Jauns Izpārdošana
Stikla Pulēšanas Līdzeklis, 50g Cerija Oksīda Pulveris ar 2gab Vilnas Pulēšanas Ripa Skatīt lielāku

Stikla Pulēšanas Līdzeklis, 50g Cerija Oksīda Pulveris ar 2gab Vilnas Pulēšanas Ripa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.73

-36%

€15.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Stikla Pulēšanas Līdzeklis, 50g Cerija Oksīda Pulveris ar 2gab Vilnas Pulēšanas Ripa

Specifikācija:

Cerija oksīda pulveris: 50grams, Pulēšanas riteņu diametrs: 3cm/4cm ,kāta: 5mm

Funkcijas:

Cerija Oksīds ir labākais pulēšanas pulveris stikla scrach, jo ķīmiskās un fiziskās reakcijas.Viegli lietot,vienkārši sajaukt pulveri ar ūdeni un piemēro stikla virsmas, ar filca pulēšanas, lai atjaunotu viegli saskrāpēts logi, spoguļi, auto vējstikli,pat auto lukturi, lai, piemēram,-jaunu nosacījumu.

Kā lietot:

1. Notīriet vietu, jūs gatavojas strādāt rūpīgi.Būt pārliecināts, ka tur ir bez netīrumiem un netīrumi uz stikla. 2. Ir divas mazas plastmasas toveri gatavs; kvarts vai pinte izmēra konteineriem strādā labi.Aizpildīt vienu līdz pusei ar ūdeni. 3. Vieta jūsu pulēšanas riteņu ūdenī, ļaujiet tai kļūt rūpīgi mitra, bet ne piloša slapjš. 4. Izvirzīti daži no Cerija Oksīds tukšajā vannā, un pievienot pietiekami daudz ūdens, lai izveidotu vircas (plānas, pastveida maisījums). 5. Pievienot mazinās pulēšanas ripu, lai jūsu elektrisko urbi un iemērc to virca. 6. Vieta pulēšanas ripa uz jūsu darba zonu, izmanto maza izmēra filca ripu, ja scrach ir tuvu stūrī logi, saglabāt ripu, kas pārvietojas uz augšu un uz leju, un apļveida kustības.Piezīme: pārliecinieties, ka virca nav sauss, kā tas varētu izraisīt jūsu stikla pārkarst un kreka.Ja jūsu vircas kļūst sausa, jūs varat spritz to ar aerosola pudelē, pilna ar ūdeni.

Iepriekš:

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, kad pulēšana stikls, ieteicams izmantot mašīna , ar filca pulēšanas disku

Paziņojums:

1.Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs,lūdzu, saprast.

Paketē Iekļauts:

1 x 50 grami Smalkās Cerija Oksīda Pulveris, 1 x 50 grami Ātri Cerija Oksīda Pulveris, 2 x Vilnas Pulēšanas Ripa

Tagi: cerija oxid, krēms svina, cerija oksīds 100g balts, flīžu pulēšanas ripa, distances ripu, timo boll, pad polijas riteņiem, keramikas pulveris pulēšana, bambusa kavē, plakana stikla slīpēšana.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums JimBon

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Stikla Pulēšanas Līdzeklis, 50g Cerija Oksīda Pulveris ar 2gab Vilnas Pulēšanas Ripa

Stikla Pulēšanas Līdzeklis, 50g Cerija Oksīda Pulveris ar 2gab Vilnas Pulēšanas Ripa

Saistītie Produkti: