Jauns Izpārdošana
Luksusa Zīmolu Dizaina Somas Sievietēm 2020. Gadam Gadījuma Meitenēm Vakara Puse Sajūgs Maku Populāras Dāmas Rokassomiņā Balta, Melna Pleca Soma Skatīt lielāku

Luksusa Zīmolu Dizaina Somas Sievietēm 2020. Gadam Gadījuma Meitenēm Vakara Puse Sajūgs Maku Populāras Dāmas Rokassomiņā Balta, Melna Pleca Soma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.41

-44%

€20.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

· 100% Brand SHYOJO

· 100% Brand New Sieviešu Rokassomu ,Kurjera Soma ,Pleca Soma,Sieviešu Velosipēda ,Sajūgs,Maku

· Svars: 0,5 kg(Aptuveni)

· IZMĒRS:20CM*16CM*7CM(1-3CM Vairāk vai mazāk)

· 3 Krāsas pieejams

· Modelis: Fashion

Somas, kā meitene obligāta, tie-apdares, Modes jūra, mīļotā bija visvairāk dažādu stilu, Interpretēt dažādos stilos.

Apmierinātības Garantija:

Mēs garantējam visu mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jūs neesat pilnībā apmierināts ar savu pirkumu mēs pilnīgi kompensāciju izmaksas par savu produktu (izņemot iegravēts vai izšūti vienības).Mums vajadzētu padarīt kļūda, apstrādājot jūsu pasūtījumu, mēs veiksim kuģniecības pasākumus, lai produkts atpakaļ un uzņemties saistītās izmaksas.

Kā uzņēmums, kas vienmēr pieaug, mēs cenšamies, lai labāk sevi.Mēs mīlestība dzirdēt ieteikumus un atsauksmes par kādu no mūsu produktiem un pakalpojumiem.

Piegāde :

1. Piegādes metodi

BEZMAKSAS PIEGĀDE caur China Post Air Mail vai Hongkong Pastu

Valsts

Apm.Piegādes laiks

Asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija/Kanāda

15-30 dienas Wroking

Brazīlija / Dienvidamerika

Parasti 20-35 workingday dienas

Francija / Spānija / Vācija/ Austrumu Eiropā un citos reģionos

Ja jūs vēlaties nosūtīt savu posteni, EMS, DHL, UPS vai jebkuru Citu transporta veidu, lūdzu, sazinieties ar mums par līdzsvaru kravu, pirms maksājumu.

2. Mums nav pievienot nodokļi,PVN vai citiem slēptās izmaksas.Īpašos gadījumos, jums var būt nepieciešams maksāt ievedmuitas nodokļus par dažu preču, tomēr mēs parasti attiecas uz precēm, kā dāvanu / parauga rēķins, un mēs cenšamies, lai palīdzētu jums, lai novērstu vai samazinātu jebkuru GST, PVN un citus ievedmuitas nodokļi.Par palīgu, par jebkādu šo, jūs, iespējams, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs apsolām darīt visu iespējamo, lai jūs.

Personalizācija:

Personalizācija ir veids, kā padarīt jūsu dāvanu unikāla un īpaša, radot nozīmīgu noskaņojumu, kas būs saistīts ar jums uz visiem laikiem!Personalizācija, kas ļauj jums, lai uzlabotu dāvanu, pievienojot vārdu, datumu, notikumu, vai citu īpašu ziņojumu, pat tad, attēlu, ka jūs vēlaties.Šie ziņojumi tiek personalizēta ar gravējumu, kristāla 3D gravēšana, UV tiešā drukāšana un lāzera griešana.Jums tiks piedāvāts, lai personalizētu visas dāvanas, ka ir iespēja būt personalizēta.

Kā, Lai Personalizētu Postenis

step1: Izvēlies dāvanu un Vieta piedāvājums

step2: Sūtīt mums informāciju, ko jūs vēlaties, lai personalizētu

step 3: Veikt ietekme bildes, lai jums, mūsu dizainers

step4: PĀRSKATIET SAVU PERSONALIZĒŠANAS

step5: Samaksāt, lai pēc tam, kad viss apstiprināts

* Tas ir ļoti svarīgi, ka jūs pārskatīt jūsu personalizāciju precizitāti, kā mums nav atbildīga par to, ja ar nepareizu informāciju.Lūdzu, veltiet laiku, lai vēlreiz pārbaudiet savu pasūtījumu uz šo jautājumu.

Atsauksmes :

Tā būs daudz appreciated, ja jūs varat atstāt mums 5 reitings DSR pozitīvas atsauksmes, ja jums atrast mūsu pakalpojums un prece ir laba.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Lūdzu piedāvāt mums iespēju, lai atrastu mūsu kļūdām un kompensētu jums.

Ja jums atrast jebkuru jautājumu vai problēmu ar mums vai mūsu objektus, vienkārši sazinieties ar mums jebkurā laikā.Mūsu mērķis ir, lai katrs klients ir apmierināts ar mūsu pakalpojumu un objektus.Liels paldies par jūsu laipno atbalstu!

Kompensācija:

1. Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekta defektu vai kādu citu kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.

2. Maksa par reback pasta būtu pārņemti ar sevi.

3. Atgriešanās posteņiem jābūt oriģinālajā iepakojumā un visiem piederumiem, kā arī lūdzu rakstīt ATPAKAĻ jūsu pakete atpakaļ pie mums.

4. Mēs, var ilgt līdz 5 darba dienām, lai apstrādātu naudu atpakaļ pēc saņemšanas jūsu pakete atpakaļ.

Citu politiku:

1. Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc tam, kad esat saņēmis preci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs neesat apmierināts.

2. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Tagi: somā, luksusa dizainers rokassomu, kl, soma sievietēm, sieviešu somas 2020. gadam rokturis, pleca soma, dizainera zīmola luksusa sieviešu soma 2020. gadam klein, guess soma, hot sexy sievietes foto, soma ysl, Maku.

Datu lapa

Ārpuse NAV
Interjers Interjera Nodalījumā
Apdare Paillette
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Candy
Stils Gadījuma,modes
Forma Atloks
Piegāde Bezmaksas Piegāde
Vietu liels
Modeļa Numurs FLB-1296
Iezīme Ūdensizturīgs
Valentīna Diena Soma
Galvenais Materiāls PU
ziemassvētku dāvana
Godu Puse
Veidi, somas Plecu & Crossbody Somas
Mātes Dāvana
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Somas Tips Plecu Somas
krāsa Melnā Un Tā Tālāk
Dāvanu draudzeni
Zīmola Nosaukums SHYOJO
Cietība MĪKSTS
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Oderes Materiāls Poliestera

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Luksusa Zīmolu Dizaina Somas Sievietēm 2020. Gadam Gadījuma Meitenēm Vakara Puse Sajūgs Maku Populāras Dāmas Rokassomiņā Balta, Melna Pleca Soma

Luksusa Zīmolu Dizaina Somas Sievietēm 2020. Gadam Gadījuma Meitenēm Vakara Puse Sajūgs Maku Populāras Dāmas Rokassomiņā Balta, Melna Pleca Soma

Saistītie Produkti: