Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020 " HGDO 10" 4G Automašīnas DVR 2+32GB 4 Kanālu Atpakaļskata Spoguļa Kamera, Video Ieraksti ADAS GPS Auto Reģistrators Radara DetectionDash Cam

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€192.75

-49%

€385.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Galvenās iezīmes:

>> Smoothy 4-core Darbojas : MTK6735 1.3 Ghz Cortex-A53, GPU Mali-T720MP3, 450MHz, 22.9 Gflops; Augsta ātrdarbība, viegli vadīt vairākus uzdevumus

>> Tas nāk ar 4CH Kameras Objektīvs droša autostāvvieta .Priekšējo un Aizmugurējo kameru ierakstu vienlaicīgi.Labo un kreiso aklo zonu kameru attēlu displeja droša autostāvvieta.Priekšējās kameras objektīvs ir 1080P un atpakaļ fotokamera ir ar 720P video ierakstīšanas ; pa Labi un pa Kreisi fotokamera ir ar 720P attēlu displejā.

>> Tas ir viss, spoguļi IPS ekrāns 10inch .Displejs izmanto jaunas metodes un tehnoloģijas, lai precīzi izpildiet līknes dizains, visu veidu eleganti, noapaļoti stūri,lai nodrošinātu 100% attēla skatā tiks parādīts šajā 10inch pilnībā spogulis ekrāna.

>> Triple plašu atpakaļskata ar straumēšanas video tehnoloģiju .

Tas ir aprīkoti ar šo papildu straumēšanas tehnoloģijām

Ar 1080P atpakaļskata kamera, padara braukšanas atpakaļskata plašāk , tas ir trīsreiz plašs skats, ja salīdzina ar tradicionālo spogulis

>> 4G modulis SIM kartei (Interneta)+WIFI modulis maršrutētāju=Sērfošanu ātrāk

Pateicoties 4G SIM kartes un iebūvēts wifi, vienalga, kur jūs braucat, jūs varēsiet baudīt fun no interneta sērfošanu , ļauj tiešsaistes navigācija/ mūzika /filmas utt .

>> Automašīnas palīdzētu mobilās aplikācijas+Interneta sērfošanu =Tālvadības Monitoru

Ar mūsu unikālo tālvadības uzraudzīt mobilā lietotne "Automašīnu Palīdzētu" un interneta pieslēgumu, tas ļauj jums, lai attāli pārraudzīt automašīnas braukšanas ceļu, un, kas noticis ap savu auto, vienalga, kur jūs esat.

>> ADAS Plus Padarītu Braukšanu Drošāku

Uzlabotas Braukšanas Signalizācijas Sistēmas (LDWS/ FCWS/FVMA) , tas ir noderīgi, signalizācijas sistēmas, lai saglabātu savu braukšanu drošāku.

>> Īpašas Montāžas Skava Ieraksti Speciālu Kronšteinu Uzstādīšanas Noņemiet jūsu auto oriģinālo spoguli un iekavas un pēc tam instalējiet automašīnas dvr vietā.Samazināt telpu iekšpusē automašīnu, samazināt kaitējumu no svara uz stikla un padarītu to skaistāku un kārtīgs.

>> Radaru Detektoru

Atbalsta Mobilās ātruma mērīšanas radaru atklāšanu un Fiksēto punktu ātruma mērījumu noteikšanai.Pēc savienojuma 4G tīklu, diktofons atjaunināt datus reālā laikā, un broadcast precīzāk.Atbalstu, K band, X band, KA orķestris un utt.

Daudzfunkcionāls Atpakaļskata Spogulis

360 ° visapkārt aizsargs jūsu auto ar 4 kamerām

Izņemot priekšējo un aizmugurējo kameru ierakstu vienlaicīgi, HGDO H950 arī nodrošina ar vienu kreiso un labo aklā zona kameras objektīvs.Tas ir laiks atvadīties no vadītāja neredzīgo zonā, jānodrošina transportlīdzekļa drošas novietošanas, gan braukšanas.Piezīmes: pa Labi un pa kreisi blind kameras objektīvs tikai varētu parādīt droša autostāvvieta, nevarēja veikt video ierakstu failus.TIKAI priekšējā un aizmugurējā kamera var uzņemt video uzņemšana.

Split attēla skats

Pilna ekrāna priekšējā kamera

Pa kreisi un Priekšā un pa Labi fotokameras

Pilna ekrāna aizmugurējā kamera

Pa kreisi un Atpakaļ un pa Labi fotokameras

Pa kreisi un Aizmugurējā kamera

Atpakaļ un pa Labi fotokameras

Pa kreisi un novietošana un Tiesības kameras

10" Pilna Touch Screen Super platleņķa Raidošo Plašsaziņas līdzekļu, Atpakaļskata

Sākotnējā atpakaļskata spogulī redzi blind spot pastāv.Piemēram,Lietainā laikā, aizmugurējā vējstikla ir ūdens pilienu un traipus, kas ietekmē redzi.Miglains dienas,Pārāk daudz cilvēku iekšā auto, vai sakrauj preces, neskaidra redze, un tā tālāk.Šo iemeslu dēļ novedīs pie neredzamās sākotnējā atpakaļskata spogulis, kas rada satiksmes negadījumu.Izmantot raidošo plašsaziņas līdzekļu, spogulis, var būt labs veids, kā izvairīties no šīs problēmas.Tajā pašā laikā ir plašākā perspektīvā un skaidrāku attēlu.

Īpašs Stiprinājums kamerai (Jūs varat pasūtīt, tieši tā, visu stiprinājuma cena ir tāda pati.Mēs rakstīt skavu skaits uz jūs) Method1 : Gruvešos Siksnas uzstādīšana Noteikt mūsu auto dvr savu sākotnējo atpakaļskata spogulis (Nav nepieciešams noņemt auto spoguļi); Method2 : Speciālu Kronšteinu Uzstādīšanas Noņemiet jūsu auto oriģinālo spoguli un iekavas un pēc tam instalējiet automašīnas dvr vietā.Samazināt telpu iekšpusē automašīnu, samazināt kaitējumu no svara uz stikla un padarītu to skaistāku un kārtīgs. ( Uzmanību: Lūdzu piezīmes modeli un gadu, Kad veic pasūtījumu. 200 veidu iekavās DVR Turētājs Auto DVRs Stiprinājumi Atpakaļskata Spogulī, DVR Auto Turētājs, GPS, Diktofons Mount Bracket Mums ir 200 veida kronšteiniem.Ford, Mazda, Volvo, SUZUKI, LADA, BUICK, CHEVRDLET, OPEL, Mercedes-Benz, B. M. W, VOLKSWAGEN, Audi, Skoda, PEUGEOT-CITROEN, PEUGEOT, RENAULT, NISSAN, TOYOTA, LEXUS, HONDA, HYUNDAI, KIA, Mitsubishi, Smart, MORGAN un citu lielāko automašīnu.Jo mums ir izgatavotas pēc pasūtījuma, leņķi, jūs labāk sniedz priekšstatu par savu sākotnējo auto turētājs )↓↓↓

TS Uzglabāšanas Tehnoloģiju Risināšanas pēkšņa strāvas zudumiem un pēkšņi apstākļos, Saglabātu visus video pirms izslēgšanās.Savlaicīgi uzglabāšanas milisekundēs.Pilnu video failu, jūs varat apskatīt video jebkurā laikā norādīt jums izvēlēties.

Radaru Detektoru

Tagi: spogulis ierakstu, digitālā radio android, ilif, auto dvr spogulis, video ieraksts, fotokamera sony z5, auto uzlīme, dashcam dual gps, fm pll, android auto spogulis.

Datu lapa

Video Formāts TS
Video Kods MJPG
Operētājsistēmas Android
Tālvadības Uzraudzīt Dash Cam Atpakaļskata Kamera Ar Monitoru
Spriegums 5V
sadursmes indukcijas 3 ass G-sensors sensors, atbalsta loop ierakstīšanas atbalsts sadursmes bloķēšana
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
ADAS Auto Dvr GPS Auto Kamera
ROM 32GB
Īpašas Pazīmes mobilais tālrunis
GPS logger Iekšējā
Kameras Izšķirtspēja 1920*1080
Auto Reģistrators ar FM Funkcija Video ierakstīšana
Interfeiss USB2.0
Radaru detektoru Atbalsta mobilo un fiksēto uzraudzību; reālā laika datu atjaunināšana
Pikseļu skaits 1200Mega
Out Power 12V
Max Ārējā Atmiņa 128G
Kreisās kameras Ūdensizturīgs 720P
GPS Navigācijas Atbalsta Google Karte/ Yandax/ Navitel/ Waze un utt.
Operatīvā ATMIŅA 2GB
OSD Valodas Poļu
Bluetooth Brīvroku Dash cam Dvr Ar Atpakaļskata Kameru
Modeļa Nosaukums h70
Mikroshēmu Ražotājs MT6735
Postenis Svars 1.8kg
Priekšējā Kamera F = 2.0; 6 stikla 170 platleņķa
Kadri Sekundē 60fps
Digital Media Formāts JPEG
Tiesības kameras Ūdensizturīgs 720P
Displeja Izmērs 10"
runātājs Iebūvēts skaļrunis ar skaņas dobumā (power
Zīmola Nosaukums Neyes
Hotspot funkcija atbalsts atpakaļskata spogulī, lai nodrošinātu wifi hotsp
Attēlveidošanas Sensors Sony Ccd
Atpakaļskata Kamera Ūdensizturīgs 1080P straumēšanas multivides AHD kamera
WIFI Automašīnas Dvr Kamera Straumēšanas Spogulis DVR
Ekrāna Izšķirtspēja 1920X1080
DVR Ar Četrām Kamerām Digitālā Video Kamera
Materiāla Tips ABS
Skata Leņķis 170°
Bluetooth BT4.0 balss zvanu; augšupielādēt katalogs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020 " HGDO 10" 4G Automašīnas DVR 2+32GB 4 Kanālu Atpakaļskata Spoguļa Kamera, Video Ieraksti ADAS GPS Auto Reģistrators Radara DetectionDash Cam

Saistītie Produkti: