Jauns Izpārdošana
FROGBRO 16A Smart Plug ar Dual USB Porti MAX 3800W Izraēla Plug Aizsargs Ligzda Strāvas Darbs ar Alexa, Google Home Tuya Skatīt lielāku

FROGBRO 16A Smart Plug ar Dual USB Porti MAX 3800W Izraēla Plug Aizsargs Ligzda Strāvas Darbs ar Alexa, Google Home Tuya

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.90

-48%

€25.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

2395462778 16A Tuya Dual smart plug atbalsta PROGRAMMU : 'Tuya' un 'S mart dzīve" APP 1. Darbs ar Alexa/ Echo Dot un Google home .

2. Pārvaldīt savas ierīces, izmantojot tālruni vai ar Balss Vadību.Ietaupīt Enerģiju un Samazināt Izmaksas par savu dzīvi.

3. Saprātīga Grafiks - Smart ligzda varētu radīt vairākus grafikus, lai ieslēgtu/izslēgtu jūsu elektroniskās ierīces.Syn gaismas un mājas ierīces, lai iepriekš iestatītu laiku automātiski.

4. Viegli Lietot -Savienojums ir vienkārša un droša.Jūs varētu instalēt,konfigurēt,kontroles kontaktligzdas reālā laikā ar bezmaksas App.Ne vairāk interneta pilināmā off vai bieži rūpnīcas uzstādījumu atjaunošanas.

Kā tas darbojas:

Smart Tālrunis vai Tabletes Instrukcijas

1.Skenēt QR kodu par Lietotāja Rokasgrāmatu, lai lejupielādētu "Gudrs dzīvē" vai "Tuya" Aplikāciju no App store vai Google play, tad pievienojiet kontaktdakšu App.

2. Turiet ierīci Reset Pogas, līdz tas sāk mirgot.

3. App, Pievienot Ierīci, lai atklātu savu jauno Plug.

4. Lai izveidotu savienojumu ar savu Wifi.

5.Pārdēvēt savu Spraudni.

Kā tas darbojas ar Alexa

1.Lejupielādēt un Reģistrācija: Skenēt QR kods uz Lietotāja Rokasgrāmatu, lai lejupielādētu "Gudrs Dzīvē" vai "Tuya" Aplikāciju no App store vai Google play, tad pievienojiet kontaktdakšu App.

2.Atvērt Alexa, no Sākuma izvēlne, izvēlieties prasmes.Pēc tam meklēt "Gudrs Dzīvē" iekšā kategorijām.

3.Izvēlieties"Gudrs Dzīvē" vai "Tuya"meklēšanas rezultātu, nospiediet "Enavble", lai apgūt šo prasmi.

4.Izvēlēties "Atklāt Ierīce" , visas jūsu ierīces tiek parādītas sarakstā.

Tagi: zemes strāvas kontaktligzdas, usb cgarger, gosund smart led, ligzda usb sienas, iestrādāta smart kontaktligzdas, izraēlas armija, smart wifi ligzda, homekit slēdzis, ligzda, tuya es ligzda.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
10.A App ewelink app
Pagarinājuma Kabeļa Garums NAV
Svars 145g
Zīmola Nosaukums FROGBRO
Sertifikācija CE/FCC/RoHS
16.A App Smart dzīves APP/Tuya APP
Pieteikums Dzīvojamo / Universāls
Funkcijas Bezvadu
Ir Smart Ierīces
Zemējumu Standarta Zemējumu
Nominālā Strāva 10.A/16A
Veids Dual USB Plug Izraēla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

FROGBRO 16A Smart Plug ar Dual USB Porti MAX 3800W Izraēla Plug Aizsargs Ligzda Strāvas Darbs ar Alexa, Google Home Tuya

FROGBRO 16A Smart Plug ar Dual USB Porti MAX 3800W Izraēla Plug Aizsargs Ligzda Strāvas Darbs ar Alexa, Google Home Tuya

Saistītie Produkti: