Jauns Izpārdošana
Auto Kakla Atpūtas Spilvens Augsta Blīvuma Atmiņas Putu Auto Pagalvi Atbalsta Elpojošs Regulēšana Atvieglo Sāpes Spilvena, Lai Transportlīdzeklis Skatīt lielāku

Auto Kakla Atpūtas Spilvens Augsta Blīvuma Atmiņas Putu Auto Pagalvi Atbalsta Elpojošs Regulēšana Atvieglo Sāpes Spilvena, Lai Transportlīdzeklis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.22

-35%

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

[xlmodel]-[produktu]-[25309] populārākās

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Produkta Informācija :

Nosaukums: Automašīnu Kakla Atpūtas Spilvens Augsta Blīvuma Atmiņas Putu Auto Pagalvi Atbalsta Elpojošs Regulēšana Atvieglo Sāpes Spilvena, Lai Transportlīdzeklis

Materiāls : elpojošs audums

Pildījums : memory foam"

Krāsa : melna

Izmērs:skatīt šādu ainu (Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.)

Ietver: 1gb pagalvi kakla spilvens

Motīvs:

1.Izmantojot elpojošs un draudzīgi-ādas, auduma, mīksts un ērts, materiāls ir vides garšas, nav toksisks, ir nekaitīgi.

2. Pildījums ir "memory foam", mīksts un ērts, un saskaņā ar ergonomisku dizainu, lēni atsitiens, kas vairāk atbilst cilvēka organisma atgūšanās laiku(3-5second), un to var efektīvi novērst mugurkaula kakla daļas un atbrīvot braukšanas nogurums.

3.Ar aizdari, dizains, viegli uzstādīt, un sprādzes, kas regulētu garumu diapazonā, šis dizains ir piemērots lielākajai daļai auto.

4. Uz muguras ir rāvējslēdzējs, tas var izjaukt, ērta tīrīšana

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

[xlmodel]-[custom]-[22778] Pakalpojuma Noteikumi

Tas ir ļoti populārs un moderns dizains, mēs uzskatām, ka jums būs mīlēt to ir ļoti daudz.

Min pasūtījums ir 1gab,ja jums ir liels, lai, lūdzu, pastāstiet mums,ko mēs varētu darīt, vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības .

Ja jums sūtījumu,lūdzu, pārbaudiet to un dod mums 5star "teicami" atgriezenisko saiti , ja jums tas nepatīk,lūdzu, pastāstiet mums,mēs mainīt tā, lai jūs.

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt,šeit visi komandas locekļi, kas MUMS TOP MODES paldies par pirkumu vēlreiz!

Novēlu jums laimīgu iepirkšanos!

Par Samaksu :

Mēs pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu maksājumu, kas AGROVIDES atbalstu.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Par Sūtījumu :

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts .

Mēs nosūtīsim jums aptuveni 3~5 darba dienu laikā, ja tas nav noliktavā,mēs sazināsimies ar jums laiku,lai jūs varētu

mainīt to uz citu stilu vai atcelt pasūtījumu.

Par Atgriežas:

Jūs varat atgriezties vienumus 15days jūsu saņemšanu, ja jūs neesat apmierināts ar to , Mēs atmaksāsim jums, kad mēs preci.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek bojāti vai zaudēti, ja theyare atpakaļ , pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju .Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces .Pirms jūs atgrieztu preces , lūdzu, sazinieties ar mani pirmkārt .

Par Muitas Nodokli:

Mēs paziņojam, vērtību muitas, ja pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī, mums nav nepieciešams, lai lācis ar muitas nodokli.

Krāsu Neatbilstība:

Atšķirības krāsu, varbūt izraisa kādu citu iemeslu dēļ, piemēram, krāsu pārdomu displejs , apgaismojums , fona utt.Pleasekindly to saprast .

Par Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums .Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti withour preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negativefeedback.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: auto pagalvi spilvens, Kakla Spilvens, kleita plakāts, attēlu piramīda, polsterētu pagalvi, pagalvi spilvens, chester, pagalvi, auto pagalvi, pērtiķis drukāt.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums zatooto
Uzpildes Materiāls Sintētiskās Šķiedras
Materiāls Sintētiskās Šķiedras

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Kakla Atpūtas Spilvens Augsta Blīvuma Atmiņas Putu Auto Pagalvi Atbalsta Elpojošs Regulēšana Atvieglo Sāpes Spilvena, Lai Transportlīdzeklis

Auto Kakla Atpūtas Spilvens Augsta Blīvuma Atmiņas Putu Auto Pagalvi Atbalsta Elpojošs Regulēšana Atvieglo Sāpes Spilvena, Lai Transportlīdzeklis

Saistītie Produkti: