Jauns Izpārdošana
Portatīvo Piepūšamās Ceļojumu Mīksta Kāju Spilvens Gultas Spilvena balsta Spilventiņu PVC Ceļojumu Masāža Auto Gaisa Plaknes Office Home Skatīt lielāku

Portatīvo Piepūšamās Ceļojumu Mīksta Kāju Spilvens Gultas Spilvena balsta Spilventiņu PVC Ceļojumu Masāža Auto Gaisa Plaknes Office Home

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.65

-14%

€4.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

Motīvs:

1、Tas ir izgatavots no droša un netoksiskiem materiāliem.Izgatavots no auduma bārkstīm, ja ir krāsains, lai gan neatbilst kvalitātes un stila.

2、Tas ir aprīkots ar anti-noplūdes sprauslu dizains.Inflācijas sprauslu var nospiest dzīvoklis automātiski aizvērt, ātri uzpildīšanu gaisā.

3、Tā funkcijas ideāls iesiešanas procesā.Augstas kvalitātes press-fit vīlēm, kas ir paredzēti, lai novērstu plaisāšanu.Tas ir gaisa necaurlaidīgs, drošu un mieru.

4、Atpūsties kājas - gumijas balsta spilvens ļaujiet jūsu kājām atpūsties un ērtu pēc nogurdinošas darba vai ilgu laiku ceļot uz vilcienu, autobusu un lidmašīnu, lai atvieglotu kāju sāpes.Atpūsties un atpūsties uz garš brauciens, kas ir ideāli piemērots ceļojumiem, mājas, biroja u.c.

5、Veselības Sargs - gumijas balsta spilvenu var, uzlabo asinsriti, un mācība uzpūšanās, paaugstinot viņš kājas.Jums iegūt jūsu pēdu balsts, un samazināt DVT (Dziļo Vēnu Trombozes) risks laikā, ceļojot.Atbalsta kājas, lai samazinātu muskuļu spriedzi un nogurumu.

Parametrs:

Izmērs: aptuveni 37x28x16x10cm

Materiāls: videi draudzīga PVC flocking

Style: Tumši zila, pelēka, zila, pelēka

Inflācija Solis:

1. Ielikt inflācijas sprauslu un atvērtu iekšējo vārstu;

2. Perforators uz 80-90% no gaisa un aptver gaisa sprauslu;

3. Nospiediet uzgali un pabeigt inflāciju.

Deflācija Solis:

Atveriet gaisa sprauslu; šķipsniņa iekšējā gaisa vārstu un gaidīt gaisa plūsmu.

Piezīme:

1. Nav pārplūdes vai flush augsta spiediena gāzes.

2. Nekad pārietu uz piepūšamās produktiem.

3. Nekad nenovietojiet gāzētu produkta tuvumā, liesmu vai kādu karstu priekšmetu.

4. Ja tas nav lietots ilgāku laiku, tas būtu jāatmet un novietots uz plakanas un tumši vieta, lai izvairītos no pārmērīga berzes un asiem priekšmetiem.

5. Dabas noplūdes piepūšamās produktiem ir normāli.

Iepakojuma saraksts :

1* piepūšamās kāju balsts

Tagi: spilvenu izšūšana, kāju balsts, kāju birojs, kāju paliktnis birojs, kājām ir piepūšams spilvens, komforta balsta spilvens, kāju pēdu birojs, automašīna ar pedāļiem, kāju balsts mājas, galda kājas guļamtīkls kāju krēsls.

Datu lapa

Materiāls 100% Kokvilna
Daļa Iestāde
Zīmola Nosaukums intelitopia
Forma Taisnstūra
Modelis Tips Cietie
Pakāpe Kvalitāte
Izmantošana Iestāde
Iezīme Atmiņa
Modeļa Numurs Spilvena Spilvenu
Uzpildes 100% Poliesters
Svars 0-0.5 kg

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Piepūšamās Ceļojumu Mīksta Kāju Spilvens Gultas Spilvena balsta Spilventiņu PVC Ceļojumu Masāža Auto Gaisa Plaknes Office Home

Portatīvo Piepūšamās Ceļojumu Mīksta Kāju Spilvens Gultas Spilvena balsta Spilventiņu PVC Ceļojumu Masāža Auto Gaisa Plaknes Office Home

Saistītie Produkti: