītāji ir izgatavots no pārtikas kvalitātes silikona par bērnu drošību; divu veidu piesūceknis ir piemērots jaundzimušajiem (ķirbjaugi) un maziem bērniem (vienu piltuvi).

4、Saraksts: produkts ir iepakots un bērnu deguna aspirācijas, divi izmēri silikona padomus, un USB kabeli, ar uzglabāšanas kasti.

5、Kvalitātes Pakalpojums, Ja neesat apmierināts ar preci, daļas ir nepareizi vai tas ir bojāts.Mēs palīdzēsim jums ar to 24 stundu laikā.

Apraksts:

Sākt

Nospiediet slēdzi, lai darba režīmu, nospiediet pirmajā pārnesumā, un izmantojiet kopumā trīs iesūkšanas slēdži.

(Indikators ir zils un mirgo)

Uzlāde

Mirgojošu sarkanās gaismas darbības laikā, norāda, ka baterijas jaudas ir nepietiekamas.Tas būtu jāsedz laikā.

(Sarkanā gaisma ir vienmēr un mašīna ir bez darba)

Pilnu jaudu

Kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, izņemiet uzlādes kabelis laikā. (Indikators deg zaļā krāsā)

Power off

Nospiediet un turiet pārslēgtos trīs sekundes, lai to izslēgtu.Tā jānovieto sausā vietā, kad to neizmanto.Novērstu organismu no slimi ar mitrumu.

Tagi: zīdaiņu kopšanas komplekts, bērnu deguna aspirācijas elektriskā uk, bērnu bērniem aspirācijas, deguna aspirācijas elektriskā baby, ccc krējums, deguna skalošanas, elektriskās bērnu deguna aspirācijas, deguna tīrītājs, ierašanās bērnu elektrisko deguna aspirācijas, Blackhead.

Datu lapa

Modelis Tips Cietie
Stils Anti-backwash
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MezoJaoie
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs --
Vecums 2 gadi uz Augšu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bērnu Elektriskie Deguna Aspirācijas Bērnu Deguna Vēlme Booger Artefakts Mazulim aizlikts deguns Un Bērnu Aprūpes Artefakts

Bērnu Elektriskie Deguna Aspirācijas Bērnu Deguna Vēlme Booger Artefakts Mazulim aizlikts deguns Un Bērnu Aprūpes Artefakts

Saistītie Produkti: