Jauns Izpārdošana
1Pc 18.8 MM Vīrietis Sieviete Kopīgas Stikla Chicha Ūdenspīpe Bļodā Galvu Ar Stikla Vāku Skatīt lielāku

1Pc 18.8 MM Vīrietis Sieviete Kopīgas Stikla Chicha Ūdenspīpe Bļodā Galvu Ar Stikla Vāku

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.28

-30%

€11.84

Kopīgot

Vairāk informācijas

Posteņa nosaukums

18.8 mm(0.74 collu) dia sieviešu un vīriešu savienojumu trauks ar stikla kokogles turētājs ūdenspīpe ūdenspīpe

Funkcijas:

- Augsta borsilikāta stikla materiāls, karstumizturīgais un skaidrs - Augstas kvalitātes līmenis bieza stikla. - Krāsu, kas ir iespējami: Skaidrs - Nomaiņa Lavoo, Amy un citu ūdenspīpe ūdenspīpe bļoda ar dia18.8mm montāža. - Ar lielu caurumu bļodā centrs padarīt smēķēšanu plūsmas ātri. Stikla turētājs lieto kokogles par bļodu ir ideāls, Folija papīra izmantošanu uz kausu ir arī laba izvēle - Ļoti droša paketi EPE, putuplasta un kartona

Paketi, ieskaitot(vīrietis savienojumu stikla bļodu):

- 1 gab dia 18.8 mm(0.74 collu) vīriešu savienojumu stikla bļodas citas izvēles, kā foto rāda.

Piegāde:

- Sagatavot laiks: mums ir no 1 līdz 3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu atbilstoši savām vairāki pasūtījumi ikdienas. - Kuģniecības laiks: 1. E-packet/E-EMS/EMS/Ali express standartam kuģniecības nepieciešams 7 līdz 15 darba dienām. 2. Ķīnas ziņu gaisa pasts/YW īpaša līnija/China post air parcel/Krievija gaisa līnijā ir nepieciešams 15-30 darba dienas. 3. Fedex/DHL/UPS, nepieciešams apmēram 5 līdz 7 darba dienām. 4. Visu iepriekš minēto kuģniecības laiks ir tikai atsaucei karstā kuģošanas sezona,muitas iemesls,pēc strike padarīs kuģniecības laiks vairs

JAUTĀJUMS UN ATBILDE

- J: Kā es varu apmaksāt savu pasūtījumu? A: Mēs pieņemam kredītkartes,Debetkartes,Paypal,T/T,western union un citi. - J: vai Ir kāds tracking Nr.par mani objekti? A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar tās uzskaites Nr., jūs varat izsekot to uz saskaņā mājas lapā, zemāk saiti var izsekot lielākā daļa izsekošanas nr.: https://www.17track.net/en - J: Vai postenis nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma? A: Lielākā daļa objektu ar tās iepakojuma - Q: es esmu pārdevēju, es gribētu nopirkt daudz gabalu no jūsu veikala.Kāda veida īpašu cenu jūs varat piedāvāt? - Par lielāko pasūtījumu, lūdzu, atstāt mums ziņu,mēs sazināsimies ar jums 12 stundu laikā.

Citu Politiku:

- Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokļa un ievedmuitas nodokļa. - Mēs atstās pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes), kas pēc pasūtījuma apmaksas atbrīvot no Ali express.Jūsu statisfaction ir mūsu lielā motivācija.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu pārskatīšanu(5 zvaigznes) par mums, ja jums ir statisfied ar mūsu preces un pakalpojumus. - Ja neesat statisfied ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un dot jums laimīgs 24 stundas.

Tagi: ūdenspīpe, e ūdenspīpe, dimanta ūdenspīpe, ūdenspīpe zīmogs, neckalc, vīrieši ūdenspīpe, ūdenspīpe keramikas bļodas vīrietis, sieviešu stikla pīpe, ūdenspīpe ūdenspīpe, eh ūdenspīpe.

Datu lapa

Forma Smilga Tips
Modeļa Numurs HY-HP00010
Technics Spogulis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Stikla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1Pc 18.8 MM Vīrietis Sieviete Kopīgas Stikla Chicha Ūdenspīpe Bļodā Galvu Ar Stikla Vāku

1Pc 18.8 MM Vīrietis Sieviete Kopīgas Stikla Chicha Ūdenspīpe Bļodā Galvu Ar Stikla Vāku

Saistītie Produkti: