Jauns Izpārdošana
Tangada modes sieviešu ziedu drukāt krekls kleita ar slīpsvītru Skatīt lielāku

Tangada modes sieviešu ziedu drukāt krekls kleita ar slīpsvītru "eiropa 2020" jaunas ielidošanas sieviešu eleganta mini kleita 4Y12

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.45

-29%

€22.07

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.nbsp 2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks paradis būt ilgi.Paldies par sapratni!

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies! 2.Lūdzu, donrsquot sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Tagi: bat blūze, kleita tangada, līgavas māsa kreklu nāriņa, šiks vasaras, ar littl nāriņa, sirēna puse, lelle krekls nāriņa, fāzēm krekls, kleita, zilo ziedu kleita sievietēm, leopard romper.

Datu lapa

Modelis Tips Drukāt
Apdare Vērtnes
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Izgriezums Savukārt-Apkakle
Siluets Trompete / Sirēna
Sezona Vasaras
Materiāls Lanon
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Stils Ikdienas
Kleitas Garums Pusgarās
Jostasvietu Dabas
Piedurknes Stils Regulāri
Zīmola Nosaukums Tangada
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs 4Y12

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tangada modes sieviešu ziedu drukāt krekls kleita ar slīpsvītru

Tangada modes sieviešu ziedu drukāt krekls kleita ar slīpsvītru "eiropa 2020" jaunas ielidošanas sieviešu eleganta mini kleita 4Y12

Saistītie Produkti: