Jauns Izpārdošana
Kpop Hoodies Sieviešu Modes Krāsu Bloku Harajuku Korejas Vēstules, Es Mīlu Jūs Iespiestas Biezas Krist Ziemas Apģērbu Salds Sporta Krekli Skatīt lielāku

Kpop Hoodies Sieviešu Modes Krāsu Bloku Harajuku Korejas Vēstules, Es Mīlu Jūs Iespiestas Biezas Krist Ziemas Apģērbu Salds Sporta Krekli

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.72

-30%

€13.89

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme:

1. Šī ir Āzijas izmērs, neattiecas uz S/M/L ir vienkārši.Lūdzu, comfirm jūsu izmēra, pirms pirkšanas.Postenis, ko Mēra ar roku , tas varētu be1-3cm dažādas. 2. Uzmanību: Sakarā ar atšķirību starp dažādu monitoru attēla, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Kāpēc Pirkt No Asv

1. Pašu preces labāku cenu.

2. Kvalificētie produkti, pilnībā pārbaude pirms nosūtīšanas, plus vienu gadu garantija.

3. Ātru klientu atbalstu pēc pārdošanas pakalpojumu.

mēs esam ne tikai produktu pārdevējam, bet arī pakalpojuma sniedzējs

Maksājuma Veids

Mēs pieņemam alipay.

Visi galvenie veidi kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Shipping Noteikumi

Mēs kuģis no pirmdienas līdz svētdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu, sūtiet mums e-pastu PIRMS jūsu maksājumu, ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi.

Standarta Pakalpojuma aizņem apmēram 15-25 darba dienas (Izņemot gadījumus, Itālija, Krievija, Izraēla, Argentīnā, Brazīlijā, Latvijā, Ukrainā, Kazahstānā, Austrumu Eiropā, Dienvidamerikā, kas notiks 30-45 dienas).Tas ir izsekojams par savu valsti post office tīmekļa vietni vai Ķīnas EMS mājas lapā.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 40 darba dienu laikā.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

Atgriešanas Termiņu

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, jūs varat nosūtīt mums pieprasījumu par kompensācijas vai apmaiņu par jaunu vienu 15 dienu laikā pēc saņemšanas.

Ja esat saņēmis objektu, kas atšķiras no produkta apraksta.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs augstu vērtējam mūsu sadarbību.Lūdzu, e-pastu mums.

Pakalpojumu Un Atsauksmes

Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma; mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mēs esam atpakaļ mūsu saistību ar lielisku pakalpojumu, 100% pilna naudu atpakaļ un klientu apmierinātības garantija.

Ja jūs apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi Mēs automātiski nosūtīt pozitīvas atsauksmes no jums.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jūsu labā.Jūsu apmierinātība ir ļoti, ļoti svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.Mēs augstu novērtējam visiem mūsu klientiem!

Tagi: patched krāsu bloku pelēkā vārna, dames krāsu bloku pelēkā vārna, dzejnieka krekls, sieviešu teddy, kpop, audums kpop, shein krāsu bloku pelēkā vārna, kpop sporta krekls, modes kpop, krāsa bloķēts pelēkā vārna.

Datu lapa

Vienuma Tips Sporta krekli
Apģērba Garums Regulāri
Piedurknes Stils Regulāri
Veids Puloveri
Apkakle O-Veida Kakla
Auduma Veids Broadcloth
Materiāls Kokvilnas
Kapuci No
Stils Ikdienas
Zīmola Nosaukums dandeqi
Modeļa Numurs Puloveri
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Modelis Tips Raibs
Dzimums SIEVIETES
Svars 0.34

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kpop Hoodies Sieviešu Modes Krāsu Bloku Harajuku Korejas Vēstules, Es Mīlu Jūs Iespiestas Biezas Krist Ziemas Apģērbu Salds Sporta Krekli

Kpop Hoodies Sieviešu Modes Krāsu Bloku Harajuku Korejas Vēstules, Es Mīlu Jūs Iespiestas Biezas Krist Ziemas Apģērbu Salds Sporta Krekli

Saistītie Produkti: