Jauns Izpārdošana
50gab Ātri Salaist Push Tipa Atslēga Stieples Savienotāji CH2 2Pins CH3 3Pins Elektrisko Kabeļu Spailes Led Lampas Skatīt lielāku

50gab Ātri Salaist Push Tipa Atslēga Stieples Savienotāji CH2 2Pins CH3 3Pins Elektrisko Kabeļu Spailes Led Lampas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

✔ IZOLĀCIJAS MATERIĀLS: apvalks ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC ugunsdrošības izolācijas materiāls, drošs un nav toksisks, korozijas izturība.Augsta spiediena izturība, augsta kušanas temperatūra, augsta temperatūras izturība, var strādāt pie -40 ºC līdz 150ºC.Ilgs mūžs, var izmantot nepārtraukti 50 gadus, un to kalpošanas laiks ir 10 reizes vairāk nekā ar elektrisko lentu. ✔ LABAS ELEKTRISKĀS VADĀMĪBAS: nospiežot lapa ir augstas kvalitātes vadoša tērauda atsperes, labu elastību, spēcīgs spēks, augsto elektroenerģijas, enerģijas taupīšana, korozijas izturība, augsta kvalitāte un drošība.

✔ ĒRTI DARBĪBA: Vienkārša darbība, ietaupot laiku un pūles.Izmantojot Pavasara savienotāji tikai process 3 soļos: Turiet objektu, un nospiediet termināla, un pēc tam nodot mizoti vadi uz terminālu, beidzot zaudēt rokas un pabeigtu savienojumu.Izmantojot skrūve termināls barjeru bloķēt tikai 3 soļi pārāk: Pirmkārt, brīvs skrūves, un pēc tam novietojiet vadus uz caurumiem, beidzot pievilkt skrūves, un vairāk. ✔ AUGSTAS KVALITĀTES: ir skaidrs marķējums uz virsmas.L beigu savieno dzīvot līnijas.N beigām savieno neutral līnijas, produkts ir pagājis CE sertifikācijas, saskaņā ar UL, IEC standarta prasībām.Augstākās kvalitātes un viegli izmantot. ✔ UNIVERSĀLS: to Var izmantot mehānisko, elektrisko kontroli, strāvas padeve, sadzīves tehnika, apgaismojums, iekārtas, un citi elektriskie savienojumi.

Produkta apraksts

Izmērs: Oriģināls Pilnībā izolēta, PVC stieples savienotāji ietaupīt jūsu laiku un pūles, jums droša un garantēta vidi.

Specifikācija:

Materiāls: PVC plastmasas; Metāla pavasarī vai vara skrūves

Krāsa: Balta Vadu diapazons: 0.2-2.5 mm ^ 2 Spriegums un strāva: 250V / 10A

Trīs soļi, lai pabeigtu vadu, kas savieno:

1. Nospiediet pavasara klipu / Vaļīgas skrūves.

2. Ielikt vadus

3. Presei, preses klipu / pievilkt skrūves

Pakete ietver:

Pašbloķējoši Push-tipa Termināls

Tagi: gala stieples, led lentes termināls, nopirkt vadu savienotāji, skaļruņu termināli, 5 pin sadalītājs, ilgi, ātri savienotājs, 7 string, vehemo skotu bloķēšana, 3pin cable, 45 mm.

Datu lapa

Veids Salaist
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Modeļa Numurs 1

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50gab Ātri Salaist Push Tipa Atslēga Stieples Savienotāji CH2 2Pins CH3 3Pins Elektrisko Kabeļu Spailes Led Lampas

50gab Ātri Salaist Push Tipa Atslēga Stieples Savienotāji CH2 2Pins CH3 3Pins Elektrisko Kabeļu Spailes Led Lampas

Saistītie Produkti: