Jauns Izpārdošana
YELANGU Pro Viedtālrunis Video Platformu Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Roktura Stiprinājums IPhone Xs Max XR X 8, Plus, Samsung un Huawei Skatīt lielāku

YELANGU Pro Viedtālrunis Video Platformu Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Roktura Stiprinājums IPhone Xs Max XR X 8, Plus, Samsung un Huawei

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.25

-18%

€12.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Viedtālrunis Platformas Pro ar 3 Standarta Apavu Uzgaļi un 2 Universālo 1/4 collas-20 diegiem,var piestiprināt LED Gaismas un Video Mikrofons uz Stenda.Fantastisks rīks, lai mobilo videomakers.

FILMĒŠANAS ceļā AR SAVU TĀLRUNI: Lielisks Dizains Filmēšanas ceļā ar savu viedtālruni.Iegūt Vienmērīgu Video un veikt vienmērīgu fotografēšanu un iegūt unikālu dzīves pieredzi.

Ar rokturi:Aprīkots ar rokturi, tas var tikt nošauts vienas puses, un rokturi var uzstādīt uz dažādām pusēm no būra, lai saprastu, horizontālo un vertikālo fotografēšanu ar mobilo telefonu.

PROFESIONĀLO VIDEO PLATFORMU BŪRĪ: Ar Universālo 1/4 collas-20 trijkāja vītne apakšā,var piestiprināt to Video Statīvs ,Slīdni, Strēles un Stabilizators ,tas ir jābūt smart tālrunis, Video Platformu Profesionālu Video Veidotājiem, piemēram, jūs .

UNIVERSĀLĀ un visdrošāko TĀLRUNIS CLIP: Savietojams ar iphone XS iPhone XS Maks iPhone XR 8 plus iPhone x Samsung, Huawei Visvairāk viedtālrunis ar vai bez lieta no 2in līdz 3.5 platas.Ne tikai Pavasara Klipu ,bet arī ar drošu skrūve skrūve tālruni .Drošākais Platformu uz jūsu tālruni.

Krāsa: Melna

Materiāls: Plastmasa

galvenā iezīme:

1. Izmantot, lai instalētu mobilie telefoni mobilo šaušana.

2. Rokturi var uzstādīt uz dažādām pusēm no būra, lai saprastu, horizontālo un vertikālo fotogrāfijas no mobilā tālruņa.

3. Tālruņa turētājs ir atsperes un spilveni, kas ir ērti fiksācijas un nebūs nulles tālruni.

4. Ir vairāki aukstā apavu saskarnes un 1/4 vītni interfeisu uz augšu, kas var uzstādīt dažādas perifērijas ierīces.

5. Kopējais svars ir viegls, var atbalstīt ilgtermiņa rokas lietošanai.

6. Ir 1/4 skrūvju vietas un ar vītņotiem caurumiem uz roktura, kas var būt pievienotas citas fotografēšanas perifērijas ierīcēm, vai tieši savienots ar kameru.

7. Piemērots mobilajiem tālruņiem saskaņā 6.6 collas (ieskaitot 6.6 collas)

Iepakojuma Saturs:

1 x Viedtālrunis Video Platformu

1 x Rokturis Rokturis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gadījumā, iphon xr, stich gadījumā iphone11, būris tālruni, portable tālruņa stabilizators, gadījumā, iphone xs max gs, novi viedtālrunis stabilizators, gadījumos, iphone 8se, iphoned x lieta, tālrunis gadījumā, iphone 8plus retro, phone platformu.

Datu lapa

Paziņojums Bluetooth
Modelis PC02
Zīmola Nosaukums FGHGF
Izmēri (platums x augstums) 230 * 128mm
Konfigurēts kā Viedtālrunis
Materiāls Plastmasas
Iepakojums
Veids Viena Handgrip
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Komplektā Komplektā 1

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YELANGU Pro Viedtālrunis Video Platformu Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Roktura Stiprinājums IPhone Xs Max XR X 8, Plus, Samsung un Huawei

YELANGU Pro Viedtālrunis Video Platformu Kino Lietā Tālruņa Video Stabilizators Roktura Stiprinājums IPhone Xs Max XR X 8, Plus, Samsung un Huawei

Saistītie Produkti: