Jauns Izpārdošana
10pcs Teniss Badmintons Raketes Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Rakešu OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Band rokturis Skatīt lielāku

10pcs Teniss Badmintons Raketes Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Rakešu OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Band rokturis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par MUMS:

1.Mums ir ražošanas līniju, kas piedāvā produkciju tieši, un ka mēs varam piedāvāt produktus par vairumtirdzniecības cenu.

2.Mēs piedāvājam cusomizing pakalpojumu,varat pielāgot logotipu un vārdiem,pat tikai 1gb ,lūdzu, sazināties ar mums uzdot sīkāk , paldies

3. ja jums patīk mūsu veikalā, Lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali, Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā.

4.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atvērt domstarpības, vai atstāt mums sliktu atsauksmju, Mēs jums varam palīdzēt atrisināt pēc iespējas ātrāk.

Nosaukums : 110cmTennis Badmintona Rakete Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Rakešu OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Joslas rokturi tape

Izmērs: aptuveni 1100 mm X 25 mm X 0.70 mm

Krāsa:melna,sarkana, dzeltena ,zila,violeta, lūdzu, atstāt man ziņu krāsu vēlaties , ja nav , kuģa nejauši.

Materiāls:PU

kuģa veids

1. Ja jūs adrese ir neapstiprināta mums nav atbildīga par to.Tas ir ļoti droši durvīm līdz durvīm " pakalpojumu, lielākā daļa shiping.please nekad nav problēmu ar pasūtījuma. (Lūdzu atstājiet jūsu tālruni, lai ļautu pasta darbinieki izveidotu savienojumu ar jums), ja jūsu adrese ir piederēja "cita valsts", lūdzu, sazināties ar mani, lai zinu, par detaļu kuģa izmaksas.

2.Jūsu pasūtījums tiks izvesti ar Pārdevēju piegādes Metodi vai Ķīnas post parasto mazo pakešu plus Bez Izsekošanas Numuru, un jūs saņemsiet savu precēm, kas atrodas 20-60days, lūdzu, pagaidiet, lai jūsu pakete pacietīgi,ja pasūtījums ir slēgts piegādes datuma , lūdzu, sazināties ar mums, lai paplašinātu to .

3.ķīnas gaisa pastu, ir apmēram 9-30 darba dienu laikā.Bet tas var būt par 45days, ja ir custom problēma, vai jūsu adrese ir attālā vietā, vai jūsu valstī post office nepieciešams vairāk laika, lai nosūtītu pasta ziņojumu .ja pasūtījums ir slēgts piegādes datuma , lūdzu, sazināties ar mums, lai paplašinātu to .

4.normāli, DHL/EMS/UPS/ atvēlēto līniju gaisa pastam ir aptuveni 7-15 darba dienu laikā, bet tas var būt par 30days, ja ir custom problēma, vai jūsu adrese ir attālā vietā, vai jūsu valstī post office nepieciešams vairāk laika, lai nosūtītu pasta ziņojumu .ja vēlaties izmantot EMS, DHL, FEDEX, UPS, kuģa veidā , lūdzu, sazināties ar mums, lai pieprasītu cenas detalizēti ar atlaidi.

5.ķīnas gaisa pastu, tas nav saņemti pēc aptuveni 20 bussiness dienas, EMS/DHL gaisa pastu, tas nav saņemts, pēc aptuveni 15 bussiness dienu laikā, lūdzu, sazināties ar mums, ļaujiet mums uzdot ķīnas post office, lai pārbaudītu detaļu .paldies

6.Ja kuģniecības uzņēmums nav kuģis iterms jūsu valstī ,Sazinieties ar mums pa e-pastu vai tērzēšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu !

Piezīme:

1)Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.

2)Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

Tagi: overgrip teniss, golfa īsa golfa nūja, grip badmintons, badmintona rakete, 3 tenisa overgrip, overgrip, badmintons rokturi tape, zāliena tenisa rakete, padel teniss, teniss raquets rokturis.

Datu lapa

Modeļa Numurs overgrip
Grip Slāpēšana Sauss
Zīmola Nosaukums XUANGOUXGCN
Materiāls PU
Biezums Plānas (Vasaras)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10pcs Teniss Badmintons Raketes Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Rakešu OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Band rokturis

10pcs Teniss Badmintons Raketes Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Rakešu OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Band rokturis

Saistītie Produkti: