Jauns Izpārdošana
Derma Rīki MYM Adatas Kasetnes Adatu 9 Pin/12 Pin/36 Pin/3D/5D Bajonetes Skrūvi Ostas Elektrisko Mikro Ritošā MTS Terapija Skatīt lielāku

Derma Rīki MYM Adatas Kasetnes Adatu 9 Pin/12 Pin/36 Pin/3D/5D Bajonetes Skrūvi Ostas Elektrisko Mikro Ritošā MTS Terapija

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.76

-41%

€9.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dr. pildspalvu Derma Pildspalvu Adatu Kasetnes Adatu Padoms 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin Bajonetes Skrūvi Ostas Elektrisko Mikro Ritošā Derma Terapija

Princips microneedles

Atvērt stratum corneum kanāls, kas kavē ādas absorbciju, un veicina efektīvu iekļūšanu un uzsūkšanos no produktiem, piemēram, ādas kopšanai.Piemēram, mēs varam piemērot tikai daļa no būtība ādu.Tas var uzsūkties labāk ar mikro adatu un efekts ir labāks.

1. Kas ir microneedle?

Mēs mikro adatu skaistumu, pirmais skaistumkopšanas līdzeklis, kas tiks izmantoti, ir mikro adatu veltnis (sauc mikro adatu).Patiesībā, mikro-adatu, ir tas pats, ultraskaņas ieviesējs.Princips un tā sekas ir atšķirīgas.Glīti sakārtoti 192 vai 540 medicīnas nerūsējošā tērauda adatas (ne parasto, nerūsējošā tērauda), kuru diametrs ir no 0,07 līdz 0,2 mm.

2. Ko jums vajadzētu pievērst īpašu uzmanību, lai pēc microneedle skaistums?

a, pēc mikro adatu skaistumu darīt ledus plēve, no vienas puses, var novērst ādas alerģiju, ātri pazūd apsārtums, ko izraisa izmantošanu mikro adatu, un tajā pašā laikā ir labs remonts un apkope ādu.

Ledus filmu var izmantot atsevišķi.Piemēram, kad jūs iet ārā, piesarkusi seja ir karsts, vai jūs jūtat, ka āda ir neērti, nekavējoties jādara ledus filmu apstrāde, āda var būt ērti. (Tas būs labāk likt ledus filmu ledusskapī iepriekš.)

b.Pēc microneedle ir beigusies, ledus kino, nav nepieciešams nomazgāt un nedaudz remonta krēms var piemērot pēc vajadzības.Tas parasti ir ieteicams darīt to pie nakts.Pēc tam, darot labu darbu, jūs varat izmantot vienu nakti, lai padarītu ādu, ir labi atpūsties procesu, kas ir labs ādas remonts.

c.Nākamajā dienā pēc tam, kad microneedle ir pabeigts, tas ir nepieciešams izdarīt labu darbu, saules aizsardzības.

3. Kādi ir drošības pasākumi, lai microneedles?

1 ir nopietnas brūces uz sejas, smagas red bloodshots, smagas pinnes laikā epizode, lūdzu, neizmantojiet to, novērstu infekciju, ādas, pinnes un rētas physique ir aizliegta.

2 Get sauļošanās nākamajā dienā.

3 Ēd mazāk kairina pārtikas veicot microneedles.

4 mikro adatu īpašiem cilvēkiem, lai izvairītos no savstarpējas inficēšanās

4. Vai ir iespējams ieviest citas krēmus un citus produktus ar microneedles?

Microneedles var tikai jāievieš steriliem produktiem vai produktiem, kas atbilst noteiktiem sterilitātes prasībām.Ieteicamie produkti ir liofilizēts pulveris un akciju risinājumu.Citi kosmētikas neiesakām izmantot microneedles, lai izvairītos no infekciju un izraisīt nevajadzīgas problēmas.

5. Kāpēc es varu izmantot ledus filmu pēc apdares microneedle?Jūs varat to aizstāt ar citu masku?

Pēc tam, izmantojot microneedle, jums ir izmantot ledus plēve, kas, galvenokārt, lai novērstu alerģijas un remonta ādu.Āda nav alerģiska un ir jāizmanto.No vienas puses, tas ir jutīgs pret novēršanu.No vienas puses, mitrinošu un remonts efekts ir ļoti labs.Daudzi ādas ir sarkanas, pēc microneedle ir veikts, un tas ir labi, lai lietotu ledus filmu kopumā.

Produkta iespējas:

Bajonetes Ostas

A 10pcs*9pin

B 20pcs*9pin

C 50gab*9pin

D 10pcs*12pin

E 20pcs*12pin

F 50gab*12pin

G 10pcs*36pin

H 20pcs*36pin

G 10pcs*36pin

Skrūvju Ostas

A 10pcs*9pin

B 20pcs*9pin

C 50gab*9pin

D 10pcs*12pin

E 20pcs*12pin

F 50gab*12pin

G 10pcs*36pin

H 20pcs*36pin

G 10pcs*36pin

Tagi: micro needling adatas, personas mts, derma roller, mikro needl, sausu papēžu, derma zīmogs, cel derma, mols pildspalvu, derma rullīšu komplekts, kārtridžu derma pildspalvu.

Datu lapa

Iepakojums Neatkarīgai sterilizācijas paketes
Modeļa Numurs Tetovējums Kasetnes Adatu
Produkta kvalitāte 10 gab./20 gab./50 gab
Adatas piemērošanu Bajonetes Derma pildspalva ierīce
Produkta raksturojums 3 Drift lūpu
Produkta Tips 9 pin/12 pin/36 pin/42pin/3D/5D
Interfeisa Tips Bajonetes Ostas/Ostas Skrūvi
Produkta īpašības 1 uzacu tetovējums
Preces nosaukums Iespējams aizvietot, Kārtridžs, Balts bajonetes Par Derma Pildspalvu
Produkta raksturojums 2 Acu zīmulis
Zīmola Nosaukums Raiuleko
Demontāžas metode Bajonetes Ostas
Numerācija 272 273

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Derma Rīki MYM Adatas Kasetnes Adatu 9 Pin/12 Pin/36 Pin/3D/5D Bajonetes Skrūvi Ostas Elektrisko Mikro Ritošā MTS Terapija

Derma Rīki MYM Adatas Kasetnes Adatu 9 Pin/12 Pin/36 Pin/3D/5D Bajonetes Skrūvi Ostas Elektrisko Mikro Ritošā MTS Terapija

Saistītie Produkti: