Jauns Izpārdošana
Bērnu Klaidonis Piederumi Bērnu, Iepirkšanās Grozs, Pārsegs Auto Sēdeklis Segtu Saulessargs Drošības Grozs Grozā Šūpuļa Vāciņu Sejsegu Skatīt lielāku

Bērnu Klaidonis Piederumi Bērnu, Iepirkšanās Grozs, Pārsegs Auto Sēdeklis Segtu Saulessargs Drošības Grozs Grozā Šūpuļa Vāciņu Sejsegu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.28

-26%

€8.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、ĀDAS-FRIENDLY BABY: Izgatavoti no kokvilnas un spandex blend audums, vāciņš ir ļoti mīksts, elastīgs un elpojošs.Ar elpojošs audums nodrošina jūsu mazuļa elpošanu, kamēr barojat bērnu ar krūti vai ceļo ar car seat (autokrēsliņa).A stretchy atveri augšdaļā ļauj mazāk gaismas un vairāk gaisa un ļauj jums apskatīt jūsu mazulim viegli.

2、360°PILNU AIZSARDZĪBA: māsu aizsegu, 360°visapkārt segumu worry-free, aizsardzība,lai saglabātu savu bērnu prom no vēja, saules gaisma, spilgta gaisma, ziedputekšņiem, putekļiem, odu, kukaiņu, un pat nevēlamu tos, kuri ielūkosies, lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti.

3、LIELU IZMĒRS: augšējās atveres lielums ir 14.2 gadā(36 cm), apakšējās atveres lielums ir 27,5 gadā(70cm) , augsta izmērs ir 27,5 gadā(70cm).Māsu vāciņš ir pietiekami liela, un stretchy, lai tā var fit māmiņa, kas ir plus lieluma un gandrīz veidu bērnu auto sēdeklīti.

4、daudzfunkcionāls VĀKS: vāka līdz var izmantot kā māsu vāciņu, ar krūti vāciņu, bērnu auto sēdekļa vāku, infant car seat (autokrēsliņa) nojume, sport pārsegs, iepirkumu grozs, pārsegs, augstu krēslu vāka, pārvadātājs saulessargs vāciņu, segu, un utt.Daudzas mammas valkāt arī kā šalli vai lakatu, un pārvērst to privātuma aizsardzības vāciņu sekundes.

5、LIELISKA DĀVANA: vāciņu iezīmes augstas kvalitātes auduma, dzimumu neitrāls dizains un gudrs raksts, un tas noteikti ir novērtējuši mamma un mazuļi.Tas ir hit dāvanu pie bērnu duša puse, un augs kopā ar bērnu, tiek izmantota vairākos dažādos veidos.

Specifikācija:

Nosaukums: Bērnu Sēdekļa Vāku

Materiāls: poliesteris, spandex

Izmēri(aptuveni): augšējā muti 34cm/13.39 collu, zemākas muti 70cm/27.56 cm, augstums 70cm/27.56 collas

Iepakojuma Saraksts:

Bērnu Sēdekļa Vāku * 1

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

Tagi: nominālā baby iepirkšanās grozs, pārsegs, ratiņi ar riteņiem, veikals, portatīvo iepirkumu grozs vāciņu, sūklis bērnu sēdekļa vāku, pērtiķis dvieli, klp austiņas, bērnu saulessarga par auto, klaidonis, toballero, pāris klp pāriem.

Datu lapa

Iezīme Baby seat Covers
Līdzeklis 1 Klaidonis Attiecas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Klaidonis Attiecas
Veids Citi
Materiāls Spandex

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bērnu Klaidonis Piederumi Bērnu, Iepirkšanās Grozs, Pārsegs Auto Sēdeklis Segtu Saulessargs Drošības Grozs Grozā Šūpuļa Vāciņu Sejsegu

Bērnu Klaidonis Piederumi Bērnu, Iepirkšanās Grozs, Pārsegs Auto Sēdeklis Segtu Saulessargs Drošības Grozs Grozā Šūpuļa Vāciņu Sejsegu

Saistītie Produkti: