Jauns Izpārdošana
KEIUMI Atdzimis Bērnu Lelle Drēbes Uzvalku 17-19 Collu Atdzimis Boneca Bērnu Rotaļu Kleita Ar Tauriņu Rakstu, Zīdaiņiem, Apģērbs Mazulis Dāvanu Skatīt lielāku

KEIUMI Atdzimis Bērnu Lelle Drēbes Uzvalku 17-19 Collu Atdzimis Boneca Bērnu Rotaļu Kleita Ar Tauriņu Rakstu, Zīdaiņiem, Apģērbs Mazulis Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.90

-30%

€10.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

Drēbes Apraksts: 1) Masta Saturs: Svārki + romper + Galvas stīpa 2) Krāsa: Zila un balta redzams, kā 3. attēls). Izmērs: Tērps 17-19 collu atdzimis bērnu lelle mūsu veikalā 4)Materiāls: augstas kvalitātes audums Turiet savu elpu, ļaujiet mums redzēt visu Drēbes rādīt: Jums tiks saviļņots redzēt jūsu skaisto lelli pievilcīgāku pēc liekot stilīgs kostīmi, tie ir arī jūsu labākā izvēle, lai bērniem dzimšanas dienas dāvanu, ziemassvētku dāvanu, vākšanas, utt.Viņi ir tik skaisti, vai esat gatavi aizvest mājās?

1 .Krāsu neatbilstība: Starpība krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.Tomēr,ja jūs belive, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

2. Piegāde: Visas lelles tiks izsūtīts 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma uz leju.Mūsu Cena nav iekļauta nodokļiem, vai citiem slēptās izmaksas, mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.ceru, ka jūs varat to saprast.

3. Atgriešanās dienests: Mēs garantējam, visas preces ir 100% laba nosacījums un augsta kvalitāte.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci jebkura iemesla dēļ, pls to atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas, tas tiks aizstāts vai kompensāciju, ņemot vērā.Ja produkti ir kādi kvalitātes problēmu, mēs jums piedāvājam atlaidi, lai jums.

KEIUMI, kas izveidota ar 2014. gadu, mums ir savas rūpnīcas, noliktavas, profesionālā servisa komanda, mēs arī atklāja aizjūras noliktavām, Brazīlija un Krievija.Kopš uzņēmums, mums ir atzinīgi novērtēja klientiem ar savu augsto kvalitāti, ātru transportu, un labu pēc-pārdošanas servisu.

KEIUMI ir apņēmusies izveidot augstas klases zīmoliem, tāpēc, ka katram bērnam katrā ģimenē var realizēt sapņu lelle.

KEIUMI--JUMS UN MANI .

Tagi: sr2ez, moderns šūšanas modeļus, lelle komplektā atdzimis, lelli kelly apģērbu modeļi, bebe atdzimis 25cm, 18 lelle, sullen, 18 leļļu apģērbi un aksesuāri, leļļu apģērbu modeļus, franču, pensiem šūšanas modeļus.

Datu lapa

Uzvalks svārki, romper, galvas stīpa
Izmēri uzvalks 16-17 collu lelle
Veids Aksesuāri/leļļu apģērbs
BJD/SD Atribūts Aksesuāri
Zīmola Nosaukums KEIUMI
Vienuma Tips Leļļu Piederumi,DIY Spēle Daļas, leļļu apģērbs
Dzimums Meitenes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lelle Drēbes Fit 17-19 collu baby Doll
krāsa Zilā un baltā krāsā
Modeļa Numurs KUM17Clothes32
Brīdinājums tālu no uguns
Materiāls Augstas kvalitātes audums
Mfg Sērijas Numurs Modes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KEIUMI Atdzimis Bērnu Lelle Drēbes Uzvalku 17-19 Collu Atdzimis Boneca Bērnu Rotaļu Kleita Ar Tauriņu Rakstu, Zīdaiņiem, Apģērbs Mazulis Dāvanu

KEIUMI Atdzimis Bērnu Lelle Drēbes Uzvalku 17-19 Collu Atdzimis Boneca Bērnu Rotaļu Kleita Ar Tauriņu Rakstu, Zīdaiņiem, Apģērbs Mazulis Dāvanu

Saistītie Produkti: