Jauns Izpārdošana
Bike/Motociklu Tīrāku Velosipēdu Rullīšu Ķēdes Oiler Eļļošanas Riteņbraukšana Rīku Roller Cleaner Smērvielas Velosipēda Ķēdi, Remonts, Instrumenti, Skatīt lielāku

Bike/Motociklu Tīrāku Velosipēdu Rullīšu Ķēdes Oiler Eļļošanas Riteņbraukšana Rīku Roller Cleaner Smērvielas Velosipēda Ķēdi, Remonts, Instrumenti,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.04

-18%

€3.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bike/Motociklu Tīrāku Velosipēdu Rullīšu Ķēdes Oiler Eļļošanas Riteņbraukšana Rīku Roller Cleaner Smērvielas Velosipēda Ķēdi, Remonts, Instrumenti,

Funkcijas: 1. Pasaulē vienkāršākais apkopes metodi, lai velosipēda ķēdi.Vienkārši mērķis oiler pie velosipēda ķēdi, un pagrieziet velosipēdu pedāļu 2-3 pagriežas tā, ka smērviela automātiski un vienmērīgi piegādāta uz ķēdes, un viss process aizņem tikai dažas sekundes.

2. Ne vairāk netīrās rokas & apšļākt eļļu.Vai jūsu darba pilnas rokas traipu everytime pēc tīrīšanas jūsu velosipēda ķēdi?Tagad, teikt ardievas, lai netīriem pirkstiem.Šo velosipēda ķēdes oiler ar unikālu dizainu, kas ļauj jums, lai izvairītos no tieša kontakta ar eļļām, un jūs varat viegli tīrīt savu velosipēdu ķēdes jau tagad!

3. Nē eļļas šļakatām apkārt, nav eļļas noplūdes, kad jūs veikt oiler jūsu kabatām.Pārvietot tā, satricina tā – nekas nenotiks.

4. Ar šo oiler, jums ietaupīt līdz pat 90% naftas, jo tas tikai izdala summu, smērvielas savu velosipēdu ķēde tiešām ir nepieciešams.Savu īpašo disku dizains nodrošina, ka iekšējās lubricator stūre griežas saskaņā ar vieglu spiedienu uz velosipēda ķēdes un piegādā naftas droši un vienmērīgi, lai jūsu ķēdē.To uzglabā jebkura veida zemas līdz vidējas viskozitātes ķēdes eļļas-tās microporous un šķidruma-veic ķermeņa.

5. VIEGLI IZMANTOT.Šī oiler ir pirkstu veidnes drošu saķeri ar ceļu.Tas ir pieejams vienmēr, kad jums tas ir nepieciešams.

Specifikācijas:

Nosaukums: Ķēdes Tīrīšanas Rīks

Materiāls: PVC, filcs

Pieteikums: velosipēdu/motociklu ķēdes

Iepakojuma Saraksts:

1 * Ķēdes Tīrītājs

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: automātiskā motocikla motoru, v motoru, motocikls, velosipēdu runāja rīks, ķēdes oiler, kloķa rīks, velosipēdu ķēdes nodilums, vintage motociklu motoru, gt motora motociklu, velosipēds lube, electricals motociklu motoru.

Datu lapa

Objekta Garumu 10.0cm
Postenis Svars 1.0kg
Zīmola Nosaukums cacoonlisteo
Materiāla Tips PVC
Postenis Augstums 5.0cm
Īpašas Pazīmes tīrīšanas rīks
Postenis Diametrs 5.0cm
Modeļa Nosaukums Ķēdes Tīrītājs mehānisko
Objektu Platums 10.0cm
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Vienuma Tips Riepas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bike/Motociklu Tīrāku Velosipēdu Rullīšu Ķēdes Oiler Eļļošanas Riteņbraukšana Rīku Roller Cleaner Smērvielas Velosipēda Ķēdi, Remonts, Instrumenti,

Bike/Motociklu Tīrāku Velosipēdu Rullīšu Ķēdes Oiler Eļļošanas Riteņbraukšana Rīku Roller Cleaner Smērvielas Velosipēda Ķēdi, Remonts, Instrumenti,

Saistītie Produkti: