Jauns Izpārdošana
Sieviešu Zābaki Ādas Potītes Zābaki Dzīvoklis Kurpes Ziemas Sniega Zābaki, Platforma Rāvējslēdzēju Punk Zābaki Sabiezēt Plīša Vilnas Botas Mujer Skatīt lielāku

Sieviešu Zābaki Ādas Potītes Zābaki Dzīvoklis Kurpes Ziemas Sniega Zābaki, Platforma Rāvējslēdzēju Punk Zābaki Sabiezēt Plīša Vilnas Botas Mujer

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.97

-50%

€25.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pircējam Paziņojums

Lai nodrošinātu to, ka kurpes nav deformētas, un nav bojāti, ko izspiest, visi mūsu apavi būs pakete ar vienu piepūšamo spilvenu, lai aizstātu "kurpju kasti", Ja jūs joprojām vēlaties, lodziņā, lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.

PIRCĒJI & NEPIECIEŠAMS

Maksājuma

Pašlaik, jūs varat maksāt, izmantojot Boleto, Visa, MasterCard, Qiwi, Western Union, Maestro Debetkarti, WebMoney un Bankas pārskaitījumu.

Ja jums sasniegt dažas problēmas, kad rēķina apmaksas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.

Sūtījumu

Mēs kuģis savu pasūtījumu 4 darba dienu laikā pēc tam, kad saņemt apstiprinājumu par jūsu maksājumu no www.winwithwow.lv.

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde ar kurjeru, mēs jums izvēlēties labāku kurjeru uzņēmums saskaņā ar citu valsti, tad, ja esat samaksājis naudu par kuģniecības, mēs pēc jūsu izvēles kurjeru uz kuģa.

Atgriezties & Kompensācijas

1. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu vienumus, varat apmainīt preces, vai pieprasīt atmaksāt visu naudu, bet pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar trūkumiem nosūtīti priekšmeti, jūs varat darīt, kā followsings

(1. solis), E-pastu mums 7 darba dienu laikā vai tērzēšanas ar mums pa Tirdzniecības Vadītājs

(Solis 2) Nosūtīt fotoattēlus uz mums par problēmas priekšmetu

(Solis 3) atgrieztu preces, lai mums ar izsekošanas skaits, tad mēs jums atmaksāsim pilnu naudu.

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, par visu sīkāk pārdevēja reitingu un pozitīvas atsauksmes.

2. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes tieši (Jūsu sliktas atsauksmes sāp, mums dziļi), lūdzu, rakstiet mums.Jūsu raizes, mēs, protams, dod jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% Apmierināts.

Tagi: boot sky, zilā kokvilnas zābaki, skatuves zābaki vīriešiem, emu zābaki zilā krāsā, zila wellie zābaki, cosplay zābaki sky, chuva sieviešu zābaki, gumijas sky zābaki, sieviete, augstās debesis zābaki, supra sky zābaki.

Datu lapa

Modeļa Numurs B023
Oderes Materiāls PVC
Modes Elements Platformas
Pirksta Formu Norādīja Toe
Virsas Materiāls PU
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Ar Platformu
Papēža Augstums Zems (1cm-3cm)
Sezona Ziemas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
is_handmade
Zābaku Tips Chelsea Zābaki
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zābaku Augstums APAVI
Vārpstas Materiāls PU
Platformas Augstums 0-3cm
Zīmola Nosaukums dylan&sky
Zole Materiāls Gumijas
Vienuma Tips Zābaki
Papēža Tips Kvadrātveida papēdi
Modelis Tips Cietie
Slēgšanas Tips ZIP
Zolīte Materiāls EVA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Zābaki Ādas Potītes Zābaki Dzīvoklis Kurpes Ziemas Sniega Zābaki, Platforma Rāvējslēdzēju Punk Zābaki Sabiezēt Plīša Vilnas Botas Mujer

Sieviešu Zābaki Ādas Potītes Zābaki Dzīvoklis Kurpes Ziemas Sniega Zābaki, Platforma Rāvējslēdzēju Punk Zābaki Sabiezēt Plīša Vilnas Botas Mujer

Saistītie Produkti: