Jauns Izpārdošana
6 gab./daudz , 4.3 Skatīt lielāku

6 gab./daudz , 4.3" Roku Sasaistīto Auduma Loki, Matu spraudes, Pinwheel Loku skolniece loku Klipus, Baby Meitenes Matu aksesuāri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.56

-24%

€6.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vairumtirdzniecības un dropshipping ir gan pauda gandarījumu ?

Par vairumtirdzniecības,mēs jums piedāvājam atlaidi bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs lūgt.

Kā es varu ņemt manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis.Mēs varētu paplašināt to, lai saglabātu savu naudu droši.

1.Pasūtījumiem tiks nosūtīts ar izsekošanas skaits 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas vai IZDZĒSTI.Un mēs pēc jūsu www.winwithwow.lv adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese, no www.winwithwow.lv, kas jums dota, ir pareizs.(Tajā pašā laikā mēs arī atbalsta EMS,DHL un FedEx Express.Ja jūs vēlaties, lai liels daudzums preču un baudīt labāko eksprespasta pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma.) 2.Paredzamais piegādes laiks(izņemot brīvdienas un svētku dienas): (1) Par 8 līdz 20 darba dienām: Austrālija, Kanāda, Japāna, Malaizija, Dienvidkoreja, Singapūra, LIELBRITĀNIJA, ASV; (2) Par 9. līdz 30 darba dienām: Francija, Spānija, Grieķija, Norvēģija, Zviedrija, Beļģija, Īrija, Vācija; (3) Par 10 līdz 45 darba dienām visām citām valstīm; (4) Piegādes laiks ir aptuvens un var nebūt 100% garantēta ; 3.Esam samaksājuši pastmarkas, pirms nosūtīšanas.Bez tam, pārdevējs nav atbildīgs par jebkādu iespējamo ievedmuitas nodokļi un citi muitas nodokļus savā valstī.

Tagi: bērnu hairband, vērpējs karoti, bērnu galvas aizsardzībai, dāvanu matiem, bērnu peldkostīms, priekšgala matadatu, dārza pinwheel, sexy apakšveļa karstā erot, sveķi matu sieviete, bērnu kurpes, zeķes.

Datu lapa

āra Pārsējs,galvas apsējs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Scrunchy Matu Lentes Meitenēm
Zīmola Nosaukums MUPLY
Sezona Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema
Materiāls Poliestera
Modeļa Numurs A088
Dzimums Baby Meitenes
Modelis Tips Pleds
Iepakojums 6 gab. hairband
Veids Matu lentes sievietēm,basketbola bandanas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

6 gab./daudz , 4.3

6 gab./daudz , 4.3" Roku Sasaistīto Auduma Loki, Matu spraudes, Pinwheel Loku skolniece loku Klipus, Baby Meitenes Matu aksesuāri

Saistītie Produkti: