Jauns Izpārdošana
попсокет Universālā Mobilo Tālruni HD Projekcijas Tālrunis Kronšteins Ekrāna Lupa 360 Grādu Regulējams 8/12 Collu Tālruņa Turētāju Statīvu Skatīt lielāku

попсокет Universālā Mobilo Tālruni HD Projekcijas Tālrunis Kronšteins Ekrāna Lupa 360 Grādu Regulējams 8/12 Collu Tālruņa Turētāju Statīvu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.76

-28%

€15.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } ķermeņa { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } Jaunu Mobilo Tālruni HD Projekcijas Leņķis Ekrāna Lupa 360 Grādu Regulējams 8/12 Collu Mājas DOM668 Apraksts: Funkcijas:

Kombinācija, kas sastāv no mobilā tālruņa pastiprinātāju un slinks stāvēt.Mobilo telefonu pastiprinātāji mazinātu diskomfortu un redzes nogurumu, ko izraisa ilgtermiņa virzību uz mazajiem ekrāniem; stenda uztur ekrāna atbilstošs attālums no acs, aizsargājot savu redzējumu un kakla.

Jūsu Personas Kino: Pieņemt augstas izšķirtspējas optisko tehnoloģiju, attēlu uz mobilā tālruņa ekrānā tiek palielināts, attēls ir skaidrs, ka krāsa ir spilgti, darbība ir spēcīga, un aizsardzību pret radiāciju.Fokuss uz jūsu viedtālruņa ekrāna displejs, lai padarītu to vieglāk, lai skatītos filmas, videoklipus vai ziņu par jūsu tālruni.

Izturīga un Viegli Pielāgot: materiāls ir spēcīgs un elastīgs un viegli izgriezt.Ar gooseneck ir aprīkots ar augstākās kvalitātes metāla stabilitāti un elastīga regulēšana. 360 grādu rotācija ļauj baudīt jebkurā leņķī, un pilnīgi zaudēt savu roku, lai jūs varētu ērti apgulties uz savu gultu vai dīvānu.

Labākais Svētku Dāvanu Izvēle: Tas būs vislabākā svētku dāvana draugiem un ģimeni.Dāvanas ģimenei vai draugiem, kam patīk skatīties filmas, skatīties mobilo filmas ar vairāk stereo efektu; piemērots arī pensionāriem, skatoties filmas, lasot un ziņas.

Droša un Videi Draudzīga: Veikt HD tālummaiņa, optiskā tehnoloģija tādējādi nav izplūšanu, izkropļojumus, un starojumu.Akrila lēcu materiāls, materiāli, ko izmanto šo produktu, vides, smarža-mazāk.

Portatīvo Mājas Kino: Var tikt veikti ap makā, somā vai kabatā viegli, kad iet ārā.Portatīvo un mini kinoteātris jūsu ģimenei vai personai ārpus, piemērots telpās, tūrisma, ceļojumu, izklaides, utt.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Ekrāna Izmērs: collu 8/12

Palielinājums: 3-4 reizes

Materiāls: ABS + Akrils

Balsteņa garums: 60cm

Kabeļa garums: 20cm /60cm

Komplektācija: 1x Mobilais Telefons Ekrāna Lupa ar Balsteni

Tagi: doka stacijas, telefona, alumīnija tālrunis stāvēt, nopirkt mobilo telefonu stāvēt, aizsardzības palielināmo ekrāna tālruni, lupa ar mount, salokāms tālrunis stāvēt, samsung galaxy j5 tālummaiņa, veids rūdīta stikla ekrāna aizsargs, projektora ekrāna atbalsts, mobilais tālrunis hd projekcijas leņķis iphone.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Zīmols Universal
Kabeļa Garums 20cm /60cm
Balsteņa Garums 60cm
Zīmola Nosaukums Etmakit
Materiāls ABS + akrils
Ekrāna Izmērs 8/12 collas
Ir Runātājs No
Modeļa Numurs 211715
Lādētājs No
Funkcijas Nav Funkcijas
Palielinājums 3-4 reizes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

попсокет Universālā Mobilo Tālruni HD Projekcijas Tālrunis Kronšteins Ekrāna Lupa 360 Grādu Regulējams 8/12 Collu Tālruņa Turētāju Statīvu

попсокет Universālā Mobilo Tālruni HD Projekcijas Tālrunis Kronšteins Ekrāna Lupa 360 Grādu Regulējams 8/12 Collu Tālruņa Turētāju Statīvu

Saistītie Produkti: