Jauns Izpārdošana
Aveņu Pi 4 Touch Screen 3.5 collu Displejs 480*320 TFT LCD Monitors ar Akrila Gadījumā Būra Aveņu Pi 4 Moddel B Skatīt lielāku

Aveņu Pi 4 Touch Screen 3.5 collu Displejs 480*320 TFT LCD Monitors ar Akrila Gadījumā Būra Aveņu Pi 4 Moddel B

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.30

-15%

€5.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

3.5 collu Aveņu Pi 4 Displejs TFT Touch Screen, 480*320 Displeja Monitors ar Akrila Gadījumā Būra Aveņu Pi 4 Moddel B Apraksts : Par 1. gadījums. Ja jūs izmantojat gadījumā ar 3.5 collu ekrāns kopā, lūdzu, noņemt virsējo daļu. 2. Ja jūs pievienojiet aveņu pi ar citu ekrāna, ja ir normāla lieta, kas var tikt uzstādīta dzesēšanas ventilatoru. 3. Pilnu pieeju aveņu pi 4 ostām, piemēram, barošanas ports, SD atmiņas kartes ports, USB ports, Micro HDMI, HDMI ports. 4. Tur ir aizsargājošu plēvi uz tiesu iepriekš, lūdzu, asaru pie tā stūra pirms uzstādīšanas.Par ekrānu 1. 3.5 collu TFT touchscreen 2. 480*320 izšķirtspēju 3. Pievienojiet aveņu pi ar GPIO, perfekti pieguļ aveņu pi Par sistēmas attēla Lūdzu atsaukties uz šīs saites, lai iegūtu sīki darbības, lai instalētu sistēmas attēlu 3.5 collu ekrāns Paketes saraksts : Komplekts 1 1 x 3.5 collu Ekrāns ( nav iekļauts aveņu pi 4 ) 1 x Akrila Gadījumā Kit 2 1 x 3.5 collu Ekrāns ( nav iekļauts aveņu pi 4 ) 1 x Akrila Gadījumā 3 x Alumīnija Siltuma Izlietnes

Mēs pieņemam Darījuma .Jūs varētu izmantot Visa un Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers, izmantojot Ecrow

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros paredzamais dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim pilnu jūsu ziemā cenu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Lūdzu, neatveriet strīdu un atstāt sliktas atsauksmes, ja jums ir kādi jautājumu, ar produkta, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi ! ! !

Tagi: raspberrry pi ekrāns, 4 lietā aveņu pi, pin rasbery pi, aveņu pi 4 ecran, gadījumā pi4, aveņu pi display 5 collu touch, roseberry pi 3 lietas, aveņu pi 4 sensors, aveņu pi, rpi3.

Datu lapa

LCD veids TFT
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gadījumā, ja krāsa Caurspīdīga
Zīmola Nosaukums SHCHV
Rezolūcija 480*320
Apgaismojums led
Piederumu Tips LCD ekrāna
Savietojams ar Aveņu Pi 4 B Paraugs
Gadījumā, Ja Materiāls Akrila

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Aveņu Pi 4 Touch Screen 3.5 collu Displejs 480*320 TFT LCD Monitors ar Akrila Gadījumā Būra Aveņu Pi 4 Moddel B

Aveņu Pi 4 Touch Screen 3.5 collu Displejs 480*320 TFT LCD Monitors ar Akrila Gadījumā Būra Aveņu Pi 4 Moddel B

Saistītie Produkti: